2019_2020学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYearSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module2HighlightsofMySeniorYearSection Writing 知能 演练 轻松 关外 选修
- 资源描述:
-
1、Section Writing 单句语法填空1I think wed better have a discussion about _ well go camping this weekend or not.答案:whether2_ the delayed flight will take off depends much on the weather.答案:When3(2019江苏苏州四市五区调研)It is obvious _ the local government can do to protect the environment for future generations.答案:w
2、hat4_ is a pity that we cant go to Beijing for a trip this summer holiday.答案:It5Grandma pointed to the hospital and said, “Thats _ you were born.”答案:where6It is necessary and important that one _ (master) the skill of operating computers so as to meet the need of a job.答案:(should) master7It looks as
3、 if he _ (be) ten years younger today.答案:were8_ well have a party or not next week hasnt been decided.答案:Whether9Tom was late for work this morning.That is _ he overslept.答案:because10He had a bad cold.That is _ he didnt come to the meeting.答案:why 阅读理解(2019成都高二测试)“Hungary?”I looked at my school headm
4、aster in confusion.“I never mentioned wanting to go to Hungary.” And with that, my adventure started.My name is Jonathan Diamond and I just finished an amazing school exchange year in Hungary.Going on an exchange had always been my dream.When my high school offered an allyear program, I jumped at th
5、e opportunity.It would pay for almost everything and all I had to do was buy a plane ticket.I knew where I wanted to go: Spain, the country of dancers wearing flowing red dresses.So when I heard that I was going to Hungary, I was pretty shocked.But I decided to make the best of it, since it was, aft
6、er all, a onceinalifetime opportunity.Before I knew it, I was on the airplane, leaving for Budapest Ferenc Liszt International Airport, Hungary.I had difficult times when I almost gave up.Hungarian is the hardest language on the planet.Cultural differences occasionally embarrassed both my peers and
7、me.I had to give up eating carrots, my beautiful favorite, for Hungarians think carrots are rubbish in their country.The change in the landscape was amazing, looking nothing like skyscrapers, bullet trains, cars, and people in tiny houses that I had been accustomed to.Gradually, I fell in love with
8、the relaxing lifestyle, the warmhearted people, and getting home at 2:30 pm.at the latest from school.And I was sad to leave on my very last day.Having the host family who took me as one of their own members was the best thing Ive ever experienced.From my little sisters, I learned how to embrace lif
9、e to its fullest.From my brothers I learned that its OK for a boy to run around the house.From my host parents I learned to stay positive, to smile and that when you pick the right people and take their hands, suddenly, you become friends.【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述作者作为一个交换生在国外学习的经历和感受。1How did Jonathan feel
10、when he was told to go to Hungary?AExcited and satisfied.BConfused and shocked.CAmazed and embarrassed.DDelighted and interested.B解析:细节理解题。根据首段中的“I looked at.in confusion.”可知,作者听到这个消息很迷惑,再结合第三段中的“So when I heard.I was pretty shocked.”可知,选项B正确。2Why did Jonathan still decide to go to Hungary instead o
11、f Spain?AHe didnt like Spain.BHe wanted to learn Hungarian.CIt was a rare chance.DGoing to Hungary was much cheaper.C解析:细节理解题。根据第三段中的“But I decided to make the best of it,.a onceinalifetime opportunity.”可知,作者决定充分利用这次机会,因为毕竟这是一次千载难逢的机会,所以选项C正确。a rare chance“一次罕见的机会”。3What can we learn about Jonathan
12、during his stay in Hungary?AHe fell in love with eating carrots.BHe couldnt wait to leave.CHe was surprised by the landscape.DHe quickly got used to the life there.C解析:推理判断题。根据第四段中的“The change in the landscape was amazing”可知选项C正确。4According to Jonathan,the host family_Achanged him completelyBtaught
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423695.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
