2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers 5 Section Ⅴ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Section Grammar 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & WritingA卷 单句语法填空1Hopefully after four years at university I _(mature)答案:will have matured2When we get there,she _(go) to work.答案:will have gone3I expect you _(change) your mind by tomorrow.答案:will have changed4We _(marry) for a year on Sunday of next week.答案:will have been married5
2、He _(finish) writing his novel by the end of next year.答案:will have finished6They enjoyed _(them) in the party.答案:themselves7This novel is more interesting than _ you read a few days ago.答案:that8These new books are not _(our),but theirs.答案:ours9There are two pens on the desk.One is red;_ is blue.答案:
3、the other10Some students are from China; _ are from America.答案:the others 阅读理解AResearchers have created a backpack that has a computer and medicines in it that can help even untrained soldiers save the lives of wounded troops. Wounded soldiers have a better chance of survival if they get help soon a
4、fter being hurt and are quickly taken to a hospital or clinic. But soldiers who do not have medical training may not know how to help their injured friends.Doctors and engineers have developed what they call an “intelligent backpack”. It has a computer and electronic measuring devices. The backpack
5、also has robotic instruments and medicines ready to be given to injured troops.About 16 doctors and engineers from the University of Pittsburgh, Carnegie Mellon University and several other places are working on the project. The US. Department of Defense has given money to the project.Ron Poropatich
6、 leads the project. He is a retired Army surgeon. He says the backpack will help soldiers care for those who are injured. The devices included in the backpack can monitor a persons heart rate and blood pressure. The robotic instruments can even tell whether the soldier has a collapsed lung.The intel
7、ligent backpacks computer can compare information gathered about the injured soldier with thousands of similar cases, and quickly tell the best methods to save the soldiers life.Sometimes, it is not always possible to quickly remove the injured soldier from the battlefield. So, Dr. Poropatich says,
8、the researchers hope to create a backpack that will have devices that can keep a soldier alive for a long time. Dr. Poropatich hopes the backpack and its instruments will be ready for testing on animals in about three years.【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了研究者发明的一种“智能背包”,内有电脑、药物等,可以及时救助伤员。1What can we learn from t
9、he first paragraph?ASoldiers should have taken medical training.BMost of the soldiers cant use the backpack correctly.CThe backpack can play a big part in the battlefield.DWars or battles have brought harm to the world.C解析:推理判断题。根据文章第一段中的“Wounded soldiers have a better chance of survival if they get
10、 help soon after being hurt and are quickly taken to a hospital or clinic.”可以推测出,这种“智能背包”能够在战场上发挥重要作用。2How many kinds of items are mentioned in the backpack?A2.B3.C4. D5.C解析:细节理解题。根据第二段中的“It has a computer and electronic measuring devices. The backpack also has robotic instruments and medicines read
11、y to be given to injured troops.”可知,“智能背包”里的物品有四种,故选C。3What can we know according to Ron Poropatich?AThe project got support from the whole world.BThe robotic instruments can monitor lungs.CThe injureds heart disease can be cured.DThe devices can adjust soldiers blood pressure.B解析:细节理解题。根据第四段中的“The
12、robotic instruments can even tell whether the soldier has a collapsed lung.”可知,这种装置可以指出士兵的肺是否萎陷,即这种装置可以监测肺的情况。故选B项。4Which of the following is the best title for the passage?AResearchers and Their Wonderful DiscoveryBMedical Care Tested on the Wounded SoldiersCRobotic Devices Used in the BattlefieldD
13、Emergency Medical Care in a BackpackD解析:标题归纳题。通读全文可知,本文主要介绍了一种可以及时向伤员提供紧急医疗救助的“智能背包”,故选D。BThe most common problem that worries all of us today is the fear of insecurity.Life has become so competitive that every now and then we are struck by the fear of the unknown.With every new turn of events our s
14、elfconfidence takes a blow.The biggest challenge before every person today is not to lose confidence in ones ability.There are several reasons that affect a persons selfconfidence.The most important reason is lack of success.Not being able to succeed affects ones selfconfidence greatly.This is when
