2019-2020学年高中英语 Unit 26 Emotions课后限时作业8 北师大版选修9.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 26 Emotions课后限时作业8 北师大版选修9 2019 2020 学年 高中英语 Emotions 课后 限时 作业 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(八)语言知识练.单句语法填空1Im not the person to recommend how the job _be_done_(do) to you.2The volunteer firefighters valiantly tried to put _out_ the raging forest fire.3He spoke in _such_ a soft voice that we could hardly hear him.4A needle and thread was given to her _but_ she couldnt sew the button
2、on.5You can tell me something _so/as_ long as you make it short.6He made himself _heard_ (hear) across the room.7His new invention is a machine _that_ makes it possible for people to see the future.8To our disappointment, the trip we had been looking forward to _started_(start) in the pouring rain.9
3、Not Mary but I _am_(be) fond of swimming.10Tony, you cant use my computer this afternoon because its _being_repaired_ (repair)高考题型练.阅读理解When a Canadian woman was hit by a train and badly injured in northern Italy, rescue services quickly went to her aid on the tracks.But as they treated the victim,
4、a young man photographed the scene from the station platform in a selfie(自拍) that has caused widespread anger.Corriere della Sera said he appeared to be making a “V for victory” sign with one hand while taking the shot with the other.Police caught the young selfietaker and forced him to delete his p
5、icture.The young man has been investigated(调查) and does not appear to have committed a crime.But the image of him pointing his mobile phone at the rescue scene has appeared on many front pages in Italy and it attracted incredulity to the investigation so that the public insisted that further investi
6、gations should be carried out.Journalist Giorgio Lambri, who pictured this young selfietaker, complained “we have completely lost a sense of morality”Besides, a commentary in La Stampa spoke of “a cancer that affects the Internet”The young man who took the selfie was not bad, argued Antonella Borale
7、vi.Instead, he had turned off his soul and his personality and become an “automaton(机械行事之人) of the Internet”What remains unclear is how the young woman was hit by a train in the first place.According to reports at the time, the control system for closing the trains doors was faulty and the woman may
8、 have fallen out of the train while opening a door on the wrong side.However, there was also a suggestion that she may have been rushing to board the train as it was leaving the station.语篇导读本文主要讲述了一名男子在救援现场自拍引发了公众的不满和批评。1What does the underlined word “incredulity” probably mean?ASuspicion. BResistan
9、ce.CAttention. DSensitivity.解析 A词义猜测题。根据画线词上一句可知,男子被调查后发现并没有犯过罪,再结合画线词后的the public carried out可知,公众要求对其进行进一步调查,故可推知,公众应该是怀疑警方之前的调查结果,故选A项。2According to Antonella Boralevi, the man who took the selfie _.Awas a bad person Bwas not very moralCshould be forgiven Ddid this automatically解析 D细节理解题。根据第三段最后两
10、句可知,Antonella Boralevi认为拍照的男子本性不坏,只是过分沉溺于网络和自拍,遇到什么事都会不自觉拍照,故选D项。3What does the last paragraph focus on?AThe failure of the trains doors.BThe process of the woman being hit.CThe likely causes of the train accident.DThe severity of the womans injuries.解析 C主旨大意题。最后一段主要探究女子是如何被火车撞到的,即火车事故发生的可能原因,故选C项。4
11、Where can we probably find this article?AIn a review. BIn a newspaper.CIn a research report. DIn a photography magazine.解析 B文章出处题。本文主要讲述了一名男子因在救援现场自拍而引发公众的不满和批评,属于纪实性新闻,最可能出现在报纸上,故选B项。.完形填空Making friends can be a challenge, and it becomes even harder as one gets older._1_, people often overlook the
12、reality that for many elderly people, living alone can lead to serious _2_ and sadness.Marleen Brooks of California was _3_ of this when she came home to find a(n) _4_ note from her 90yearold neighbor, whom shed _5_ spoken to before.The elderly woman had _6_ Marleen to admit that she was extremely l
13、onely, asking if the two of them could be friends.The note read:“Would you _7_ becoming my friend? Im 90 years oldlive alone.All my friends have passed away.Im so lonesome and scared.Please I _8_ for someone.”Marleen sent a photo of the note to a local news _9_, who shared it on his Facebook page al
14、ong with a(n) _10_ from Marleen:“Came home to this note, which makes my heart sad, but on the _11_ side it looks like I will be getting a new friend.”Later, Marleen went over and _12_ herself to her elderly neighbor, Wanda.During the visit, Wanda _13_ to Marleen about her constant isolation and how
15、_14_ she was to meet her._15_ lonely elderly people, having someone around makes all the difference in the world, _16_ it seems like a small thing to _17_ them and have a conversation.The newsreader reminded his _18_ in the post, “I would _19_ that maybe you can knock on their door and say hi.I know
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417714.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021高三英语人教版一轮课件:选修6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE .ppt
