2019版英语人教版必修4训练:第四单元检测(A) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修4训练:第四单元检测A WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 第四 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第四单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:My watch stopped again.M:Why dont you take it to Smiths Jewelry?They can check it for you.1What is the mans advice?A.He knows what is wr
2、ong with the watch.B.The woman should get a new watch.C.The jewelry store can probably repair the womans watch.答案:CM:We plan to go to the beach after class.W:Id love to,but Professor Jones wants to speak with me.2What will the woman probably do?A.Go to the beach with her friends.B.See Professor Jone
3、s after class.C.Give a speech in Professor Jones class.答案:BW:If youre staying late,will you be sure to lock the office when you leave?M:I hope I wont be more than an hour.3What does the man mean?A.He hopes to leave before the woman does.B.His office is an hours walk away from his home.C.He will leav
4、e the office in about an hour.答案:CW:Do people drive on the right in England?M:No,you mustnt drive on the right there.4What are they talking about?A.Driving in England.B.How to drive a car.C.Whether to have the right to drive a car in England.答案:AM:Wed better hurry.I think thats our train.W:Oh,no.I w
5、anted to get a newspaper.Have I got time?M:Well,I dont think we do have time.Look,look.W:All right,well,you take that bag,and Ill take this one.M:Well,come on;were going to be late.5What are the speakers doing?A.They are buying a newspaper.B.They are hurrying to the train station.C.They are catching
6、 a train.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Come in and sit down,Paul.Now,whats the trouble?M:Ive got a terrible pain in my stomach,doctor.W:I see.When did it start?M:It
7、started yesterday.I didnt have any supper.W:Have you got a temperature?M:I think so.I feel very hot.W:Lets see.Yes.Youve got quite a high temperature.M:Ive got a bad headache,too,and my throat hurts.Very often I blow my nose.W:Hmmm.I think youve got the flu.M:Is it serious?W:No,not at all,but you mu
8、st stay in bed for three days and take this medicine.M:How often must I take it?W:Three times a day after meals.M:Thank you,doctor.Goodbye.W:Goodbye.6When did Pauls trouble start?A.The day before today.B.The other day.C.The day before yesterday.答案:A7What illness has Paul got?A.Headache.B.Stomachache
9、.C.Flu.答案:C8How often must he take the medicine?A.Three times a day before meals.B.Three times a day after meals.C.Three times a day with meals.答案:B听第7段材料,回答第9至11题。M:Do you find that the students are too busy giving each other New Years cards these days?W:Of course.What do you think of this?M:To tel
10、l you the truth,Im worried about these cards.W:So am I.The students spend too much money and time on the cards.M:I agree with you.They should pay more attention to their lessons;as they know,the examination is coming.W:Lets tell the students our opinion and ask them to study harder.9What are the stu
11、dents busy doing these days?A.Buying and selling New Years cards.B.Giving each other New Years cards.C.Giving New Years cards to their teachers.答案:B10Whats the relationship between the man and the woman?A.Colleagues.B.Parents.C.Classmates.答案:A11What do the two people think of the thing?A.It is their
12、 own business.B.It doesnt cost much money or time.C.It is not good to the students study.答案:C听第8段材料,回答第12至14题。W:Hi,Mr Li,you look very happy today.M:Yes,I was very lucky this morning.W:What happened?M:I took a taxi to the zoo,but I left my camera in the taxi when I got out.W:What happened next?M:I h
13、ad no idea of the number of the taxi,but I remembered the taxi companys name.So I went there and asked for help.W:What was the result?M:To my surprise,when I came into the office it was the very driver that was talking with the manager about my camera.W:So you took it back and thanked him again and
14、again.M:Yes,I was very thankful.12Where did the man go this morning?A.To a shop.B.To a school.C.To a zoo.答案:C13What happened to him?A.He lost some keys.B.He lost a camera.C.He quarrelled with the driver.答案:B14How did he get back his camera?A.The driver sent it back to him.B.The company sent it back
15、to him.C.He went to the company and got it back.答案:C听第9段材料,回答第15至17题。W:Tom,are you going to attend the party tonight?M:Oh,no.I am afraid I cant.I have to stay at home and study.You know,my final exam is coming up next week.W:Oh,what a pity!Is your exam going to be difficult?M:Itll be harder than the
16、 mid-term exam,Im sure.W:Was that one difficult?M:It was the most difficult exam that Id ever had.W:Then maybe this one will be easier.M:Well,maybe.But Im going to spend more time studying for it than I did for the mid-term exam.W:What are you going to do after the exam?M:I think Ill look for a bett
17、er job.W:Whats the matter with this job?M:Well,I cant use what I have learned.W:OK.But youd better think twice before you make the decision.M:Yes,I will.Thank you.15What was the man going to do that evening?A.To attend a party.B.To study for an exam.C.To look for a better job.答案:B16What did the woma
18、n think of the mans final exam?A.It might be more difficult than the mid-term exam.B.It might be easier than the mid-term exam.C.It might be as difficult as the mid-term exam.答案:B17Why does the man not like his present job?A.Because it is poorly paid.B.Because he has to work long hours.C.Because he
