2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT Section 3夯基提能作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT PEOPLE OF ACHIEVEMENT Section 3夯基提能作业含解析新人教版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section 一、语言基础训练.单词拼写1The advantages of this system are too _numerous_ (众多的)to mention.2Her family _founded_(创立)the college in 1610.3According to the theory of _relativity_(相对论), nothing can travel faster than light.4He was still _mourning_(哀悼) his brothers death.5His interest in this subject
2、_gradually_(逐渐地)decreases.6She was the most _remarkable_(显著的) woman he had ever _encountered_(遇到)7Ive made a rough _draft_(草稿)of the letter.8Her _passion_(热情)for me has cooled down.9Shake him _gently_(轻轻地) to see if he responds.10His death was totally unexpected and, in _consequence_(结果), no plans h
3、ad been made for his replacement.单句语法填空1He has come _to_ power in difficult and ambiguous circumstances.2_To_ my surprise, he gave me the money immediately.3.He has put _forward_ new peace proposals.4Could you have given them the wrong drug _by_ mistake?5I will sum _up_ all we have said.6The English
4、 have a passion _for_ gardens.7Extra police are being _drafted_(draft)in to control the crowds.8Her dinner _eaten_ (eat)alone,Mary walked straight into the library.9We came home and found her _sleeping_(sleep) on the sofa.10When walking down the street, I came _across_ David, whom I hadnt seen for y
5、ears.选词填空1It is worthwhile to _sum up_ the experience and characteristics of Macao in faithfully implementing “one country, two systems”2As a child, did you experience the dream scene which made your hair _stand on end_ at midnight?3_As a consequence of_ the consciousness, three days ago, a series o
6、f anti-terrorist posters caused widespread alarm across Indonesia and Turkey.4That Hitler _came to power_ was really a disaster to the world.5.Can you figure out the average living space that a person can _take up_ in this city?6It seems _as though_ the difficulty will be over soon.二、培优提升训练.阅读理解Mich
7、ael Jackson was on the road of performing when he was five years old.As is known to all, the road to fame and fortune is a long, hard one.Michael remembers those early years when he was young.“My father was a machine operator,” he explained, “and he worked at a steel plant.My mother worked at Sears,
8、 a big department store.But they were both musicians.”Michaels father Joe Jackson realized his sons had a lot of talent, and he knew he could train them to become fine musicians.In those days there were plenty of music groups and some of them were very good.He knew if his sons were to stand out, the
9、y would have to be the best.Practice makes perfect.And the Jackson boys practised! Gradually the group took shape.Then word of this group began to get around.Thus Michael got a chance to do some solo(独唱) songs.In the following years, Michael was always on the top.One million records of his were sold
10、 in New Zealand, which has only a total population of three million!When Michael was eighteen, he entered another field of his career(生涯)acting.“I plan to star in movies,” he told his friends, “but of course, my first love is music.”Michael wrote a lot of his own songs.“Songs came about in the stran
11、gest ways,” he said, “Ill just wake up from sleeping and there is a whole song coming into my head.And then I put it down on the paper.”Still, with all his success, Michael managed to keep his head calm.“I just do a different job from other people,” he said, “but it doesnt make me think Im better th
12、an other people.”To be quite honest, his fans just love to hear and watch him!文章大意:本文是一篇记叙文。文章主要讲述的是Michael如何从五岁起一步一步走向成功的。1What can we know from the text?_A_AMichael Jacksons parents enjoyed music a lot.BMichaels mother worked in a factory when he was young.CMichaels father spent a lot of time in d
13、rinking.DMichael began to earn money when he was only four years old.解析:细节理解题。根据第二段中的“But they were both musicians.”可知,迈克尔杰克逊的父母非常喜欢音乐。故选A。2Michael Jackson wants to be _B_.Aa solo singer and musician rather than a film star and actorBnot only a film star and actor but also a singer and musicianCa so
14、lo singer as well as a musicianDa film star as well as an actor解析:推理判断题。A与短文内容不符。选项C、D都只肯定了一个方面,未提及另一个方面。故选B。3Which of the following is true?_D_AAll of Michaels songs were written by other people.BMichael thinks that he is much more clever than others.CMichael began to act in films when he was five
15、years old.DA great number of New Zealanders bought a record of Michaels.解析:细节理解题。根据第四段中的“One million records of his were sold in New Zealand, which has only a total population of three million!”可知D项正确。根据第五段内容可知C项错误;根据第六段中的“Michael wrote a lot of his own songs.”可知A项不对;根据倒数第二段中的“but it doesnt make me
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-419278.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
医学考试-心血管疾病(二)-1.pdf
