人教版高中英语必修一随堂练:课文理解-UNIT3_USING_LANGUAGE阅读训练WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版 高中英语 必修 一随堂练 课文 理解 UNIT3_USING_LANGUAGE 阅读 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课文理解-Unit3 Using Language阅读训练一、阅读理解(根据课文内容选择正确答案)1. Whats the text about?A. The text is about what they saw in the mountains.B. The text is about their journey to Dali.C. The text is about their meeting with Dao Wei and Yu Hang.D. The text is about the changes of the weather in the Tibetan mountains
2、.2. What does this sentence “Have you ever seen snowmen ride bicycles?” mean?A. The snow in Tibet was very heavy, so they looked like snowmen.B. They acted as snowmen.C. They saw real snowmen riding bicycles.D. Snowmen in Tibet can ride bicycles.3. Where will they meet their cousins? A. In Qinghai.C
3、. In Dali.B. In Tibet.D. In Kunming. 4. Why did they change their clothes for T-shirts and shorts?A. Because they were tired.B. Because the temperature in the valley was much higher.C. Because they wanted to sleep.D. Because they found it was not convenient (方便的) to ride a bike.5. “We can hardly wait to see them!” means “_”.A. We really dont want to see them!B. We can hardly see them!C. We want to see them eagerly!D. We can easily see them!参考答案:一、1-5 BACBC版权所有:高考资源网()
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-416807.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
