2020-2021学年英语外研版(2019)选择性必修第二册课时分层作业13 UNIT 5 A DELICATE WORLD WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语外研版2019选择性必修第二册课时分层作业13 UNIT DELICATE WORLD WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 外研版 2019 选择性 必修 第二
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十三).单词拼写1As we all know,rabbits multiply rapidly.2Do not blame your food because you have no appetite3Her mother moved to Shijiazhuang subsequently(随后)4How much do I owe you for the groceries?5How do you evaluate the impact of this incident(事件)?6The governor called for an inqu
2、iry into the motorways collapse(倒塌)7The second half of the game was dull by comparison(比较) with the first.8They had received no news of him since his departure from the island.9He had fallen into a trap set by one of the hunters.10Heavy snow has caused total chaos(混乱) on the roads.阅读理解AI dont think
3、I can recall a time when I wasnt aware of the beauty of the ocean.Growing up in Australia, I had the good fortune of having the sea at my side.The first time I went to Halfmoon Bay. I suddenly had the feeling of not being able to feel the ground with my feet anymore.For my 10th birthday, my sister a
4、nd I were taken out to the Great Barrier Reef.There were fish in different colors, caves and layers of coral.They made such an impression on me.When I learned that only 1 percent of Australias Coral Sea was protected, I was shocked.Australian marine (海洋的) life is particularly important because the r
5、eefs have more marine species than any other country on earth.But sadly, only 45% of the worlds reefs are considered healthy.This statistic is depressing, so its important for us to do everything to protect them.The hope that the Coral Sea remains a complete ecosystem has led me to take action.Ive b
6、ecome involved with the Protect Our Coral Sea activity, which aims to create the largest marine park in the world.It would serve as a place where the oceans species will all have a safe place forever.Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the
7、movement.Angus also shares many beautiful childhood memories of the ocean as a young boy, who grew up sailing, admiring the beauty of the ocean, and trying to find the secrets of ocean species.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章向我们介绍了澳大利亚的海洋生物面临的危机以及作者为此所做的一些努力。1From the underlined sentence in Para.1, we can learn th
8、e author _Aseldom went surfing at the seaBforgot his experiences about the oceanCnever went back to his hometownDhad a wonderful impression of Halfmoon BayD句意猜测题。根据第一段中的“I dont think I can recall a time when I wasnt aware of the beauty of the ocean.”和“I had the good fortune of having the sea at my s
9、ide.”可知,作者认为大海很美,自己很幸运能经常看到海,故画线句应是对半月湾的赞美。D项符合文意。故选D。2According to the second paragraph, Australian marine life _Ais escaping from the Coral Sea graduallyBdepends on reefs for living greatlyCmay be faced with dangerDis protected better than that in other oceansC推理判断题。根据第二段“When I learned that only
10、1 percent of .are considered healthy.”可推知,澳大利亚的海洋生命可能面临危险。故选C。3The Protect Our Coral Sea activity is intended to _Acontribute to a complete ecosystemBprevent more marine species from being endangeredCset up a large nature reserve for reefsDraise more teenagers environmental awarenessB推理判断题。根据第三段“Ive
11、 become involved. a safe place forever.”可推知,这项活动的目的是创造一个为海洋生物提供永久安全的地方,阻止更多的海洋物种灭绝。故选B。4Angus and the author created a little video to _Aurge more people to take action to protect the marine speciesBinspire more people to explore the secret of the oceanCshare their childhood experiences about the oc
12、eanDbring back to people their memory of ocean speciesA细节理解题。根据第四段“Together, Angus and I created a little video and we hope it will inspire people to be a part of the movement.”可知,拍摄视频是为了激励人们去采取行动保护海洋生物。故选A。BA British friend told me he couldnt understand why Chinese people love eating sunflower seed
13、s(嗑瓜子) as a snack so much.“Ive met a lot of older Chinese and many have a crack in their front teeth;I believe thats from cracking the seeds,” he said.I had never noticed the habit, but once he mentioned it, I suddenly became more aware.I realized that whenever Im watching TV or typing a report, I a
14、lways start mindlessly cracking sunflower seeds.My friend doesnt like sunflower seeds, and, to him, it seems unnecessary to work so much just to get one small seed.When we were young, the whole family would usually get together for Chinese New Year.Then, we all lived close to one another, usually in
15、 a small city, and sometimes even neighbors would go doortodoor on Chinese New Years Eve to check out what every household was making.I remember my parents would be in the kitchen cooking.Out in the living room, a large table would already be laid out, complete with fancy tablecloth, readymade dumpl
16、ing fillings, and dishes full of candy, fruits and sunflower seeds.Some of the dishes were to be offered to our ancestors later, while others were for neighbors and children to eat before the evening feast.I must have learned how to crack sunflower seeds back then.I dont think its right to criticize
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421158.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【执业药师考试】中药执业药师中药学综合知识与技能-68.pdf
