2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册课时分层作业:UNIT 3 教学知识细解码 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册课时分层作业:UNIT 教学知识细解码 WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1I made a suggestion but they chose to ignore(不理)it.2Stephen Hawking will always be remembered and respected (尊敬)by the public for the achievements in science.3We offer several options (选择) to you and you can choose the course that suits you best.4In fact,different people have differen
2、t talents(才能)5I focused (集中) all my attention on reviewing the lessons when he came.6The young man had to defend himself at the court(法庭)7It is reasonable to assume (假定) that the economy will continue to improve in the next year.8As a leading expert in this field,he was invited to give some professi
3、onal (专业的) advice.9The role will be the biggest challenge of his acting career(事业)10Before you do these sports,make sure they suit (适合) you.阅读理解AI wanted to lose some weight,and I also hoped to explore the countryside.So I agreed to join a local group of walkers around AixenProvence called the Inter
4、national Hiking Club of Provence.Exercising in the gym was an unwise choice in this beautiful place,and when the wind started to blow and the water temperature dropped suddenly,the great idea of an everyday sea swim would disappear in my mind.Luckily,that didnt happen very often.From time to time,th
5、e group organized imaginative hikes in the countryside around Aix Mont St Victoire,The Luberon,The Calanques,The Durance valley and other places.The journey would be tough and tiring,and you need a good pair of walking shoes.At the same time,you also need an appetite (胃口) for amazing beauties and he
6、arty conversations with local people and foreigners.My first walk led me down the side of a cliff (悬崖)to the Calanque of Sugiton.Those sea cliffs are the highest in France.It was a great challenge for legs and backwards,I would enjoy a treata refreshing sea swim.Magic! Just our little group and a fe
7、w locals shared the experience together.In another hike in Provence,the good smell of wild flowers led me up a local mountain in the Luberon.Lost in those beautiful flowers and the relaxing smell,I didnt even notice my tiredness.What a simple pleasure and treat for the senses!In Provence,there are h
8、undreds of ways to explore through woods,valleys,and quiet meadows(草地)Mont Ventouxthe largest mountain in the area is the next goal on my list.A friend goes there regularly by bike and loves it.My hiking experiences encouraged the kids to try.They walked up Mont St Victoire and down a Calanque.They
9、complained sometimes,but they also laughed a lot.And they couldnt wait to tell their friends about the experience.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要记叙了作者加入了一个徒步旅行小组,在普罗旺斯埃克斯附近的乡村进行远足运动的故事。1Why did the author join the group?ATo meet some new walkers.BTo swim in the sea with some friends.CTo learn how to lose some w
10、eight from others.DTo lose some weight and enjoy the countryside.D细节理解题。根据第一段的“I wanted to lose some weight,and I also hoped to explore the countryside.”可知,作者是为了去减肥和欣赏乡村景色才加入远足小组的。2Which of the following did the author do during her stay around AixenProvence?AShe swam in the sea every day.BShe exerc
11、ised in the gym with others.CShe climbed mountains and went down cliffs.DShe worked as a guide to show foreigners around.C细节理解题。根据第三段的“From time to time,the group organized imaginative hikes in the countryside around Aix”以及第四段的“My first walk led me down the side of a cliff (悬崖) to the Calanque of Su
12、giton.”可知,作者在那里经常爬山,也有过爬上悬崖再往下走的经历。3Why did the author go up that local mountain in the Luberon easily?ABecause it was the easiest cliff to climb.BBecause the wild flowers made her feel good.CBecause she loved spending time with her group.DBecause the woods and quiet meadows attracted her attention.
13、B推理判断题。根据第五段的“Lost in those beautiful flowers and the relaxing smell,I didnt even notice my tiredness.”可以推断出,那里的美丽的花儿和芬芳气味让作者感觉很好,让她爬山的过程中忘记了劳累。BLiving alone is hard,especially for older people.Apart from loneliness,plenty of housework also troubles them.Recently,a Canadian organization pairs older
14、homeowners with poor college students.College students are trying to find cheap,comfortable places to live in without getting much debt(债务)Living in the school is a choice,but it often comes with crowded bathrooms,shared bedrooms,and sometimes the price is higher than local apartments.Toronto HomeSh
15、are noticed both of these problems and came up with a solution.In exchange for doing some housework and providing company,students are able to live in warm,familial environments without breaking the bank.The pairings do not only benefit the older partners but also the young.For example,Nick,a 27year
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421526.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
