2020-2021学年人教版英语必修3习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3习题:UNIT 5SECTION WARMING UPPRE-READINGREADING COMPREHENDING WO
- 资源描述:
-
1、Unit5Canada“TheTrueNorth”SectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending课后篇巩固提升一、用方框内所给短语的适当形式填空(有多余选项)rather thansettle downmanage tocatch sight ofhave a gift fortake measures tosurrounded with1.My house is a lot of high trees,so we feel cool even during hot summer days.答案surrounded with2.It is
2、said that children generally pay attention to other childrens strengths their weaknesses.答案rather than3.The Greens have an eight-year-old girl who painting.She has won two national prizes up to now.答案has a gift for4.When the girl her classmates,she stood up and waved to them excitedly.答案caught sight
3、 of5.After hearing the good news,she was so excited that it took her some time to .答案settle down二、用所给单词的适当形式填空1.Hearing the sound,the children were (terrify) out of their senses.答案terrified2.He became (wealth) through hard work and careful saving.答案wealthy3.His collection of paintings is the most (i
4、mpress).答案impressive4.I am very (please) with the quality of your work.答案pleased5.Do you like (tradition) Chinese art using brush and ink?答案traditional6.You are only (slight) underweight for your height.答案slightly7.It was (mist) and we could just see the outline of the house.答案misty8.The towns water
5、 comes from the (surround) hills.答案surrounding三、单句填空1.My sister preferred to sleep at home rather go for a picnic with her friends.答案than2.After travelling to many places,the old man finally decided to settle in a quiet village where the air was fresh.答案down3.Although the fire was fierce and spread
6、quickly,the firefighters managed (save) the little boy trapped in the fire.答案to save4.Must I go to the railway station by taxi?No,you neednt.Its very near, walking distance of the hotel.答案within5.When the patient came to life,he found himself (surround) by a group of doctors and nurses.答案surrounded6
7、. population of that province has grown to more than twice what it was in 1949.答案The7.Chinas first aircraft carrier, (measure) as long as 304 metres,was handed over to Peoples Liberation Army.答案measuring8.It is our Chinese tradition elders to give children lucky money in red paper as a gift during t
8、he Spring Festival.答案for9.Bats are surprisingly long-lived creatures,some (have) a life span of around 20 years.答案having10.Mary,as well as her two friends,(invite) to the party last night.答案was invited四、阅读理解(2018全国高考)ACities usually have a good reason for being where they are,like a nearby port or r
9、iver.People settle in these places because they are easy to get to and naturally suited to communications and trade.New York City,for example,is near a large harbour at the mouth of the Hudson River.Over 300 years its population grew gradually from 800 people to 8 million.But not all cities develop
10、slowly over a long period of time.Boom towns grow from nothing almost overnight.In 1896,Dawson,Canada,was unmapped wilderness(荒野).But gold was discovered there in 1897,and two years later,it was one of the largest cities in the West,with a population of 30,000.Dawson did not have any of the natural
11、conveniences of cities like London or Paris.People went there for gold.They travelled over snow-covered mountains and sailed hundreds of miles up icy rivers.The path to Dawson was covered with thirty feet of wet snow that could fall without warning.An avalanche(雪崩)once closed the path,killing 63 peo
12、ple.For many who made it to Dawson,however,the rewards were worth the difficult trip.Of the first 20,000 people who dug for gold,4,000 got rich.About 100 of these stayed rich men for the rest of their lives.But no matter how rich they were,Dawson was never comfortable.Necessities like food and wood
13、were very expensive.But soon,the gold that Dawson depended on had all been found.The city was crowded with disappointed people with no interest in settling down,and when they heard there were new gold discoveries in Alaska,they left Dawson City as quickly as they had come.Today,people still come and
14、 goto see where the Canadian gold rush happened.Tourism is now the chief industry of Dawson Cityits present population is 762.1.What attracted the early settlers to New York City?A.Its business culture.B.Its small population.C.Its geographical position.D.Its favourable climate.答案C解析细节理解题。由第一段第二、三句“P
15、eoplesettleintheseplacesbecausetheyareeasytogettoandnaturallysuitedtocommunicationsandtrade.NewYorkCity,forexample,isnearalargeharbouratthemouthoftheHudsonRiver.”可知,像纽约市这样的城市往往占据重要的地理位置,交通、通信和贸易方便,由此推知答案为C项。2.What do we know about those who first dug for gold in Dawson?A.Two-thirds of them stayed th
16、ere.B.One out of five people got rich.C.Almost everyone gave up.D.Half of them died.答案B解析推理判断题。由第二段末的“Ofthefirst20,000peoplewhodugforgold,4,000gotrich.About100ofthesestayedrichmenfortherestoftheirlives.”可知,最早来淘金的20,000人里,有4,000人依靠挖掘黄金致富,占总人数的1/5,所以答案为B项。3.What was the main reason for many people to
17、leave Dawson?A.They found the city too crowded.B.They wanted to try their luck elsewhere.C.They were unable to stand the winter.D.They were short of food.答案B解析细节理解题。由最后一段中的“Butsoon,thegoldthatDawsondependedonhadallbeenfound.Thecitywascrowded.whentheyheardtherewerenewgolddiscoveriesinAlaska,theyleftD
18、awsonCityasquicklyastheyhadcome.”可知,金矿被开采殆尽,特别是当得知阿拉斯加发现新的金矿后,人们已经没有兴趣继续留在这里。据此得出导致很多人离开Dawson的主要原因是要到别处寻找新的金矿,答案为B项,A项并非原因;C项文中没有提及,所以排除;最后一段虽然提到“Necessitieslikefoodandwoodwereveryexpensive.”,但这并不是导致人们离开的主要原因,所以排除D项。4.What is the text mainly about?A.The rise and fall of a city.B.The gold rush in Ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421428.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋人教版九年级语文上册同步作业课件:8论教养(共26张PPT).ppt
