2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 4 GRAMMAR WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE GRAMMAR WORD版含答案 2020 2021 学年 英语 外研版 必修 课时 素养 评价 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十一Module 4Grammar. 单句语法填空1. The teacher will get angry if your homework is not finished(not finish) on time. 2. Everyone dislikes being made(make) fun of by others. 3. He hoped that he would be given (give) a more suitable job. 4. Shakespeares play Hamlet has been made (make) into at least ten
2、 different films over the past years. 5. So what is the procedure? All the applicants are interviewed (interview) before a final decision is made by the authority. 6. We are confident that the environment will be improved(improve) by our further efforts to reduce pollution. 7. The government announc
3、ed that six highways had been built (build) by the end of last year. 8. A dinner party was being held (hold) in celebration of the great achievements she had made when I called her yesterday. 9. It is reported that many a new house is being built (build) at present in the disaster area. 10. A lot of
4、 water is wasted (waste) every year. Its a serious problem. . 单句改错1. The building built by our school last year. (building后加was)2. My father enjoys his spare time by reading newspapers or listen to music. (listenlistening)3. As we all know, bananas are usually sold by the weight. (去掉the)4. Having sh
5、own around the classroom, we were taken to the library. (Having后加been)5. I havent moved into my new house, for it is painted. (is后加being). 完成句子1. The textbooks and dictionaries can be used as reference books while the magazines serve as reading materials. 教科书和字典可以作为参考书, 而杂志可以作为阅读材料。2. That kind of c
6、loth washes well, so it won the welcome of housewives. 这种布料很好洗, 因此它受到了家庭主妇们的欢迎。3. All the preparations have been completed/ finished. 所有的准备都做完了。4. As far as I am concerned, I think that the column concerning entertainment should be removed. 就我而言, 我认为有关娱乐的专栏应该被删除。5. The prisoner was seen to steal the
7、 money. 有人看见这个犯人偷了钱。. 阅读理解 (2020牡丹江高一检测)There are hundreds of types of birthday cake in the world. You are likely to enjoy one during at least one of your birthday parties. But have you ever stopped and wondered, “Why am I eating this? What makes this dessert fit to celebrate the day of my birth? ”I
8、ts because you are as important and beloved as the gods. The ancient Egyptians are thought to have “invented” the celebration of birthdays. They believed when pharaohs (法老) were crowned, they became gods, so their coronation (加冕) day was their “birth” as a god. Ancient Greeks borrowed the tradition,
9、 but realized that a dessert would make the celebration more meaningful. So they baked moon-shaped cakes to offer up to the goddess of the moon. They decorated them with lighted candles to make the cakes shine like the moon. It is the reason why we light our birthday cakes on fire. Modern birthday p
10、arties are said to get their roots from an 18th century German celebration. On the morning of a childs birthday, he or she would receive a cake with lighted candles that added up to the kids age, plus one. This extra candle was called the “light of life, ” representing the hope of another full year
11、lived. And then, torture because no one could eat the cake until after dinner. The family replaced the candles as they burned out throughout the day. Finally, when the moment came, the birthday child would make a wish, try to blow out all the candles in one breath, and dig in. Since the ingredients
12、(原料) to make cakes were pretty expensive, this birthday custom didnt become popular until the Industrial Revolution. More ingredients were available, which made them cheaper, and bakeries even started selling pre-baked cakes. 【文章大意】本文是说明文。文章介绍了生日蛋糕的起源。1. What is the passage mainly about? A. The orig
13、in of birthday cakes. B. The significance of birthday cakes. C. The history of birthday parties. D. The introduction of cake production. 【解析】选A。主旨大意题。第一段中, “我为什么要吃这个? 是什么让这个甜点适合庆祝我的生日呢? ” 短文以提问的形式点明主题以及根据下文的具体介绍可知, 本文讲述了生日蛋糕的起源。故选A。2. Who established the tradition of celebrating birthdays with cakes
14、 according to the passage? A. Germans. B. Pharaohs. C. Ancient Greeks. D. Ancient Egyptians. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段古希腊人借鉴了这一传统, 但意识到甜点会让庆祝活动更有意义。所以他们烤月亮形状的蛋糕来供奉给月亮女神。他们用点燃的蜡烛装饰蛋糕, 使蛋糕像月亮一样闪闪发光。这就是我们为什么把生日蛋糕点着的原因。所以是古希腊人建立了用蛋糕庆祝生日的传统。故选C。3. The underlined word “torture” in Paragraph 6 is closest in meani
15、ng to . A. pleasureB. replacementC. sharingD. suffering【解析】选D。词义猜测题。根据第六段And then, torture because no one could eat the cake until after dinner. 大家只有在晚餐后才能吃蛋糕, 这是一种折磨。所以画线词的意思是suffering“折磨”。故选D。4. Why was the birthday cake custom unpopular before the Industrial Revolution? A. The transport was incon
16、venient. B. The ingredients of cakes were expensive. C. The cake could not be eaten before dinner. D. The bakeries would not sell pre-baked cakes. 【解析】选B。细节理解题。根据最后一段可知, 因为制作蛋糕的原料非常贵, 直到工业革命生日蛋糕风俗才受欢迎。所以在工业革命前生日蛋糕风俗不受欢迎的原因是原料很贵。故选B。. 完形填空Goran Kropp was a famous Swedish adventurer and climber. In 19
17、72, at the age of six with his fathers help, he 1 Galdhopiggen, the highest mountain in Northern Europe. Twenty-three years later, he stood on the highest peak in the world, Mount Everest. His journey to the 2 shows just how independent and strong-willed this 3 man is. 4 most people arrive at the fo
18、othills of Mount Everest by some means of modern 5, Kropp bicycled 7, 000 miles from his home in Sweden. Travelling by bike was not 6. He stopped many times to 7 his bike because rough roads caused it to break down. Besides, he was run after by dogs, stung by hornets and was caught in the rain sever
19、al times before he 8 the base of the mountain. Kropp 9 to climb Mount Everest the same way he travelled to the mountain: without the 10 of others and without modern conveniences. Unlike other 11, Kropp climbed the mountain without a guide or helper. He did not 12 bottled oxygen to help him 13 at hig
20、h altitudes and he carried all of his 14 himself in a pack that weighed about 140 pounds. It 15 Kropp two tries to reach the top of Mount Everest. The first time, he had to 16 only 350 feet from the top because the weather was too dangerous. Just a few days earlier, at that same level eight climbers
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421036.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
