2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册课时分层作业:UNIT 5 教学知识细解码 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材外研版必修第一册课时分层作业:UNIT 教学知识细解码 WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十三).单词拼写1They sought (寻找,寻求) to find some place for shelter.2Unfortunately,only two people survived (幸存) the fire last month.3I determined(决心) to break myself of these bad habits so that I could keep fit.4Most buildings in my hometown were destroyed (破坏) by the sudden earthqua
2、ke last year.5He accepted the position(职位),but asked so small a salary.6The black box showed why the plane had crashed(坠毁)7Its amazing(惊人的) that the small villiage has changed into a famous tourist city in ten years.8We are working together to find the best solution(解决办法) we can.9Eventually (终于) he
3、persuaded Mary into going with us.10Good books have had an effect (影响) on me since my childhood.阅读理解AA boy,now 18 years old,owes his life to the maternal (母性) instincts of a gorilla at Brookfield Zoo.Its a story people will never forget.The gorilla hall at Brookfield Zoo is always crowded with child
4、ren who want to have a look at the large primates(灵长类动物)But on Aug.16,1996,one little boy was too excited.The boy climbed over a barrier and fell more than 20 feet.A zoo visitor recorded a picture of the 3yearolds body lying on the exhibit floor lifelessly,but it was what happened next that captured
5、(俘获)hearts.A female gorilla named Binti Jua,with her own baby on her back,picked up the child and carried him to a safe place.Workers there said it was a picture they would never forget.After being quickly sent to the hospital,the child was well treated and made a full recovery.The story and picture
6、s spread around the world,making Binti Jua a hometown hero.For those who didnt know the story,like Julie Asper and her family,the thought of a gorilla saving a child seemed implausible until they saw the video themselves.Asper said she believed the gorilla knew what to do because shes a mother with
7、maternal instinct.She cares for the young,and it doesnt matter whether theyre hers or not.Zookeepers said Binti Jua was raised by humans,so she was more “peoplecentered”,and that could have played a role in her gentle handling of the child.They also said it was lucky that the child was senseless bec
8、ause if he had been moving or crying he might have been thought of as something dangerous.The video was shown around the world and Binti Jua was praised as a hero.She remains in good health at Brookfield.【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了一个小男孩被大猩猩拯救的感人故事。1What can we infer from the first two paragraphs?AThe boy w
9、as afraid of the gorilla.BThe boy wanted to take pictures in the zoo.CThe boy looked forward to seeing the gorilla.DThe boy helped a female gorilla find the zoo.C推理判断题。根据第一段内容可知,男孩是很渴望看到大猩猩的。2What does the underlined word “implausible” in Paragraph 4 probably mean?AUnbelievable.BFoolish.CDangerous.D
10、Reasonable.A词义猜测题。根据“For those who didnt know the story .Asper said she believed.”可知,对那些不知道这个故事的人来说,猩猩救人的想法似乎让人难以置信,直到他们亲眼看到了录像。3According to Asper,why did the gorilla know what to do?AShe was taught by her mother to do so.BShe was trained in the zoo to save visitors.CShe showed great love and care
11、as a mother.DShe had the same experience of being saved by visitors.C细节理解题。根据第四段“Asper said she believed the gorilla knew what to do because shes a mother with maternal instinct.”可知,大猩猩救这个男孩是出于作为母亲的母性而表现出的极大的关爱。BCrimes happen every day,but people arent the only victims of illegal activities.There ar
12、e also animals.Though animals cant tell the police officers what theyve suffered,these are some of the hardest cases to solve.As we all know,poachers can make a lot of money by selling meat,fur and other parts of protected animals.As the animals become rarer,their parts become more valuable.So poach
13、ers earn even greater rewards for their collection of protected species.In the past few years,the price of ivory has risen to about $850 per kg.An ivory can sometimes weigh 11 kg or more.Now,scientists are fighting back.It is known that DNA plays a big part in solving human crimes.Like fingerprints,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421529.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
