分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年英语人教版选修6课时作业(一) 1-1 SECTION Ⅰ WARMING UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:420661
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:254KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语人教版选修6课时作业一 1-1 SECTION WARMING UP 2020 2021 学年 英语 人教版 选修 课时 作业 WARMING
    资源描述:

    1、课时作业(一)Unit 1Section Warming up & Reading.阅读理解ABenjamin West, the father of American painting, showed his talent for art when he was only six years of age. But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one. In those days, a brush was made from camels hair. There were no camel

    2、s nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.The brush did not last long. Soon Benjamin needed more fur. Before long, the cat began to look ragged (蓬乱). His father said that the cat must be sick. Benjamin was forced to admit what he

    3、 had been doing.The_cats_lot_was_about_to_improve. That year, one of Benjamins cousins, Mr. Pennington, came to visit. He was impressed with Benjamins drawings. When he went home, he sent Benjamin a box of paint and some brushes. He also sent six engravings(版画) by an artist. These were the first pic

    4、tures and first real paint and brushes Benjamin had ever seen.In 1747, when Benjamin was nine years old, Mr. Pennington returned for another visit. He was amazed at what Benjamin had done with his gift. He asked Benjamins parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.In the city,

    5、 Mr. Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings. The boy began a landscape (风景) painting. William Williams, a wellknown painter, came to see him work. Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home. The books were long and dull. Benjam

    6、in could read only a little, having been a poor student. But he later said, “Those two books were my companions by day, and under my pillow at night. ” While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical paintings. The nineyearold boy decided then

    7、that he would be an artist.1What is the text mainly about?ABenjamins visit to Philadelphia.BWilliams influence on Benjamin.CThe beginning of Benjamins life as an artist.DThe friendship between Benjamin and Pennington.2What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest?AThe cat would be closely

    8、 watched.BThe cat would get some medical care.CBenjamin would leave his home shortly.DBenjamin would have real brushes soon.3What did Pennington do to help Benjamin develop his talent?AHe took him to see painting exhibitions.BHe provided him with painting materials.CHe sent him to a school in Philad

    9、elphia.DHe taught him how to make engravings.4Williams two books helped Benjamin to _.Amaster the use of paintsBappreciate landscape paintingsCget to know other paintersDmake up his mind to be a painterBWatercolor is the oldest paints known. It dates back to the early cave men who discovered they co

    10、uld add life like qualities to drawings of animals and other figures on the walls of caves by mixing the natural colors found in the earth with water.Fresco (壁画), one of the greatest of all art forms, is done with watercolor. It is created by mixing paints and water and applying these to wet plaster

    11、 (灰泥). Of the thousands of people who stand under Michelangelos heroic ceiling in the Sistine Chapel, very few know that they are looking at perhaps the greatest watercolor painting in the world.The invention of oil painting by the Flemish masters in the fifteenth century made fresco painting go dow

    12、nhill, and for the next several centuries watercolor was used mainly for doing sketches (草图) or as a tool for study. It was not until the eighteenth and nineteenth centuries that English painters put back watercolor as a serious art form. The English have a widelyknown love for outdoor and also smal

    13、l private pictures. The softness of watercolor had a remarkably strong attraction for them.The popularity of watercolor continued to grow until the twentieth century. The United States passed England as the center for watercolor, producing such wellknown watercolor artists as Thomas Eakins and Andre

    14、w Wyeth.5The purpose of the passage is to introduce _.Athe gradual weakness of fresco paintingBoils power or influence over watercolorCthe discovery of watercolor in EnglandDthe start and development of watercolor 6. In the 16th and 17th centuries the artists thought _.Awatercolor was softer, and th

    15、us betterBoil painting lasted longer, and was betterCwatercolor wasnt fit for finished worksDwatercolor was too hard to use in any works7According to the passage, watercolor painting was put back in England because _.Ait was easy to use outdoorsBit was a strong medium (媒介)Cit was extremely bright in

    16、 colorDit was suited for popular tastes8What would the next paragraph most probably talk about?AThe works of famous US watercolor artists.BModern American oil painters.CThe weaknesses of oil as popular paints.DTechniques of producing watercolor.阅读七选五 Much meaning can be conveyed clearly with our eye

    17、s, so it is often said that eyes can speak.Do you have such kind of experience? _1_, but not too long. And if he senses that he is being stared at, he may feel uncomfortable._2_. If you are looked at for more than necessary, you will look at yourself up and down to see if there is anything wrong wit

    18、h you. If nothing goes wrong, you will feel angry toward others stare at you that way. Eyes do speak, right?_3_. But things are different when it comes to staring at the opposite sex. If a man glances at a woman for more than 10 seconds, his intention is obvious, that is, he wishes to attract her at

    19、tention to make her understand that he admires her. However, the normal eye contact between two people engaged in conversation is that the speaker will only look at the listener from time to time, in order to make sure that the listener is attentive. _4_, as if he tries to control you, you will feel

