2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 2 SECTION 1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT SECTION WORD版含答案 2020 2021 学年 英语 选修 配套 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2Section 请同学们认真完成练案4.语境填词A)根据汉语或首字母提示,写出所缺单词1Most schools undertake (从事) programs of group or individual educational support.2Many people o bject to experimentation on animals.3. Sports account for a growing amount of income made on the sales of commercial (商业的) time by televisi
2、on.4When they leave school, they will be equipped for obtaining (获得) office jobs.5He has been f orbidden to take part in competitions for a year,because he took drugs.B)在空白处填入适当的内容(1个单词)或所提供单词的正确形式6Having a good teacher has made a difference (different) to Alex.7What you did wasnt illegal, but it wa
3、s morally (moral) wrong.8I have two pens. One is black;the other is red.9Work hard and your efforts will pay off sooner or later.10Most of the students are studying attentively, while John is playing with a paper plane.完成句子1He has accumulated a lot of teaching experience during the past 10 years.在过去
4、的10年中,他积累了大量的教学经验。2We have a strong belief that we will win the war .我们对能赢得战争抱有坚定的信念。3They wonder whether the new policy can bring benefit to them.他们想知道新政策是否会给他们带来好处。4In came the teacher and the lesson began.老师进来了,然后开始上课了。5Please dont talk so loudly while others are working .别人在工作时,请不要大声喧哗。 .完形填空Hum
5、an cloning technology could be used to reverse heart attacks 1.D .Scientists believe that they may be able to treat heart attack victims by 2.A their healthy heart cells and injecting them into the areas of the heart that have been damaged, and other problems may be solved 3.B human cloning and its
6、technology are not 4.B .With cloning, 5.C couples could have children.Current treatments for infertility (不孕症), in terms of percentages, are not very 6.B .Couples go through physically and emotionally painful procedures for a small 7.B of having children.Many 8.D run out of time and money without su
7、ccessfully having children.Human cloning could make it 9.A for many more infertile couples to have children than ever before.We should be able to clone the bone marrow for children and adults 10.C from leukemia (白血病)This is expected to be one of the first 11.A to come from cloning technology.We may
8、learn how to switch cells on and off through cloning and thus be able to 12.C cancer.Cloning technology can be used to test for and perhaps cure generelated 13.D .The above is just a few examples of what human cloning technology can do for mankind.This 14.C technology promises unprecedented (史无前例的)
9、advancement in medicine if people will 15.C their fears and let the benefits begin.文章大意:本文主要介绍克隆技术在医学方面的重大意义。1Aidentically Bexactly Ccommercially Dthoroughly解析:根据下文内容,以及对比四个选项,显然D项最符合文意。thoroughly意为“彻底地、完全地”。2AcloningBimitating CchasingDcontrolling解析:根据首句Human cloning technology could be used to rev
10、erse heart attacks.可知选A。属于原词复现。3AwhereBif Cbecause Dalthough解析:根据前后逻辑关系可知,此处指条件,故选B最佳。4Arefused Bforbidden CcontrastedDencouraged解析:由空前的other problems may be solved if human cloning and its technology are not可知,很多问题也能够被解决,如果克隆技术不被禁止的话。或者由常识也可知,目前克隆技术是被禁止使用的。故选B符合语境。5Anonviolent Birresponsible Cinfer
11、tileDincredible解析:根据下一句Current treatments for infertility可知选C。属于同源词复现。6Aimaginative Bsuccessful CbeneficialDidentical解析:根据下文Many couples run out of time and money without successfully having children.可推知,目前对不孕症的治疗并不是很成功。属于同源词复现,故选B符合语境。7Afear Bchance CsenseDregret解析:根据空后的having children可知,此处是指不孕的夫妇经
12、受身体上和情感上的痛苦过程,仅仅是为了很小的机会能拥有孩子。a small chance of意为“很少可能、很小的机会”。斟酌四个选项,只有B最符合语境。8Aparents Bpatients Cdoctors Dcouples解析:根据本句后面的having children可推知答案选D。9Apossible Bright CmemorableDpositive解析:由前文for a small 7 of having children可知不孕夫妇几乎没有机会能要小孩。根据空前的Human cloning could make it可知,克隆技术能解决这个问题,让不孕夫妇有小孩比以往任何
13、时候都更加有可能。故选A项最符合上下文逻辑。10Adiffering Bresulting CsufferingDseparating解析:显然此处是指患上白血病的小孩和成年人。固定搭配suffer from在此意为“患上(疾病)”,故选C。11AbenefitsBagreements Cadvantages Dcharacteristics解析:根据文章尾段最后一句中的let the benefits begin可知此处指治疗不孕有望是来自克隆技术的第一个好处之一。文章讲到了克隆技术在医学上的多种好处,这只是其中之一,下文还有。故此题选A项最佳。属于原词复现。12Acombine Bspre
14、ad CcureDrescue解析:由空后的cancer可知,此处理应是指治愈癌症。故选C正确。13AconditionsBoperations CsymptomsDdiseases解析:斟酌四个选项,并结合空前的Cloning technology can be used to test for and perhaps cure可知此处是推测克隆技术也许能够治愈与基因相关的癌症。根据目前的医学技术,很多癌症是很难治愈的疾病,故选D。14Amoral Breasonable CnewDconservative解析:根据本句后面的内容if people will 15 their fears a
15、nd let the benefits begin不难推知,克隆技术到目前为止还是一种新的技术,有待科学家进一步探讨。故答案选C最合适。15AincreaseBtreat CreleaseDsacrifice解析:根据生活常识可知,很多人对克隆技术心怀恐惧和害怕,认为这种技术会破坏社会的正常秩序。但从文章讲到的克隆技术的种种好处看来,作者认为只要人们释放心中的恐惧和正确开发利用克隆技术,这会是医学领域上史无前例的进步。故此题选C最佳。.阅读理解Research advances over the past decade have told us that, with a little work
16、, we humans can clone just about anything we want, from frogs to monkeys and probably even ourselves!So, we can clone things, but why would we want to?Of all the reasons, cloning for medical purposes most probably benefit large numbers of people.How might cloning be used in medicine?1Cloning animal
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420858.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
