2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时作业:UNIT 1 KNOWING ME KNOWING YOU第二课时 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时作业:UNIT 1KNOWING ME KNOWING YOU第二课时USING LANGU
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业2Using languageAJewels Online Footwear StoreLeather Dress ShoesPrice:$120.00Color:Black leather/Brown leather/Red leather/Natural leatherAverage Rating: 3 out of 5 starsShipping Info:Standard: 710 business days/Express:35 daysCustomer Reviews:1My favorite shoes! Ive been to many
2、conferences where my business fellows have told me how much they like my shoes.Just wearing them makes me feel more calm and content in the office.I recommend them to all of my coworkers, and I own a pair of each color.2These are the worst shoes I have ever worn! The leather came off after only one
3、week, and everybody thought they were ugly.The bottoms of the shoes made everything slippery.My employer fired me because he hated them!From then on, I would only wear Brand X shoes!3These shoes do exactly what shoes are supposed to do. There isnt anything too special about them.In the morning, I pu
4、t them on and go about my day.They look delightful enough, and they are quite durable.I will probably buy another pair.4These shoes are my most cherished (珍爱的) possessions.I met my bride while buying a pair of these shoes.She was a customer service employee at the store I bought them at, and after s
5、he sold me three pairs, I asked her for her phone number and we started dating.Soon after that, we were engaged.We are getting married this afternoon, and I couldnt be happier.本文是一篇应用文。文章主要介绍了一家网上鞋店所售的一种皮鞋的相关信息以及四位顾客的不同评价。1How many pairs of leather dress shoes does the first customer own?AOne. BTwo.
6、CThree. DFour.答案:D解析:细节理解题。根据第一位顾客的评价中的“I own a pair of each color”和文章开头对鞋子颜色的介绍“Color:Black leather/Brown leather/Red leather/Natural leather”可知,这家鞋店的这种鞋共有四种颜色,所以这位顾客有四双这种鞋。故选D项。2Which customer do you feel gives the most balanced and objective view?ACustomer 1. BCustomer 2.CCustomer 3. DCustomer 4.
7、答案:C解析:推理判断题。根据第三位顾客对所买鞋的评价中的“These shoes do exactly what shoes are supposed to do.they are quite durable.”可知,这位顾客认为这种鞋子实用、耐穿,既没有过分夸奖,也没有过度贬低,而是围绕鞋子给出了相对客观的评价。故选C项。3Why does the fourth customer like the shoes?AHe got to know his bride while buying them.BThey make him feel more comfortable.CThey are
8、made to last.DThey make him attractive.答案:A解析:细节理解题。第四位顾客的评价中提到“I met my bride while buying a pair of these shoes.”,再结合其后的叙述可知,因为在这家鞋店买的这几双鞋的“牵线搭桥”,这位顾客认识了他的新娘,所以这位顾客很喜欢这些鞋。故选A项。BIt is not only praise or punishment that determines a childs level of confidence. There are some other important ways we
9、shape our kidsparticularly by giving instructions and commands in a negative or positive choice of words.For example, we can say to a child “Dont run into traffic!” or “Stay on the footpath close to me.” In using the latter, you will be helping your kids to think and act positively, and to feel comp
10、etent in a wide range of situations, because they know what to do, and arent scaring themselves with what not to do.Actually, it is all in the way the human mind works.What we think, we automatically rehearse.For example, if someone offered you a million dollars not to think of a blue monkey for two
11、 minutes, you wouldnt be able to do it.When a child is told “Dont fall off the tree”, he will think of two things:“dont” and “fall off the tree”. That is, he will automatically create the picture of falling off the tree in his mind.A child who is vividly imagining falling off the tree is much more l
12、ikely to fall off.So it is far better to use “Hold on to the tree carefully”Clear, positive instructions help kids to understand the right way to do things.Kids do not always know how to be safe, or how to react to the warning of the danger in negative words.So parents should make their commands pos
13、itive.“Sam, hold on firmly to the side of the boat” is much more useful than “Dont you dare to fall out of the boat?” or “How do you think Ill feel if you drown?” The changes are small but the difference is obvious.Children learn how to guide and organize themselves from the way we guide them with o
14、ur words, so it pays to be positive.本文主要是告诉人们如何去教育孩子。要给孩子提供积极正面的指导,而不是负面消极的各种不准不要。4Positive choice of words helps kids to _.Alearn in different situationsBdo things carefullyCbuild up their confidenceDimprove their imagination答案:C解析:推理判断题。根据第一段It is not only praise or punishment that determines a ch
15、ilds level of confidence. There are some other important ways we shape our kidsparticularly by giving instructions and commands in a negative or positive choice of words.可知,积极正面的话语会让孩子们树立信心。故选C。5What can we infer from Paragraph 2?AA child will act on what is instructed.BOne cant help imagining what
16、is heard.CA child will fall off the tree when told not to.DOne wont think of a blue monkey when given money.答案:B解析:推理判断题。根据第二段What we think, we automatically rehearse. For example, if someone offered you a million dollars not to think of a blue monkey for two minutes, you wouldnt be able to do it.可知
17、,第二段主要说明了人类的思维方式使得一个人情不自禁去想象听到的东西。故选B。6Which of the following commands helps kids to be safe?AHow do you think Ill feel if you get hurt?BDont play by the lake.CDont you dare to walk through the red light?DFasten your seat belt.答案:D解析:推理判断题。根据文章第三段Clear, positive instructions help kids to understand
18、the right way to do things. Kids do not always know how to be safe, or how to react to the warning of the danger in negative words.可知,积极正面的指导帮助孩子理解正确的做事方式。如果用消极的语言,孩子们会不知道如何保证安全,如何对危险的警告做出反应。前面三个选项都是负面的。故选D。7The main idea of the passage is that _.Apositive instructions guide kidsBpraise makes kids c
19、onfidentCright instructions keep kids safeDclear commands make kids different答案:A解析:主旨大意题。根据文章第一段In using the latter, you will be helping your kids to think and act positively, and to feel competent in a wide range of situations, because they know what to do, and arent scaring themselves with what n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418388.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
