2020-2021学年英语新教材人教版选择性必修第一册课时分层作业:UNIT 5 理解·课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材人教版选择性必修第一册课时分层作业:UNIT 理解·课文精研读 WORD版含解析 2020 20
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十三).单词拼写1Keep a cool head during the crisis(危急关头)2We have the possibility of attaining(获得) something.3I find her exhausting to be withshes too intense(热情的)4They drew up a detailed list of measures for increasing the output(产量)5She does the domestic(家庭的) affairs every day.6This
2、 book will continue to generate(引起) excitement for a long time.7He became something of a celebrity(名人) in his home town.8The firm is looking to expand(扩展) its operations overseas.9Many workers are regularly exposed to dangerous chemicals(化学物质)10Cooking the vegetable destroys its wonderful delicate f
3、lavour(味道).阅读AWhen planning a vacation,many people consider the popular tourist sites they want to visit.But thats not what my husband and I did when we planned our vacation to Japan.We thought about the kind of farm we wanted to visit.Ours was far from a typical (典型的) vacation.We were WWOOFing! WWO
4、OF stands for World Wide Opportunities on Organic Farms.The organization connects people interested in organic farming.Volunteers,known as WWOOFers,help their hosts with daily activities.These include everything from baking bread to picking vegetables.Hosts provide volunteers with food and provide a
5、 place for them to stay.My husband and I certainly felt like family when our host met us at the train station.She told us to call her OkasanMom.Likewise,we called her husband OtosanDad.Okasan and Otosan own an organic vegetable farm that tries to provide the local people with fresh,healthy food.When
6、 no WWOOFers are around to help,the farm work is done only by Otosan and Okasan.As part of the family,we were able to enjoy the fruits of our labor at every meal.Eating fresh vegetables three times a day combined with six hours of farm work,certainly did our bodies good.We planted vegetables and cle
7、ared rocks from fields.We also packed the vegetables so they could be sold at the market.Perhaps the most challenging thing we did was weeding a rice field.It was quite challenging because the leaves and roots of the weeds look very similar to the rice.Its not until both plants are mature (成熟的) that
8、 you can clearly tell them apartonly one produces rice.WWOOFing is unlike anything Ive ever done before,and I cant wait to do it again! Lets take part in WWOOF!【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者主要介绍了自己和丈夫在日本有机农场帮农场主干活来换取食宿的经历。1What do we know about WWOOF?AIt belongs to a Japanese farm.BIt helps the poor do farm work
9、.CIt provides tourists with hotels.DIt is an organization connected with farming.D细节理解题。根据第二段中的“WWOOF stands for World Wide Opportunities on Organic Farms.The organization connects people interested in organic farming.”可知,世界有机农场组织是一个有关农业的组织。2What can we infer from Paragraph 3 about Okasan and Otosan
10、s farm?AIt benefits both the locals and WWOOFers.BIt attracts many visitors every day.CIt provides free food for the locals.DIt is supported by the government.A推理判断题。根据第三段中的“Okasan and Otosan own an organic vegetable farm that tries to provide the local people with fresh,healthy food.”及“Eating fresh
11、 vegetables three times a day.certainly did our bodies good.”可知,这个家庭农场对当地人和世界有机农场组织的志愿者都有益。3What does Paragraph 4 mainly talk about?AThe method of producing rice.BThe hard time of the farm family.CThe difficulties in weeding a rice field.DThe most challenging thing for WWOOF.C段落大意题。根据倒数第二段中的“the mos
12、t challenging thing we did was weeding a rice field”可知,该段主要是描述在有机农场干活遇到的最大挑战在水稻地里除草。4The author would most likely describe her WWOOFing as AsatisfyingBworryingCboring DtiringA推理判断题。根据最后一段中的“WWOOFing is unlike anything Ive ever done before,and I cant wait to do it again!”可知,作者对她的这次有机农场经历很满意。BThe fore
13、sts in eastern Zimbabwe provide the country with wood and most of the fresh fruit.But the removal of large numbers of trees and the use of fire to clear land have caused a lot of damage to the area.Officials say Zimbabwe lost more than 1.5 million hectares of forests in 2016.This is mostly because o
14、f local communities cutting the trees for firewood or setting fires in forested areas to make hunting easier.But now a nonprofit (非营利的) group,called Environment Africa,is trying to improve the situation.Environment Africa is teaching farmers to raise bees.The group is working in the Mutasa district,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421464.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
