2019-2020学年高中英语 Unit 22 Environmental Protection Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 22 Environmental Protection Section Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修8 2019
- 资源描述:
-
1、Section Communication Workshop 品句填词1Schools should (采用) different approaches to arouse the students interest in study.答案:adopt2It was (考虑周到的) of you to remind me of the meeting tonight.答案:considerate3He got the position on the strength of his skill in (财政)答案:finance4I can never think clearly enough
2、to (分配) my time properly.答案:allocate5The soldiers (使锋利) their knives before leaving the camp.答案:sharpened6In the course of (进化), some birds have lost the power of flight.答案:evolution7It has been (推算) that the project will last five months.答案:calculated8They carefully packed the (易碎的) china into cart
3、ons.答案:fragile9Einstein once said, “ (政治) is much more difficult than physics.”答案:Politics10The statue was (雕刻) out of marble.答案:carved 单句改错1Adopting by the old couple, the boy has been living a happy life. 答案:AdoptingAdopted2It is considerate for you to offer me the good chance. 答案:for of 3The grou
4、p has decided to allocate some young trees for the villagers. 答案:forto4As the matter of fact, we dont like the new teacher at all. 答案:第一个thea5Hearing that her son was in the danger, the woman began to cry. 答案:去掉第一个the 完成句子1他不仅读了这本书, 而且还记得所读内容。He read the book, remembered what he had read.答案:not only
5、; but also2不仅你, 张先生也喜欢这个新电影。 likes the new film.答案:Not only you but also Mr.Zhang3老师不仅要关心学生的学业, 还要关心他们的生活。 should a teacher care about students studies care for their life as well.答案:Not only; but4他本不必排队的; 他本应该从售票机上买票。He in a queue; he should have got the ticket from the machine.答案:neednt have stood
6、5假如没有您慷慨相助, 我就不会度过那段艰难的时期。I that bitter period without your generous help.答案:couldnt have gone through 课文语篇改错According to a report which aim to assess the levels of noise pollution in China, noise pollution is becoming a seriously problem all over the world. There is much noise pollution in Chinas u
7、rban areas than in Chinas countryside. Global levels of noise pollution are in the increase. The Chinese government has adopted several effective noise control plans, so we can be optimistic about China future. As a matter of fact, average urban noise pollution levels decreased by 3 decibels since 1
8、989. The government hopes to far reduce noise pollution levels in the future with continued efforts. With new regulations or urban plans, pollution levels should be drop even further. Within the next ten years, China would become one of the least noisepolluted country in Asia.答案:According to a repor
9、t which to assess the levels of noise pollution in China, noise pollution is becoming a problem all over the world. There is noise pollution in Chinas urban areas than in Chinas countryside. Global levels of noise pollution are the increase. The Chinese government has adopted several effective noise
10、 control plans, so we can be optimistic about future. As a matter of fact, average urban noise pollution levels decreased by 3 decibels since 1989. The government hopes to reduce noise pollution levels in the future with continued efforts. With new regulations urban plans, pollution levels should dr
11、op even further. Within the next ten years, China would become one of the least noisepolluted in Asia.A卷 单句语法填空1I (meet) you at the station on principle, but my car broke down on the way.答案:should have met2Not only you but also Jack (be) to Hangzhou.答案:has been3Some students quit school due poverty.
12、答案:to4The house is now in danger collapse.答案:of5Her health broke under the pressure of work.答案:down6My pencil doesnt write well; I must (sharp) it.答案:sharpen7It cost more than what was allocated the budget.答案:for8Its (consider) of the waitress to warm the plate before she serves the food.答案:consider
13、ate9The (adopt) orphan tried his best to meet the need of the old couple.答案:adopted10Our football team has got a very (experience) coach.答案:experienced 阅读理解I am a new knitter(编织者), but an experienced novelist. Its only lately that Ive begun to realize what my two favorite activities have in common.
14、While majoring in biology at college, I had been working hard at my classes, so I was looking for something easy to do. From the moment I began writing, it absorbed my attention. Seven hours could pass like seven minutes. I had found my passion(热情)!Knitting had the same effect on me. Ive never been
15、a crafty person. But for whatever reason, knitting became my passion for those times when I needed an excuse to sit.When I decided to go to graduate school to learn creative writing, I met many other writers who were convinced they would one day be successful. The thing is, the writers who managed t
16、o publish books werent necessarily the ones who were so confident, or even talented. Instead, they were the writers most committed to working and revising their writing. They brought many stories and reworked them over and over again.Similarly, with every sweater Ive made, Ive had to go back and pul
17、l it out many times. “Youre not really going to do it over again, are you?” my husband will ask. “Nobody will even see that!” Maybe not. But Ill know the mistake is there, so I pull out the sweater and start over, the same way I revise my imperfect sentences.During two decades of writing fiction, I
18、still hadnt sold a novel, only a memoir(回忆录). Disappointed, I selfpublished one of my novels, Sleeping Tigers. Two weeks later, my agent sold my newest novel, The Wishing Hill. I have a knitting group, and my writing life has been made possible by being friends with other fiction writers, who cheer
19、each other on through rejections, revisions, and publication, too.Whether youre writing or knitting, follow your passion with purpose and give yourself the time each project takes to start, complete, and reviseeven if you have to pull the whole thing apart and start over.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文。作者在写作和编织的过程
20、中发现了两个爱好的共同点。1We can learn from Paragraph 1 that the author Ais good at knittingBteaches biology in collegeCspends seven hours every day on writingDhas found the similarity of her two activitiesD解析:细节理解题。根据第一段中的Its only lately that Ive begun to realize what my two favorite activities have in common.