19、cant use what he has learned.答案:C听第10段材料,回答第18至20题。One day Mr Smith was going to take the train to his hometown.When the train started,suddenly one of his shoes fell to the ground.He couldnt pick it up.Then he took off the other one and threw it on the ground near the fallen shoe.A little boy asked
20、him in surprise,“Why did you do that?” Mr Smith answered with a smile,“If a poor man picked them up,he may get a pair of shoes.”18Where was Mr Smith going by train?A.His hometown.B.His home.C.The town.答案:A19What fell to the ground?A.One of Mr Smiths books.B.One of Mr Smiths shoes.C.One of Mr Smiths
21、boots.答案:B20Who asked Mr Smith in surprise?A.A little girl.B.A man.C.A little boy.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ASometimes people add to what they say even when they dont talk.Gestures are the “silent language” of every culture.We point a finger or m
22、ove another part of the body to show what we want to say.It is important to know the body language of every country or we may be misunderstood.In the United States,people greet each other with a handshake in a formal introduction.The handshake must be firm.If the handshake is weak,it is a sign of we
23、akness or unfriendliness.Friends may place a hand on the others arm or shoulder.Some people,usually women,greet a friend with a hug.Space is important to Americans.When two people talk to each other,they usually stand about two and a half feet away and at an angle,so they are not facing each other d
24、irectly.Americans get uncomfortable when a person stands too close.They will move back to have their space.If Americans touch another person by accident,they say,“Pardon me,”or “Excuse me.”Americans like to look at the other person in the eyes when they are talking.If you dont do so,it means you are
25、 bored,hiding something,or are not interested.But when you stare at someone,it is not polite.For Americans,thumbs-up means yes,very good,or well done.Thumbs-down means the opposite.To call a waiter,raise one hand to head level or above.To show you want the check,make a movement with your hands as if
26、 you are signing a piece of paper.It is all right to point at things but not at people with the hand and index finger.Americans shake their index finger at children when they scold them and pat them on the head when they admire them.Learning a cultures body language is sometimes confusing.If you don
27、t know what to do,the safest thing to do is to smile.21The passage is mainly to say that .A.gestures dont mean anything while talkingB.gestures can help us to express ourselvesC.we can learn a language well without body languageD.only American people can use gestures答案:B解析:主旨大意题。全文围绕文章的第一段尤其是第二句话展开叙
28、述,即文章主旨是手势作为一种“沉默的语言”可以帮助人们进行沟通交流。故选B项。22If you are introduced to a stranger from the US,you should .A.greet him with a hugB.place a hand on his shoulderC.shake his hand firmlyD.shake his hand weakly答案:C解析:细节理解题。根据文章第二段第一、二、三句话可知,在美国的正式场合人们之间相互问候时要有力地握手,否则会被视为不友好。故选C项。23According to the passage whic
29、h is TRUE in the US?A.People should show their friendship by facing each other directly.B.People should show their friendship by touching each other.C.People should say “Pardon me.” to each other when they are talking.D.People would get uncomfortable if you stand too close to them.答案:D解析:细节理解题。根据文章第
30、三段第三句可知,当两个人站得太近时,美国人会感觉不舒服;根据本段第二句可排除A项;根据本段第五句可排除B、C两项。由此确定答案为D项。24When your American friend gives you the thumbs-up,he,in fact,.A.shows his rudeness to youB.shows his anger to youC.expresses his satisfaction to youD.expresses his worries about you答案:C解析:细节理解题。根据文章第四段第一句可知,在美国对你竖起大拇指意思是对你很满意,夸奖你做得
31、好。故选C项。BBody language or,as it is also known,non-verbal communication, is about all the things that people say and do without using words.Research suggests that more than 70% of communication occurs without people having to say a single word.Like language,the way we communicate non-verbally varies a
32、cross cultures.But,unlike language, it can be very difficult to find out what the non-verbal rules are.Its all very well known that there are differences in the ways that cultures work,but what can you do to try to prepare yourself for living and surviving in another culture?I think youve got two th
33、ings to think about.I personally dont fully accept the idea of “When in Rome,do as the Romans do.” I dont think people expect you to completely adopt all of the things that they do.What I think that people would like is that you agree and understand it and that you do your best.One of the things you
34、 can do is actually explain to the other culture,saying,“Well,you know,actually we dont normally kiss in my culture, so its a bit uncomfortable.” But then do your best, so its a learning process.Well,kissing is just one of many different ways of interaction that you need to know.You can get into dif
35、ficult or embarrassing or even worse situations if you dont know it.Eye contact, tone of voice, how close you stand,any touching,how many times you kiss,a long handshake,a short handshake,it can go on and on.So I think, yes, you do need to get these correct and you need to have good observation skil
36、ls.25From the passage,it can be inferred that .A.only grown-ups have body languageB.body language can be understood by all the people all the timeC.only the same body language has the same meaning all over the worldD.body languages are not the same because their cultures are different答案:D解析:推理判断题。根据
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
江苏省南京市2018届中考化学天天练酸碱盐综合五4.16pdf.pdf
