2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT 1 TEENAGE LIFE SECTION ⅠLISTENING AND SPEAKINGREADING AND THINKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第一册课时作业:UNIT TEENAGE LIFE SECTION LISTENING AND SPEAKINGR
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业5基础检测1I am a teenager (青少年) and I have some problems with my parents.2“Swan Lake” is one of the great classical ballets (芭蕾舞)3More people would prefer (较喜欢) to remain single for the time being.4I like the style of her writing but I dont like the content (内容)5Greenhouse (温室) gases
2、 come from cars and factories.6Fill in the blanks with suitable (合适的) words.7Actually (事实上),all languages change and develop when cultures meet and communicate with each other.8They offer tips on topics (话题) such as home safety.9She studied eight foreign languages but is fluent (流利的) in only six of
3、them.10She graduated (毕业) in English and Drama from Manchester University.11A month has gone by,but the work has not advanced (发展)12It may not be great literature (文学作品) but it certainly attracted me!13I believe that by doing all these small things we can improve (改善) our environment and help make o
4、ur world a better place to live in.14As parents we have a responsibility (责任) to give our children a sense of belonging.15This is a problem that calls for immediate solution (解决办法)1While he was in the office he preferred doing something to doing nothing.2Simple praise is enough to_content (content)
5、him.3Destruction of the environment is one of the most serious challenges (challenge) we face.4I was so confused (confuse) in todays history lesson.I didnt understand a thing.5I recommend you to_see (see) her at once.6The election was held six months ahead of schedule.7We all hope and expect that ot
6、hers will prepare for meetings with us.8I have views of my own on the question.9He was handing out leaflets(传单) to members of the audience.10This machine is used to_make (make) farm tools.11As an editor of the newspaper,I should be responsible for what is printed in it.12You must work hard,or you wo
7、nt keep up with your classmates.13I dont know what they do with my old house.14Climbing (climb) mountains is interesting.15I set up the computer so that they could work from home.能力提升Sharon,Aged 22The most important thing to keep in mind when going into high school is to be yourself.Besides,I dont k
8、now what your middle school was like,but high school teachers will not care about things such as how much homework you already have in one night.Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need to.Frank,Aged 21I think almost every kid feel
9、s both nervous and excited before their first day.You will probably love it.I know I did.You should join in some sports or activities that will make your high school experience more enjoyable.Good luck!David,Aged 19Im not going to lie.The first day is kind of frightening.But youll get used to it.Don
10、t be afraid of anyone;upperclassmen will pick on you more if you let them know youre afraid.Just take it easy.Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.After the first week its really not bad at all.Dont worry.Eddie ,Aged 20When I started high sc
11、hool I was really nervous too,especially since I had been homeschooled all through middle school and didnt really know anyone.I suppose the best advice would be to just relax.The first couple of days can be a little bit hard,but things will become easier before you know it.文章大意:这是一篇应用文。短文中的四个人回忆自己刚刚
12、上高中时的情形,并对此话题发表了自己的看法。1What can we infer from Sharons words about high school?ATeachers are quite strict.BStudents often stay up at night.CTeachers provide little care for students.DStudents should make good use of their time.答案:D解析:推理判断题。由Sharon,Aged 22中的“Its best to just learn to deal with things
13、and manage your time wisely so you can achieve everything you need to.”可知,最好学会处理事情,明智地管理你的时间,这样你就能获得你需要的一切。所以我们能从Sharon关于高中的话语中推断出学生应该充分地利用时间。故D选项正确。2Who mentions the importance of friends?ADavid.BFrank.CSharon.DEddie.答案:A解析:细节理解题。由David,Aged 19中的“Making some friends and staying with them will great
14、ly help you get used to high school quickly.”可知,结交一些朋友,和他们融洽相处将大大帮助你很快适应高中生活。所以David提到了交朋友的重要性。故A选项正确。3How did Eddie feel on his first day of high school?AExcited. BWorried.CBored. DRelaxed.答案:B解析:细节理解题。由Eddie,Aged 20中的“When I started high school I was really nervous too.” 可知,高中第一天Eddie很焦虑,紧张。所以Eddi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417834.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
