分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019版英语人教版必修1训练:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:415129
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:40KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版英语人教版必修1训练:UNIT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 UNIT WORD 解析
    资源描述:

    1、Section Learning about Language课时过关即时巩固一、用所给单词的正确形式完成下列句子tiresuffersettlepackrecover1.There is only one way to the dispute (争端).答案:settle2.I got of hearing about their trip to India.答案:tired3.Do you think he can from his stroke (中风)?答案:recover4. the glasses with the newspapers so that they wont brea

    2、k.答案:Pack5.The company huge losses in the last financial year.答案:suffered二、直接引语与间接引语互相转换1.“I will share the happiness,” said Tom. 答案:Tom said (that) he would share the happiness.2.He said,“The advice is for her.” 答案:He said (that) the advice was for her.3.Tom asked me,“Are you interested in music?”

    3、答案:Tom asked me whether/if I was interested in music.4.She asked Jim,“When will you join in the game?” 答案:She asked Jim when he would join in the game.5.“Are you crazy about English?” Mary asked me. 答案:Mary asked me whether/if I was crazy about English.6.Mr Wang said,“I will leave for Shanghai on bu

    4、siness next month,children.” 答案:Mr Wang told the children that he would leave for Shanghai on business the next month.7.The geography teacher said to us,“The sun rises in the east.” 答案:The geography teacher told us that the sun rises in the east.8.I told him that I had lost my money and that I would

    5、 find it. 答案:I said to him,“I have lost my money.I will find it.”9.She asked whether I would be free the next day or not. 答案:She asked me,“You will be free tomorrow,wont you?”/She asked me,“Will you be free tomorrow?”10.I asked her where she was going and what she was going to do the next day. 答案:I

    6、asked her,“Where are you going?What are you going to do tomorrow?”三、完成句子1.他患有重感冒。He a bad cold.答案:is suffering from2.许多学生厌倦了每天穿同样的衣服。Many students wearing the same clothes every day.答案:get/are tired of3.他已经病愈。He from his illness.答案:has recovered4.徒步旅行的人都背着背包。The hikers all had on their backs.答案:pack

    7、s5.我们在寒冷的天气穿大衣。We wear in cold weather.答案:overcoats四、阅读理解World War lasted from 1939 to 1945.Life changed for everybody,including women and children because of the war.Millions of people lost their lives during the war.The Diary of a Young Girl was a record of that time.The book was written by a girl

    8、 named Anne Frank.Anne Frank was born in Germany in June 1929.Because the German Nazis hated the Jews and warned to kill them,her family had to move to another country.In July 1942,they went into hiding in a secret place in her fathers office.During that difficult time,Anne kept writing diaries unti

    9、l she and her family were discovered by the Nazis in August 1944.They were caught and sent to a Nazi camp.The next year,her mother died.In the same year,she and her elder sister died of illness,before the war ended.After the war,her father collected her diaries and the book The Diary of a Young Girl

    10、 came out in 1947.It has been put into over 30 languages since then.The book has been read by people all over the world.In her diary,Anne wrote down her thoughts,her feelings,her hopes and her dreams for the future,“I want this diary itself to be my friend,and I shall call my friend Kitty.” “I cant

    11、spend all day complaining because its impossible to have any fun!.Every day,I feel the beauty of nature and the goodness of the people around me.With all that,why should I be sad?”The Diary of a Young Girl has also become a symbol of the greatness of the human spirit.It is called one of the wisest a

    12、nd most moving records on war.1.In which year did Anne die of illness?A.In 1939.B.In 1942.C.In 1944.D.In 1945.答案:D解析:根据第二段中的“The next year,her mother died.In the same year,she and her elder sister died of illness,before the war ended.”以及之前的“in August 1944”可知安妮死于1945年。2.According to the passage,“Kitt

    13、y” is .A.her diaryB.her elder sisterC.her motherD.her hiding place答案:A解析:根据第三段中的“I want this diary itself to be my friend,and I shall call my friend Kitty.”可知Kitty是她的日记的名字。3.Which of the following is TRUE?A.Anne was lazy,sad and complained all day.B.The book is mainly about Annes school life.C.Anne

    14、loved life though she was in difficult time.D.The book has been put into nearly 30 languages.答案:C解析:根据第三段中的“I cant spend all day complaining”可知A项错误;由“In her diary,Anne wrote down her thoughts,her feelings,her hopes and her dreams for the future”可知C项正确;D项错误是因为这本书已经被翻译成30多种语言而不是接近30种语言。4.From the pass

    15、age,we can infer .A.Anne was born in GermanyB.Anne was a JewC.Annes father collected the diariesD.Anne was a Nazi答案:B解析:根据第二段中的“Anne Frank was born in Germany in June 1929.Because the German Nazis hated the Jews and warned to kill them”可知安妮是犹太人。A、C两项为文章直接告诉的内容,不符合题目的要求,D项不正确。五、七选五阅读理解In choosing a f

    16、riend,one should be very careful.A true friend can help you study.You can have fun together and make each other happy.Sometimes you will meet fair-weather friends(不能共患难的朋友).1But when you are down,they will run away.How do I know when I have found a true friend?I look for certain qualities(品质) of cha

    17、racter.Above all else,I look for understanding in a friend.2He is not quick to judge.Instead,he tries to learn from others.He puts himself in the other persons place,and he tries to think of ways to be helpful.He is also a good listener.At the same time,a true friend is honest.He does not look for f

    18、aults in others.3In short,a true friend will try to understand me and accept me.Another quality of a true friend is reliability(可靠性).I can always depend on a true friend.If he tells me he will meet me somewhere at a certain time,I can be sure that he will be there.4That is to say,if I am in trouble,

