2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时分层作业2 UNIT 1 KNOWING ME KNOWING YOU 泛读·技能初养成 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时分层作业2 UNIT KNOWING ME YOU 泛读·技能初养成 WORD版含解
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(二).单句语法填空1Followed (follow) by some officials,Napoleon inspected his army.2Used(use) for a long time,the book looks old.3If heated (heat),liquids can be changed into gases.4We all have to learn to forgive (forgive)5Although shot (shoot)in the leg,he continued firing at the ene
2、mies.6Born (bear) into a workers family in Beijing,she began to play table tennis at the age of five.7Once published(publish),this book will be popular with the students.8Led(lead)by the teacher,the students slowly walked through the tunnel.9Questioned(question) in public,he will surely be a little
3、annoyed.10The PE teacher stood in the middle of the playground,surrounded (surround) by a group of students.完形填空It was 1935 when I was 10 years old.We still lived on relief (救济)because of the Great Depression.A few days before the New Year,I was washing the 1 after dinner when I looked out of a kitc
4、hen window and saw my father sitting on the stoop (门廊),wearing a(n) 2 face.A mailman saw him and asked him what was wrong.I heard my father say that he had 3 his food vouchers (票券) and that the 4 had gone beyond the time limit.He had tried to work as a laborer through the Works Progress Administrati
5、on,but he 5 because he wasnt a very strong man.The work was too hard for him.I was 6 , having seen newspaper pictures of people being 7 out of the apartments with all their belongings.“How much do you need?” the mailman asked 8 .My dad said he needed $33 for the rent.Without thinking twice,the mailm
6、an took out $50 from his wallet and 9 it to my father.My dad said,“I dont know when Ill be able to pay you back.” The mailman put an arm around my father and 10 him by saying,“Things will not be this way 11 It doesnt matter whether you will pay me back.”The mailman 12 me looking through the window a
7、nd said,“There will be times in the future when someone 13 your help.I hope you and your son 14 today.Help them in your own 15 and tell them what happened today.This will be my payback.Happy New Year!”【语篇解读】本文是一篇记叙文。美国大萧条时期,作者一家靠救济生活。有一天,父亲正在为生计发愁时,一位邮递员无私的资助使他们得以摆脱困境。1A.shoesBdishesCsocksDfeetB根据下文
8、的“after dinner”以及“kitchen”可知,作者晚饭后正在厨房洗“碗碟”。2A.angryBcuriousCconfusedDanxiousD根据下文的“A mailman saw him and asked him what was wrong.”可知,父亲脸色应该是“忧虑的”。3A.given outBused upCcarried awayDsearched forB根据上下文对一家人生活状况的描述可知,父亲告诉邮递员他的食物票券已经“用完”了。4A.reportBhomeworkCrentDcheckC根据下文的“My dad said he needed $33 for
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418400.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