    20、 uncomfortable. A poor liar usually exposes himself by looking too long at the victim, since he believes in the false idea that to look him or her straight in the eye is a sign of honest communication. _5_.In fact, continuous eye contact is confined to lovers only, who will enjoy looking at each oth

    21、er tenderly for a long time, to show affection that words cannot express.Evidently, eye contact should be done according to the relationship between two people and the specific situation.AQuite the contraryBThe same is happening in daily lifeCIn a bus you may look at a strangerDLooking too long at s

    22、omeone may seem to be rudeEThis shows the listener is interested in your speechFIf a speaker looks at you continuously when speakingGSometimes it doesnt matter to look at someone too long课时作业(一).阅读理解A【语篇解读】本文主要介绍了美国绘画之父本杰明韦斯特小时候的艺术启蒙。1答案与解析:C主旨大意题。根据文章第一段首句“Benjamin West.when he was only six years o

    23、f age,”以及第四段首句“In 1747, when Benjamin was nine years old”和最后一段,并结合全文可知,本文主要讲述了本杰明韦斯特少年时代的艺术启蒙,故选C项。2答案与解析:D句意理解题。该句需要结合上下文来理解,第二段提到本杰明剪猫的毛来制作画笔,导致猫惨遭“毁毛破相”,而下文又提到本杰明的堂兄Pennington给他送来了颜料和画笔。由此可以推知,画线句说明“猫的命运得到了改善”,隐含着“本杰明将得到真正的画笔”,故选D项。3答案与解析:B细节理解题。根据文章第三段中的“he sent Benjamin a box of paint and some

    24、brushes”和第五段首句“In the city, Mr. Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings”可知,为了帮助本杰明发展绘画天赋,堂兄Pennington给他提供了绘画材料,故选B项。4答案与解析:D推理判断题。根据文章最后一段本杰明说的话以及“While it is likely that he understood.The nineyearold boy decided then that he would be an artist”可推知,Williams给本杰明的两本关于绘画的著作帮助本杰明打开

    25、了艺术之门,使他立志成为艺术家,故选D项。B【语篇解读】本文介绍了水彩画的由来及它的发展。5答案与解析:D主旨大意题。由一、二、四段句首的“Watercolor is the oldest paints known”“.is done with watercolor”“The popularity of watercolor continued to grow.”等可推知,本文主要讲述了水彩画的起源和发展,故选D。6答案与解析:C推理判断题。由第三段第一句“. for the next several centuries watercolor was used mainly for doing

    26、 sketches or as a tool for study.”可知,16世纪和17世纪水彩画主要用于制作草图或者用作学习的工具,并不适用于成品。7答案与解析:D细节理解题。由第三段最后两句“The English have a widelyknown love. had a remarkably strong attraction for them”可知,水彩画之所以再次在英国盛行,是因为水彩画的柔和对他们有极强的吸引力。8答案与解析:A推理判断题。由最后一段可知,美国赶超英国成为了水彩画中心,并随之涌现出了很多著名的水彩画家,故接下来很可能会讲到的是美国著名水彩画家的作品。.阅读七选五

    27、【语篇解读】本文主要介绍了眼睛会说话这一定理,告诉我们在不同的场合要进行眼神交流。盯着人看会使他人感到不舒服甚至愤怒。在交谈中眼神交流是必要的,显示了双方认真在听对方说话。如果一个人讲话时不停地看他人,会使他人有压迫感。在情人眼里,他们会有频繁的眼神交流欣赏彼此。1答案与解析:C根据上文Do you have such kind of experience?问“你有这样的经历吗?”,再根据下文but not too long. And if he senses that he is being stared at, he may feel uncomfortable.(但不要太久。如果他感觉到

    28、有人盯着他看,他可能会感到不舒服。)该空承上启下,C选项“在公共汽车上,你可能会看着一个陌生人”切题。故选C。2答案与解析:B根据下文If you are looked at for more than necessary, you will look at yourself up and down to see if there is anything wrong with you.(如果你被过多地审视,你会上下打量自己,看看自己是否有什么问题。)该空引出下文,是日常生活中常有的事。B选项“日常生活也是如此”切题。故选B。3答案与解析:D根据下文But things are differen

    29、t when it comes to staring at the opposite sex.(但当你盯着异性看时,情况就不一样了。)可知,该空引出下文,与下文形成转折,D选项“盯着别人看太久似乎是不礼貌的”切题。故选D。4答案与解析:F根据下文as if he tries to control you, you will feel uncomfortable.(就好像他试图控制你,你会感到不舒服。)可知,该空引出下文,F选项“如果说话的人一直看着你”切题。故选F。5答案与解析:A根据上文A poor liar usually exposes himself by looking too long at the victim, since he believes in the false idea that to look him or her straight in the eye is a sign of honest communication.(一个差的说谎者通常会因为长时间盯着对方而暴露自己,因为他相信直视对方的眼睛是诚实交流的一种错误观念。)可知,A选项“恰恰相反”切题。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语人教版选修6课时作业(一) 1-1 SECTION Ⅰ WARMING UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420661.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1