2019-2020学年高中英语 Unit 4 Global warming Section Ⅱ Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Global warming Section Up 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1He had to leave his house because it had been _(flood) in the heavy rain.2_ are willing to pay by credit card when _ in the supermarket.(consume)3He _(subscribe) a lot of instruments to the local hospital.4Owing to these _(phenomenon),we should
2、 advocate “Green Olympics”5While he is busy working,he _ to burst with anger,that is,he has a _ to lose his temper.( tend)6When she told her parents that she wanted to work abroad,her mother was _(oppose) to it at once.7He is very _ and doesnt get angry,and he usually treats everyone _.(mild)8They d
3、o not _ that she is a good teacher,but their _ is very important in fact.(state)答案:1flooded2.Consumersconsuming3.subscribed4phenomena5.tendstendency6.opposed7.mildmildly8.statestatement.单句改错1His illness resulted in bad food.infrom2The reform has resulted from great changes in our country.fromin3They
4、 are opposed in the enclosure of common land.into4The police found large quantity of drugs at his home.quantityquantities或large前加a5It stated that standards at the hospital were dropping.stated前加was6Even that I fail this time,I will try again.thatif/though7If you subscribe for the newspaper,it will b
5、e delivered to your door.forto8You will end up in debt if you keep out spending money like that.outon.阅读理解Since the first Earth Day in 1970,Americans have gotten a lot “greener” toward the environment.“We didnt know at that time there even was an environment,let alone that there was a problem with i
6、t,” says Bruce Anderson,president of Earth Day USA.But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement.Business people,political leaders,university professors,and especially millions of grassroots Americans are taking part in the movement.“The understanding has inc
7、reased many,many times”,says Gaylord Nelson,the former governor from Wisconsin,who thought up the first Earth Day.According to US government reports,emissions (排放) from cars and trucks have dropped from 10.3million tons a year to 5.5 tons.The number of cities producing CO beyond the standard has bee
8、n reduced from 40 to 9.Although serious problems still remain and need to be dealt with,the world is a safer and healthier place.A kind of “green thinking” has become part of practices.Great improvement has been achieved.In 1988 there were only 600 recycling programs; today in 1995 there are about 6
9、,600.Advanced lights,motors,and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.Twentyfive years ago,there were hardly any education programs for environment.Today,its hard to find a public school,university,or law school that does not have such a kind of program.
10、“Until we do that,nothing else will change!” say Bruce Anderson.【解题导语】在文章中作者介绍了自从1970年第一个地球日成立以来,美国的环境问题有了很大的改善。以前在公共事务中无足轻重的环境问题现在成了一项社会问题,从科学家到大学教授再到平民百姓都有了环保意识。而且作者指出教育在这种变化方面也起着非常重要的作用。1. According to Bruce Anderson,before 1970,Americans had little idea about _.Athe social movementBrecycling tec
11、hniquesCenvironmental problemsDthe importance of Earth Day解析:选C细节理解题。根据文章首段Bruce Anderson说的话“We didnt know at that time there even was an environment,let alone that there was a problem with it”可知当时人们不知道环境这个概念,更别说环境问题了,由此可知答案选C。2Where does the support for environmental protection mainly come from?ATh
12、e grassroots level.BThe business circle.CGovernment officials.DUniversity professors.解析:选A细节理解题。根据文章第二段中的“Business people, political leaders,university professors, and especially millions of grassroots Americans are taking part in the movement.”可知商人、政界领导、大学教授、尤其是平民百姓们都参与了保护环境运动,由此判断保护环境的支持主要来自草根阶层。3
13、What have Americans achieved in environmental protection?AThey have cut car emissions to the lowest.BThey have settled their environmental problems.CThey have lowered their CO levels in forty cities.DThey have reduced pollution through effective measures.解析:选D细节理解题。根据文章倒数第二段中的“In 1988 there were onl
14、y 600 recycling programs .and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.”可知回收工作的改进,先进产品或者住房设计的研制开发等其结果都是有效减少了污染,改善了环境,故答案选D。4What is especially important for environmental protection according to the last paragraph?AEducation.BPlanning.CGreen living. DCO red
15、uction.解析:选A主旨大意题。文章末段提到目前几乎每所学校都有关于环境保护的课程;而且通过最后Bruce Anderson说的话“Until we do that,nothing else will change!”可知教育在改变人们保护环境的意识,改善环境问题方面至关重要。.完形填空When I smoked with my family,I would feel so _1_ and good that nothing else in the world seemed so _2_.I thought that smoking weed (烟草) was okay since man
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417806.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