    19、he will not run away from me.There is a fourth quality that makes a friend special.5We should enjoy our lives,and we would enjoy our friendship together.That is why I especially like friends who are fun to be with.A true friend likes the same things I like.We share experience and learn from each oth

    20、er.A.He notices their good points.B.A friend in need is a friend indeed.C.Dont make friends who are not careful.D.If I need a favor,he will do his best to help me.E.A special friend is someone with whom we can have fun.F.They will be with you as long as you have money or luck.G.A true friend tries t

    21、o understand how another person is feeling.答案:1.F2.G3.A4.D5.E六、完形填空A friend who was depressed wrote me a letter a few weeks ago.He said his life was full of 1 and that his heart was full of worries.He was 2 about his life.He ended his 3 with this question:“We cant really change our life,can we?”As a

    22、 famous musician,I 4 immediately and started my letter with these words:“Yes,we certainly can!”I can still remember the first time someone 5 my life.When I was a child, I started to like 6 but I had no talent for any instrument.When I was 8,I went to a 7 with my parents.The 8 impression(印象) it gave

    23、me was a musician playing the guitar.She 9 so well.Later, my parents led me to 10 her.She let me try playing her guitar.I did my best 11 I couldnt play well.“I played so badly,” I said 12.She looked at me with her kind eyes,smiled,and 13 me,“You played so well and Im proud of you.”Those 14 words cha

    24、nged me.They gave me 15.They planted a seed(种子) in my mind that continues to 16 to this day.Her encouragement made me realize that I could do as well as her.From that day on,we became friends and our 17 lasts until now.You have something inside of you that is 18 and that could change your life for t

    25、he better.You just have to 19 it,bring it out and work hard at it.And that is what I have tried to do all of the years since that 20 day.Can you change the world?Yes,you can!You can change it and make it better every single day of your life.1.A.opportunitiesB.surprisesC.difficultiesD.mistakes答案:C解析:

    26、根据下文“his heart was full of worries”可知,作者的朋友写信告知作者自己的生活充满了困难,他的心中充满了忧虑。2.A.disappointedB.carelessC.concernedD.excited答案:A解析:根据上文“his heart was full of worries”及下文“We cant really change our life,can we?”可知,作者的朋友心中充满忧虑,并问道:“我们真的不能改变我们的生活,是吗?”由此可知,他对生活很失望。3.A.speechB.callC.lessonD.letter答案:D解析:根据上文“A fr

    27、iend who was depressed wrote me a letter a few weeks ago.”可知,作者的朋友给作者写信,故此处是说他在信的结尾问了一个问题。4.A.got upB.wrote backC.woke upD.fought back答案:B解析:根据下文“started my letter with these words”可知,作者立即给朋友回信。5.A.changedB.controlledC.savedD.entered答案:A解析:根据下文“.words changed me.”可知,作者依然记得第一次有人改变了她的生活。6.A.paintingB.

    28、musicC.dancingD.sports答案:B解析:根据下文“but I had no talent for any instrument”可知,当作者还是个小孩的时候就开始喜爱音乐。7.A.cinemaB.schoolC.libraryD.concert答案:D解析:根据下文“it gave me was a musician playing the guitar”可知,作者欣赏了吉他表演。由此可知,作者8岁时跟随父母去参加了一个音乐会。8.A.earliestB.newestC.deepestD.shortest答案:C解析:根据语境可知,音乐会中那位弹吉他的音乐家给作者留下了最深刻

    29、的印象。9.A.sangB.playedC.drewD.answered答案:B解析:根据下文“Her encouragement made me realize that I could do as well as her.”可知,这位音乐家的吉他弹奏得很好。10.A.greetB.followC.comfortD.meet答案:D解析:根据下文“She let me try playing her guitar.”可知,她让作者试着弹奏她的吉他。由此可知,音乐会结束后,父母带作者去见这位音乐家。11.A.andB.thoughC.butD.unless答案:C解析:前后两个句子为转折关系,

    30、故用连词but连接。作者尽了最大努力,但她还是弹不好。12.A.shamefullyB.proudlyC.loudlyD.happily答案:A解析:根据上文“I played so badly”可知,因为觉得自己弹奏得不好,所以作者羞愧地说:“我弹得不好。”13.A.warnedB.encouragedC.frightenedD.asked答案:B解析:根据下文“You played so well and Im proud of you.”以及“Her encouragement made me realize that.”可知,这位音乐家鼓励了作者。14.A.simpleB.angryC

    31、.strictD.different答案:A解析:根据上文“You played so well and Im proud of you.”可知,音乐家简单的一句话改变了作者。15.A.respectB.forgivenessC.satisfactionD.confidence答案:D解析:根据下文“Her encouragement made me realize that I could do as well as her.”可知,她的鼓励让作者意识到自己也可以做得像她一样好。可见音乐家的话给予了作者信心。16.A.appearB.stayC.growD.work答案:C解析:根据上文“T

    32、hey planted a seed in my mind.”可知,音乐家的话在作者的心中种下了种子,直至今天还在生长。17.A.friendshipB.quarrelC.partnershipD.memory答案:A解析:根据上文“From that day on,we became friends.”可知,作者和音乐家成了朋友,她们的友谊持续到现在。18.A.usefulB.freeC.strangeD.good答案:D解析:根据下文“that could change your life for the better” 可知,每个人的内心深处都有一些好的东西能够让生活变得更好。19.A.examineB.watchC.findD.forget答案:C解析:根据下文“bring it out and work hard at it”可知,你应该先找到它(你内心深处好的东西),拿出来并努力去做。20.A.commonB.importantC.unfortunateD.sunny答案:B解析:作者认为遇见那位音乐家的那一天是自己一生中很重要的一天,因为那一天改变了自己的生活。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版英语人教版必修1训练:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-415129.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1