15、one begins to doubt his own ability.In many cases ones selfconfidence is low when he feels rejected by society.For example, a person who loses his job gives_a_wide_berth_to other people for fear of being questioned about his work.However, this isnt right at all.One needs to think along positive line
16、s in spite of failures.After all it is your life and you have every right to live your life as you wish.The challenge lies in not allowing your selfconfidence to decrease.It is very important to believe in yourself.Selfbelief is the secret to success.When success doesnt come to you, you should not a
17、llow your selfbelief to be affected.Always keep in mind that success is sure to come in time.So, there is nothing wrong with your ability.Whenever lack of success causes you to doubt your ability, dont forget to remind yourself that quick success does not last long.Also remember not to compare yours
18、elf to others.These tips will do a world of good to your confidence.In order to be selfconfident, you need to have a lifestyle that is right for you.Create one and live a life as you want to.Leave others to themselves.【解题导语】本文介绍了在这个竞争激烈的社会中, 不要对自己的能力失去信心是非常重要的。 5According to the text, what causes pe
19、ople to fear the unknown?AThe low abilities.BThe lack of security.CThe loss of selfconfidence.DThe severe competition in life.D解析:细节理解题。 根据文中第一段的Life has become so competitive that every now and then we are struck by the fear of the unknown.可知, 人们害怕未知的事物是因为社会的竞争非常激烈, 故选D项。 6What does the underlined
20、phrase “gives a wide berth to” in Paragraph 2 mean?AIntroduces something to.BHolds a birthday party for.CMakes friends with.DKeeps away from.D解析:词义猜测题。 根据上文的In many cases ones selfconfidence is low when he feels rejected by society.可知, 此处句子a person who loses his job gives_a_wide_berth_to other peopl
21、e for fear of being questioned about his work的意思是: 一个失去工作的人因为害怕别人问及他工作而会远离别人。 故选D项。7What is the function of the first paragraph?ATo explain the meaning of selfconfidence.BTo explain why selfconfidence is important.CTo show the main topicto be selfconfident.DTo show the reasons that affect ones selfc
22、onfidence.C解析:推理判断题。 根据本段的最后一句话The biggest challenge before every person today is not to lose confidence in ones ability.是本段的主题句, 所以本段的作用是为了引出主题。8In the authors opinion, its important that one _Ashould not forget his failuresBshould follow others adviceCshould not lose heartDshould believe lifeC解析:推
23、理判断题。 根据最后两段的内容可知, 在作者看来, 最重要的是不要失去信心。 故选C项。 语法填空Many people may think the Forbidden City, or the Palace Museum, is 1._ outstanding and oldfashioned museum. But, in recent years, the museum has been working hard 2._(promote) Chinese cultural heritage among young people.The museums online store now o
24、ffers special cultural and 3._(create) products. For example, in 2014, it started to make Tshirts that look like an emperors coat. It also 4._(sell) earphones that look like the necklaces worn by ancient officials, which brought 5._ about 1 billion yuan in sales in 2016, reported China Youth Daily.L
25、ast year, a documentary(纪录片) 6._(title) Masters in Forbidden City became popular online. The documentary is about the people 7._ job is to repair the relics in the museum. Many of these workers are young, and some are even in their 8._(twenty)Some other 9._(museum) across the country, such as the Na
26、tional Museum of China, 10._(inspire) by the Palace Museums efforts and are working on similar projects of their own.【解题导语】本文讲述了故宫博物院向年轻人宣传中国文化遗产,其他一些博物馆也纷纷效仿的故事。1an解析:考查冠词。根据文意可知,此处表示泛指,故用不定冠词;又因为空后单词“outstanding”的发音以元音音素开头,故用冠词an。2to promote解析:考查非谓语动词。近年来,故宫博物院一直为了向年轻人宣传中国文化遗产在努力。此处动词不定式用作目的状语。3cr
27、eative解析:考查形容词。此处应用形容词修饰空后的名词。4sold解析:考查动词时态。本句承接上文,讲述2014年发生的事情,应用一般过去时。5in解析:考查介词。bring in意为“赚得,挣”。故宫博物院也售卖看起来像古代官员佩戴的颈饰一样的耳机,据中国青年报报道,这在2016年挣了大约十亿元人民币。6titled解析:考查非谓语动词。此处动词过去分词用作名词的后置定语,意为“名为的”。7whose解析:考查定语从句。空处用作定语,修饰后面的名词job,表示所属关系,并引导定语从句。故填whose。8twenties解析:考查固定搭配。in ones twenties为固定用法,意为“
28、在某人二十多岁的时候”。9museums解析:考查名词复数。由空前的“Some other”可知,此处应用可数名词museum的复数形式。下文的“are working on similar projects”也提示此处用名词复数。10are inspired解析:考查被动语态。空处作谓语动词,根据句意和空后的“by”可知,此处应用被动语态;下文的“are working on similar projects”提示此处应用一般现在时和复数形式,故填are inspired。B卷 阅读理解APetrol and diesel cars may still dominate our roads,
29、but their days are numbered.A recent university study found that current electric cars could be used for 87 per cent of daily car journeys in the US.That figure could rise to 98 per cent by 2020.One hurdle to the widespread adoption of electric cars has been “range anxiety”drivers concerns about run
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417647.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
