2019版英语人教版选修10训练:UNIT 2 KING LEAR 检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版选修10训练:UNIT KING LEAR 检测 WORD版含解析 2019 英语 人教版 选修 10 训练 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元检测(时间:120分钟满分:150分)一、听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Do you know if Bill has finished his research paper on computers?M:I dont think so.He always seems to put things off until the last minute.1W
2、hat do we know about Bill?A.He will finish the paper soon.B.Hes not going to write the paper.C.He seldom completes his work early.答案:CM:Hi,Helen.Its my turn now.Is there anything that needs my attention today?W:Yeah.Mr Kent is getting worse.Heres my report.M:OK.Ill pay close attention to him.2Where
3、does the conversation most probably take place?A.In a hotel.B.In a hospital.C.In an office building.答案:BW:Could you lend me a hand,please?M:Id be glad to.Where will you put this heavy box?W:Down on the bottom shelf;then it wont fall and hurt anyone in sudden events such as earthquakes.3What does the
4、 woman want to do?A.Carry the box downstairs.B.Put the box in a low position.C.Move the box to the upper shelf.答案:BW:I think the population of this city has got smaller in the past ten years.The streets are not as crowded as they used to be.M:But the newspaper says there are more people living here
5、than ten years ago.4What do we know about the population of the city?A.It has increased.B.It has stayed the same.C.It has decreased.答案:AM:How is our companys business this month?W:Not very good.Our sales volume has dropped by 10%.M:Why is that?W:A German company has just opened a branch here.5What h
6、as caused the sales volume to go down?A.Low production.B.Poor management.C.Foreign competition.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第67题。W:Its so cold now,but this morning it was s
7、o hot and sunny.I wish there was a way I could always be wearing the most suitable clothes for the temperature.M:I recently read that in ten years well be wearing clothes that change with the weather.W:Oh,very funny!So well be wearing huge clothes with built-in air conditioners and heaters.M:Im seri
8、ous.Researchers will have new types of clothes made of special materials,which can store and release heat as the temperature changes.W:Well,I never thought clothes could store heat.6What does the woman think of what the man said?A.It is surprising.B.It is discouraging.C.It is unbelievable.答案:C7What
9、do we know about the clothes the man described?A.They will warm up when it is cold.B.They will cool off when it is cold.C.They have built-in air conditioners.答案:A听第7段材料,回答第810题。M:Talking about the year 2030.I think therell be huge changes in the way people use cars.Laws will be made about what kind
10、of car you can own and when you can use it.W:Maybe therell just be too many of them on the roads.The air will be so seriously polluted that nobody will be able to breathe normally.M:Exactly.People will have to rely on trains.W:Why do you say that?M:Well,we wont be able to use cars,and the airports t
11、ake too much space.That leaves trains.W:Huh.So do you think therell be more efficient train systems between cities?M:Sure.Theyll enable people to travel between cities in a matter of hours.There may even be trains going under oceans to connect the main continents.W:Under the oceans?Get out of here!I
12、 get nervous enough flying on a plane.8What are the two speakers mainly talking about?A.Air pollution.B.Transportation.C.Road connection.答案:B9Why does the man think laws of car use will be made?A.Road traffic has to be controlled.B.Therell be new ways of traveling.C.More and more people enjoy air tr
13、avel.答案:A10What does the woman think of traveling by train under the oceans?A.It is exciting.B.It is frightening.C.It is unimaginable.答案:B听第8段材料,回答第1113题。M:Well,its a nice room.Um.is there anything that I should know?W:Well,I dont allow the cat to go upstairs at all.And I dont allow people to smoke
14、in the bedroom.M:Oh,I agree with that.I dont smoke anywhere.W:And I dont allow people to stick pictures up on the walls.M:Oh,I see.Can I use small nails or something?W:Oh yes.Something like that is quite acceptable.And therere just two more things if you dont mind.If you go out,would you please reme
15、mber to close the window?M:Right.Ill do that.W:And theres the kettle,as you can see.When you boil it,could you please put it on the floor and not on the chest of drawers?M:All right.Ill do that then.11What is the probable relationship between the woman and the man?A.Wife and husband.B.Employer and e
16、mployee.C.Landlady and roomer.答案:C12What does the woman want the man to do when he goes out?A.Boil the kettle.B.Shut the window.C.Close the drawer.答案:B13What do we know about the woman?A.She is very careful.B.She is warm-hearted.C.She is absent-minded.答案:A听第9段材料,回答第1417题。M:Excuse me,madam.W:Yes?M:Wo
17、uld you mind letting me take a look in your bag?W:Well,Im afraid I certainly do mind,if its all the same to you.Now go away.Hey,taxi!Ive got a train to catch.M:Im sorry.Im just trying to do my job but Im afraid youre making it rather difficult.However,I must insist on seeing what you have in your ba
18、g.W:And what do you expect to find in there?Jewels?M:Madam,if theres nothing that doesnt belong to you,you can leave right away and Ill apologize for the inconvenience.W:Oh,very well.There you are.M:Thank you.And ten mens watches?W:Yes.I get very nervous if I dont know the time.M:I see you smoke a l
19、ot,too,madam.Fifteen cigarette lighters.W:Yes,Im rather a heavy smoker.And.and I happen to collect lighters.M:I bet you do,madam.Well,Im afraid Im going to have to ask you to come along with me.W:How dare you!I.14What does the man probably do?A.Hes a ticket collector.B.Hes a jeweler.C.Hes a policema
20、n.答案:C15Where does the conversation most probably take place?A.On a train.B.In the street.C.At the mans office.答案:B16Why does the man stop the woman?A.She stole something.B.She is too rude to him.C.She smoked in public places.答案:A17How does the man act toward the woman?A.Selfishly.B.Wrongly.C.Polite
