优化方案2013高二英语总复习电子题库 广东专用:UNIT4 SECTIONⅡ 知能演练轻巧夺冠(新人教版必修5) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化方案2013高二英语总复习电子题库 广东专用:UNIT4 SECTION 知能演练轻巧夺冠新人教版必修5 WORD版含答案 优化 方案 2013 英语 复习 电子 题库 广东 专用 UNIT4
- 资源描述:
-
1、.品句填词1A _ (记者) is supposed to tell the truth while reporting.答案:journalist2I am honoured to be your _(助手) for the next few days.Lets get on our way.答案:assistant3Its not as difficult to apologize as it is to live with a _ (有罪的) conscience.答案:guilty4I want you to meet a _(同事) of mine.答案:colleague5Late
2、r,as _(编辑)of the groups magazine,he advocated political violence.答案:editor6It isnt that he is superior to me,I just gave up to him _(故意地)答案:deliberately7The _ (困境) for investors is judging political risks in Asia.答案:dilemma8Look.This is a _ (照片) I took during my trip to Greece.答案:photograph9Medicine
3、 is a challenging _ (职业) that requires a lifelong commitment.答案:profession10What is the most _ (难忘的) memory at school?答案:unforgettable.选词填空1I am _ hearing the news that you are going to be married with her.答案:delighted at2I will manage to _ a place to live in.答案:assist you in finding3He could not_ a
4、nd soon he had to leave school.答案:concentrate on his study4Please inform your detailed schedule_ arrange related work for you before you arrive.答案:so as to5Computer can _ the travelers _ the weather condition.答案:inform;of.仿照文中画线部分的句子结构将给出的汉语翻译成英语1Never_will_Zhou_Yang(ZY)forget his first assignment a
5、t the office of a popular English newspaper._(我永远不会忘记)the words that you said to me last night.答案:Never will I forget2Meanwhile you have to prepare the next question depending_on_what_the_person_says.Bob can change from one accent to another _(根据说话的对象)答案:depending on who he is talking to3Not_only_am
6、_I interested in photography,but I took an amateur course at university to update my skills._(我表哥不仅带我去看电影),but he bought me some presents.答案:Not only did my cousin take me to the cinema4A footballer was accused of taking money for deliberately not scoring goals so_as_to_let_the_other_team_win.The te
7、st questions are kept secret _(以防作弊)答案:so as to prevent cheating.阅读理解Surfing the Internet for fun will make you a better employee,according to an Australian study.The University of Melbourne study shows that people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productiv
8、e than those who do not.Study author Brent Coker said,“Surfing the Internet at times helps increase an employees attention.”“People need to relax for a bit to get back their attention,” Coker said on the universitys website.“Having a short break,such as a quick surfing of the Internet,helps the mind
9、 to rest itself,leading to a higher total Internet attention for a days work,and as a result,increases productivity (生产效率),” he said.According to the study of 300 workers,70 percent of people who use the Internet at work surf the Internet for their own reasons during office hours.Among the most popu
10、lar surfing activities are searching for information about products,reading online news,playing online games and watching videos.“Firms spend a lot of money on software to block their employees from watching videos,using social networking sites or shopping online,” said Coker.“Thats not always a goo
11、d idea.”However,Coker said the study looked at people who surf the Internet in moderation (适度),or were on the Internet for less than 20 percent of their total time in the office.“Those who spend too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without,” he said.1What does
12、 the University of Melbourne study mainly show?APeople who surf the Internet are good employees.BNot everyone surfs the Internet for fun during office hours.CSurfing the Internet for fun during office hours increases productivity.DThe Internet is becoming more and more important in peoples life.解析:选
13、C。细节理解题。根据第二段的The University of Melbourne study shows that people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive than those who do not.可知应选C。2According to Paragraph 3,Brent Coker would most probably agree that _.Athe longer a persons mind rests,the better atte
14、ntion he will haveBsurfing the Internet is the best way to increase productivityCworkers should have a long break during office hoursDworkers should let their minds rest now and then解析:选D。推理判断题。根据第三段的People need to relax for a bit to get back their attention可知Brent Coker会赞成D项的观点。3Which of the follow
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421775.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022-2023学年新教材高中数学 第一章 预备知识 3 不等式 3.ppt
