2020-2021学年英语译林版必修5课时分层作业 UNIT 2 SECTION Ⅰ、Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语译林版必修5课时分层作业 UNIT SECTION 、 WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 译林版 必修 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(四)Section 、(建议用时:35分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1After a long debate the bill was passed.2You have grown up and you need to take responsibility(responsible) for your actions.3My brother wants to let Professor Zhang operate on him.4Jack holds the belief that he will succeed one day if he
2、 works hard.5He has always been willing(will) to give a hand to others.6Our new factory produces large quantities(quantity) of goods every year.7I do wish you wouldnt use up all the hot water.8His improved performance does credit to his trainer.9My suggestion is that we try to cut back on the labour
3、 costs.10This dictionary is exactly five times more expensive(expensive) than that one.完成句子1这家工厂现在的产量是10年前的3倍。Now the production of this factory is three times what it was ten years ago.2和她在一起的是一个不超过40岁的男子。With her was a man of not more than forty.3如果暴风雪不停怎么办?What if the snow storm doesnt stop?4虽然我理
4、解你的意思,但我还是不同意。While/Though/Although I understand what you say,I cant agree with you.5起初她确实是同意的,但后来改变主意了。At first she did agree but then she changed her mind高考题型练习提能力.阅读理解Therere so many ways that going green can benefit not only our beautiful Earth and our environment,but also your own daily life an
5、d health.Green living,renewable energy sources and sustainable(可持续的) materials are all the newest and most exciting buzz words of recent years.Foot power.Ride your bicycle, walk or run to your destination rather than driving your vehicle.Youll save money on gas and youll enjoy excellent cardiovascul
6、ar (心血管的) health as a result of using your own energy to arrive where you want to go.Do some sightseeing on the way too!Enjoy solar power.Solar water heating systems are built so that you can enjoy free heated water.Solar powered lights are an excellent way to dress up your landscape while positivel
7、y impacting the environment.Youll use less electricity, save money and cut back on the amount of fossil fuels your family uses to light up the outside of your house, garden or pool area.Solar battery chargers enable you to have electricity anywhere with sunlight you go.Power your cell phone,laptop,l
8、ights, RVs, boats and handheld devices without the concern of the location of an electrical outlet.Youll help save the environment at the same time youre enjoying free electricity!Healthier bodies and support the local economy.Eating fresh whole organic foods provides the fuel our bodies need to fun
9、ction best.The benefits of making greener food choices are increased long life, better tasting foods and feeling good about supporting your local growers. Grow your own vegetables or purchase locally from farmers markets and food cooperatives.Youre automatically helping the environment because the a
10、mount of fossil fuels required to ship or truck in fresh food to the grocery store is cut considerably. Green household cleaners. Make your own household cleaners or choose allnatural products to make your home sparkle.No more worrying about harsh (涩口的) smells or chemical reactionsyoull simply enjoy
11、 a cleaner and healthier home environment naturally.【语篇解读】本文是一篇说明文。绿色可以让我们的生活更健康,环境更美好,地球更长寿,大家的快乐也可以持续下去。1The green living can benefit EXCEPT Aour beautiful Earth and our environmentBour own daily life and healthC. renewable energy sources and sustainable materialsDlongevity, better tasting foods a
12、nd feeling goodC细节理解题。 由第一段可知A和B都是正确的;由第四段第三句可知D正确。C是原因而不是结果,故选C。2How will you feel when you go to work on foot?AUndescribable.BCheerful.CUnimaginable.DTiring.B推理判断题。由第二段可知,骑自行车、步行或者跑着去上班能够带来很多好处,而且还可以欣赏路途的风景,因此应该是怀着美好的心情,故选B。3Whats the advantage of solar power?AIts free and efficient.BIts useful wi
13、th sunlight.CIts powerful to all devices.DIts enabled without limitation.A推理判断题。由第三段第二句和最后一句中的free可知,太阳能是免费的,又从太阳能的多用途可知它也是很有效的,否则不会这么广泛地被利用,故选A。4Which is NOT true for you to do?AEating fresh whole organic foods.BMaking greener food choices.CGrowing or buying local products.DEnjoying products shippe
14、d.D细节理解题。由第四段最后三句可知,种植和购买本地生产的产品能够支持本地经济和减少产品运输而导致的矿物燃料的消耗,故选D。.阅读七选五Be a Green ChildWhat does it mean to be green? “Green” is more than just a color. 1 Why green? Plants are green, and without them the Earth wouldnt be such a lovely home for us human beings.What can we do? Heres a fourstep guide to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421675.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
广西北部湾经济区2022年初中地理学业水平考试模拟试题一(附答案).pdf