21、ly.答案:C听第10段材料,回答第1820题。Good morning and welcome to the Life review.Do you know how many men do housework?Recently,an European official group tried to discover what peoples ideas were about the womens movement.As part of their survey,they asked many men and women the question,“Who does the housework
22、?” The man answered very differently from the women!The housework they asked people about was:preparing meals,washing dishes,cleaning the house and baby-sitting.48% of British husbands said they did this kind of work.51% of Danish men said they helped in the house.15% of Italian men said they did th
23、e housework.But there was an interesting point of view from the wives.According to British wives,only 38% of their husbands help in the house.And Italian wives complained that their husbands hardly ever help.The Italian and British men didnt tell the truth!The group found that Danish men were the mo
24、st truthful husbands.Their answers were the same as their wives.18What was done to find peoples ideas about the womens movement?A.A question was asked of husbands.B.A group was set up to interview people.C.A survey was made to both men and women.答案:C19Who help most at home?A.Danish husbands.B.Britis
25、h husbands.C.Italian husbands.答案:A20What can we learn from what the speaker said?A.Housework should be shared between men and women.B.More than 50% of Danish men help in the house.C.Danish men are more afraid of their wives.答案:B二、阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读短文,从每题所给的四个选项中选出最佳选项。AIn Engl
26、and of the late 1800s,Philip Pirrip,known as Pip,the hero,was an orphan who lived with his sister and her husband.The family was poor and Pips sister did not treat him very well.One day the boy helped a starving convict called Abel Magwitch who had escaped from prison but was soon caught again and s
27、ent to Australia in a prison ship.Some months later,Pip was invited to visit a lonely but wealthy old lady called Miss Havisham.At her house,Pip met a beautiful girl and became very fond of her,called Estella,who lived there.However,Estella was cold and cruel to him,always telling him that she was “
28、better” than him.She was encouraged to do this by Miss Havisham,whose fianc(未婚夫)left her on her wedding day,and who,as a result,hated all men.Some years later,Pip learnt that an unknown person intended to give him money every month.Pip believed that it was Miss Havisham who had done this for him.Wit
29、h this money,he went to London,became educated and was able to live very comfortably.Magwitch returned to England illegally,having made a lot of money in Australia.He found Pip and told him that it was he,Magwitch,who had been giving Pip the money.He had been doing this in order to repay the boys ki
30、ndness.Sadly,Magwitch was caught by the police again and died.Estella was in fact Magwitchs daughter.She married Bentley Drummle,a wealthy man who treated her very badly,but died when he was quite young.Meanwhile,Pip left England and had a successful career.He returned and met Estella,who had at las
31、t learnt the meaning of love.The two married.21What does the word convict mean in the first paragraph?A.Scholar.B.Engineer.C.Lover.D.Criminal.答案:D解析:词义猜测题。从“who had escaped from prison but was soon caught again”看出convict是“囚犯”的意思。criminal“罪犯;犯罪者”。22Why did Miss Havisham hate all men?A.Because her fat
32、her married her to a bad man.B.Because her fianc abandoned her.C.Because she was very rich.D.Because her fianc was cold and cruel to her.答案:B解析:细节理解题。从第二段最后一句“在她结婚那天,她的未婚夫离开了她,因此,她恨所有的男人”可以看出。23Who had been giving Pip the money?A.Miss Havisham.B.Estella.C.Abel Magwitch.D.Bentley Drummle.答案:C解析:细节理解题
33、。从倒数第二段第二句“他找到皮普。告诉他他就是一直在给皮普钱的那个人”,可以看出C项正确。24Which of the following statements is TRUE according to the story?A.Magwitch went to Australia in order to make a lot of money.B.Miss Havisham married a wealthy man who treated her very badly.C.Pips brother-in-law treated him very well.D.Philip Pirrip an
34、d Estella married at last.答案:D解析:细节理解题。从最后一段可知皮普与艾斯黛拉有情人终成眷属。BAn investigator into the drug overdose death of Marilyn Monroe is still not certain that she killed herself.John W.Miner,who investigated Monroes death,claims Monroes psychologist,Dr.Ralph Greenson,played him secret audio tapes made by th
35、e star during one of her therapy(心理治疗)sessions shortly before her death.A key exposition of the tapes,according to Miner,is that Monroe was not depressed and was actively planning to become a very good Shakespearean actress.Miner says he took careful,hand-written notes of the tapes and later produce
36、d a near-exact transcript.There is no proof that Miners claims are true,since Dr.Greenson is now dead and no one else claims to have heard the tapes.“You are the only person who will ever know the most private,the most secret thoughts of Marilyn Monroe,” Marilyn Monroe told her doctor on the tape.In
37、 Miners transcript,Monroe discussed her plans to pursue(追赶) Shakespeare.“Ive read all of Shakespeare and practiced a lot of lines.I am going to do Juliet first,” Marilyn Monroe said,on the tape.“No reasonable person could possibly think that the person who made those tapes killed herself,” Miner sai
38、d.She also may have recorded her feelings about breaking off her romance (浪漫史)with Robert Kennedy.“There is no room in my life for him,” she said.“I guess I dont have the courage to face up to it and hurt him.I want someone else to tell him its over.I tried to get the President to do it,but I couldn
39、t reach him.”25From the tapes,we could know before her death,Marilyn Monroe.A.was feeling rather sadB.thought that she might be murderedC.believed in her doctorD.became ill答案:C解析:由“You are the only person who will ever know the most private,the most secret thoughts of Marilyn Monroe”可知玛丽莲梦露能把自己最隐私最秘
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-415195.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