21、可知,作者找到了两个爱好的共同点。2What effect does knitting have on the author?AShe can rest when knitting.BShe can kill time by knitting.CShe gets absorbed in knitting.DShe gets smarter through knitting.C解析:细节理解题。根据第一段中的From the moment I began writing, it absorbed my attention.和第二段中的Knitting had the same effect on
22、 me.可知,作者爱上了编织。3How should writers do to publish their works according to the author?ABy making friends with writers.BBy preparing various stories.CBy attending writing classes.DBy polishing their works.D解析:细节理解题。根据第三段中的they were the writers most committed to working and revising their writing可知,作者认
23、为能够成功出版书籍的作者通常会不断修改自己的作品。4What does the underlined word “that” in Paragraph 4 refer to?AThe sweater.BThe mistake.CThe similarity.DThe perfection.B解析:代词指代题。根据第四段中的Ive had to go back and pull it out many times以及画线词后的But Ill know the mistake is there.the same way I revise my imperfect sentences.可知,画线词指
24、代作者在编织过程中犯的错误。 完形填空It all started in the fourth grade when I dropped my water bottle on another students foot. The 1 asked, “Austin, why did you throw that at her?” In response I 2 , “I didnt. I just dropped it.” “Dont lie to me,” she said 3 . “Go to the headmasters office.” “This is 4 , getting in
25、trouble for something I didnt do,” I 5 , leaving the classroom.As I walked into the office, I realized I was kind of 6 . Right away, the headmaster started yelling at me; his face was bright red and he wouldnt let me 7 . He was known to pinch(捏着) a students neck if the kid didnt 8 him. “If you keep
26、going down this path, you will be 9 seriously,” he claimed. I was 10 him screaming at me, so when I left I shut the door in his 11 . Then I was suspended(停学) for months.In the fifth grade, my 12 got worse. I fought with the science teacher all the time, which I felt kind of bad about 13 it was his f
27、irst year teaching. In the sixth grade, I even had to go to the youth court, where I was 14 to only end up on probation(缓刑)Finally, when I got to high school, I 15 that if I kept being naughty I wouldnt get 16 in life, so I decided that I had to make a 17 . I did a 180degree turn at school. I went f
28、rom the bad boy to a student teachers 18 in their class and went to my dream college. Now Im working in an office to 19 teenagers who need help. I should say that if I hadnt 20 my faults when I was younger, I probably wouldnt be the guy I am today.【解题导语】本文是一篇记叙文,作者向我们讲述了曾经顽劣的自己洗心革面的故事。1A.studentBtea
29、cherCstranger DpartnerB解析:根据下文对话的语境可知,作者的老师(teacher)质问他为什么用水瓶砸同学的脚。2A.argued BwarnedCapproved DwonderedA解析:根据“I didnt. I just dropped it.”可知,作者被误解后跟老师争论(argued)。3A.sadly BcarefullyCstrictly DnervouslyC解析:根据Dont lie to me的语境可知,老师语气很严厉,故选“strictly”。4A.great BstupidCboring DreasonableB解析:作者觉得自己因为没做过的事惹
30、上麻烦,这很荒谬,故选“stupid”。5A.promised BapologizedCadmitted DcomplainedD解析:根据语境可知,作者抱怨(complained)说自己因为没做过的事惹上麻烦。6A.afraid BdelightedCencouraged DdisappointedA解析:根据语境可知,作者来到校长办公室后感到有点害怕(afraid)。7A.study BexplainCunderstand DperformB解析:校长生气地责骂作者,不让他做解释(explain)。8A.like BobeyChelp DnoticeB解析:对于不听话的学生,校长总会去捏他
31、们的脖子,故选“obey”。9A.avoided BwatchedCpunished DconsideredC解析:联系上下文可知,校长对作者说如果他继续做坏事就会受到严厉惩罚(punished)。10A.tired of Bworried aboutCaware of Dsatisfied withA解析:根据后面的I shut the door可知,作者厌烦了(tired of)校长对他的大嚷大叫。11A.head BfaceCneck DbackB解析:作者离开校长办公室时当着校长的面把门砰地关上了,故选“face”。12A.point BhabitCmood DbehaviorD解析:
32、根据后文的I fought with the science teacher all the time.可知,作者的行为(behavior)变得更加糟糕了。13A.so BbutCbecause DalthoughC解析:作者对和科学老师作对感到有点不好意思,因为(because)这位老师第一年教学。14A.lucky BreadyCunwilling DregretfulA解析:作者在六年级甚至上了少年法庭,但很幸运得到了缓刑,故选“lucky”。15A.hoped BrealizedCsuggested DpretendedB解析:进入高中后,作者意识到(realized)自己不能一直这么
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417660.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
