2019_2020学年高中英语Module4MusicSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module4MusicSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1Generally speaking, when taken (take) according to the directions, the drug has no sideeffect.2It is a great relief(relieve)to know that my son has arrived in New York safe and sound.3He didnt take what I said seriously(serious) until he was c
2、aught cheating in the exam.4I had no sooner received his letter than I went (go) to see him at once.5(2019浙江温州期末)He is so stubborn that once he makes up his mind, nothing can change it; therefore,_its no use arguing with him.6We pushed our way through the crowd and found a lovely monkey performing a
3、crobatics.7Drawing(draw) upon the money left by his father, Henry set up a school for the disabled children.8I feel honoured to_have (have) the opportunity to take part in the voluntary activity in honour of Lei Feng.9I will present the students present at the meeting with some special presents (pre
4、sent)10Im feeling extremely relaxed(relax) about the result now because I was admitted into a key university.单句改错1We were watching the football match when all of sudden there came a loud sound from outside. sudden前加a2(湖南卷)Video games can be a poor influence if leaving in the wrong hands. leavingleft
5、3In addition to look after her brothers and sisters, Lucy also helped her mother do some housework. looklooking4We have been working for a long time. Lets dance with the music of the piano. withto5She burst into tears the moment when she knew she had failed that exam. 去掉when.阅读理解A“Angie,I know you l
6、ike to sing,” her father,a worker,told Angela Brown,“but you must have something to fall back on(依靠)”Brown took her fathers advice. She got a degree in secretarial science before entering Oakwood College,in Huntsville,Alabama. However,her aim was to become a singer at religious meetings. So after gr
7、aduation she headed for Indiana University to study with the famous soprano(女高音歌手) Virginia Zeani.Once,when Brown was troubled by selfdoubt,Zeani said to her,“If you want to be the next Aretha Franklin,you need no more lessons.” Brown remembers her saying.“But if you want to be the best Verdian sopr
8、ano this world has ever seen,you must work.”Work she did. Three times she competed in the Metropolitan Opera National Council Auditions(试演)Three times she failed to make the final round in New York. Then,in 1997 at age 33,the age limit for sopranos to audition,she gave it one more try.She signed up
9、at the last minute and didnt even practice,thinking,“All they could do was to tell me no,and that didnt hurt my feelings anymore.” She had the strength she needed to fall back on if she failed.She won. But making it in New York was just the beginning. It took her three more years to become an unders
10、tudy(替角) at the Met. But waiting in the wings was fine with her. Finally,her time came. When the featured singer fell ill,Brown earned the chance to sing the lead role in Aida.And The New York Times described her performance as a great success. Angela Brown,who had prepared for 20 years,was an “over
11、night” successful singer at age 40.【解题导语】本文讲述了美国歌手Angela Brown虽历经多次挫折和失败,仍不放弃,最终实现了自己的梦想。1The underlined words “Aretha Franklin” in Paragraph 3 probably refer to “_”Aanother teacherBanother singerCone of Virginia Zeanis studentsDan understudy at the Met解析:选B词义猜测题。根据第三段可知,Brown跟Zeani学习唱歌,所以当Brown怀疑自己
12、时,Zeani说如果她放弃的话,就会是下一个Aretha Franklin,故Aretha Franklin应是一名歌手。2We can learn from the fourth paragraph that Angela Brown _.Afailed to make the final round because of her old ageBfailed many auditions because she hadnt practiced hardCcared much about the results of the audition in 1997Dwould have lost
13、the last chance if she had failed again in 1997解析:选D细节理解题。根据第四段中的“Then,in 1997 at age 33,the age limit for sopranos to audition,she gave it one more try.”可知,这次试演是Brown的最后一次机会,如果不成功她就没机会了。3When did Angela Brown act as an understudy at the Met?AFrom 1997 to 2000.BFrom 2000 to 2004.CFrom 1997 to 2004.
14、DFrom 2000 to 2006.解析:选B推理判断题。根据第四、五段中的时间可推知,Brown在36岁时(2000年)担任替角,40岁时成名,她担任替角的时间应是从2000年到2004年。BScientists have found that human eyes are more likely to be damaged by UV rays(紫外线) while skiing in the snowcovered areas than sitting on the beach,according to a report by the UK newspaper The Telegrap
15、h.The researchers at Kanazawa Medical University,Japan and American company Johnson conducted the study together.They looked at the effects of light reflection on newly fallen snow on a ski trail (a rough path) in Ishikawa District,northern Japan.They compared the results with the levels of UV rays
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423754.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
