2020-2021学年高中英语人教版必修2单元加餐练4 UNIT 4 WILDLIFE PROTECTION WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版必修2单元加餐练4 UNIT 4WILDLIFE PROTECTION WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元加餐练.完形填空The Japanese have always loved fresh fish. But the _1_ close to Japan doesnt hold many fish. So to _2_ the Japanese population, fishing boats got _3_ and went farther than ever. The farther the fishermen went, the longer it took to bring in the fish. If the boats _4_ after
2、several days, the fish were not _5_. The Japanese did not like the _6_.To solve this problem, fishing companies fixed freezers on their boats. They would catch the fish and _7_ them at sea. Freezers _8_ the boats to go farther and stay longer. _9_, the Japanese could taste the difference _10_ fresh
3、and frozen fish and they did not like frozen fish.The frozen fish brought a lower _11_. Then fishing companies fixed fish tanks (大缸). The fish would be kept in the tanks, fin (鳍) to fin. After a little swimming around, the fish stopped moving. They were tired in the _12_ tanks, but alive. _13_, the
4、Japanese could still taste the difference. Because the fish did not move for days, they lost their freshfish taste. The Japanese _14_ fresh fish, not sluggish (迟钝的) fish.So _15_ did Japanese fishing companies get freshtasting fish to Japan?To keep the fish fresh, the Japanese fishing companies _16_
5、put the fish in the tanks. But they _17_ a small shark to each tank. The shark eats a few fish, but most of the fish _18_ lively. The fish are challenged (挑战)So it is with humans. Some of us are also living in a pond but most of the time _19_, so we need a _20_ in our life to keep us active.本文是夹叙夹议文
6、。日本人爱吃新鲜的鱼。远航捕鱼的渔船为了保持鱼的鲜味会在鱼缸里放入一条小鲨鱼来保证鱼的鲜活。人类也如此,枯燥乏味的生活中也需要这样一条“鲨鱼”来让我们时刻保持活力。1A.land Bwater Cforest Dspace答案:B解析:因为周边水域中的鱼不多,所以渔船才会远航捕鱼。2A.support Bhelp Cfeed Dsave答案:C解析:为了有足够的鱼养活日本人,渔船造得越来越大,也走得越来越远。3A.bigger Bhigher Cfaster Dlonger答案:A解析:参见上题解析。4A.left Breturned Cbroke Dtravelled答案:B解析:渔船走得越
7、远,返回需要的时间就会越久。5A.clean Bnatural Chealthy Dfresh答案:D解析:渔船捕到鱼后返回的时间稍长,鱼就不新鲜了。6A.taste Bsmell Csight Dtouch答案:A解析:日本人不喜欢那种不新鲜的味道。7A.kill Bcook Cfreeze Dpack答案:C解析:为了解决这个问题,渔业公司在渔船上装上了冰箱,将捕的鱼冰冻保存。8A.required Bforced Cexpected Dallowed答案:D解析:冰箱使得渔船能够走得更远,在海上待的时间更长。9A.Besides BHowever CInstead DIndeed答案:B
8、解析:但是,日本人能够吃出新鲜的鱼和冷冻鱼的差别。他们不喜欢吃冷冻鱼。10A.between Bbeyond Cwithin Dwith答案:A解析:参见上题解析。11A.use Bcost Cprice Dspeed答案:C解析:日本人不喜欢吃冷冻鱼,买的人少了,自然价格就变低了。12A.special Bdeep Cdark Dcrowded答案:D解析:渔业公司不得不另想办法。他们在渔船上装上了大鱼缸。鱼被放在鱼缸里,一条紧挨着一条。在这种拥挤的状态下,鱼很快就累得游不动了。13A.Finally BUnluckily CStrangely DThankfully答案:B解析:虽然鱼不怎
9、么游动了,但是还活着。不幸的是,日本人仍然能吃出这种鱼和新鲜的鱼的区别。14A.preferred Bknew Cshared Dserved答案:A解析:日本人更爱吃的是新鲜的鱼,不是迟钝的鱼。15A.where Bwhy Chow Dwhen答案:C解析:那么,日本的渔业公司该如何给日本人带去新鲜的鱼呢?16A.seldom Bonly Cnever Dstill答案:D解析:最后,他们想到了一个办法。他们仍然将鱼放在鱼缸里,但是他们在鱼缸里加入了一条小鲨鱼。17A.show Badd Cdevote Dintroduce答案:B解析:参见上题解析。18A.arrive Bfinish C
10、pass Descape答案:A解析:鲨鱼会捕食其他鱼,这导致其他鱼游来游去躲避鲨鱼的捕杀,这样就保证了大部分鱼在到达时仍然充满活力,新鲜十足。19A.weak Bsick Csad Dtired答案:D解析:人类也是如此。我们中有些人在一成不变的生活中变得乏累,失去活力。这时,我们也需要这样一条“鲨鱼”来让我们时刻保持活力。20A.freezer Btank Cshark Dfish答案:C解析:参见上题解析。.阅读理解After the heavy rain passes, a man at a company that lies on the riverbank arrives for
11、work. At the waters edge, he notices a baby beaver (海狸) balls up on the ground. Realizing that the animal needs help, the man picks him up and drives to a nearby animal hospital. From there the beaver is sent to the Calgary Wildlife Rehabilitation Society (CWRS), where he will begin his recovery.Vet
12、s check the beavernow named Birchfor wounds or broken bones. Luckily they find no injuries. “But hes a real little animalonly three and a half pounds,” says Andrea Hunt, a worker at the rehab center. According to his weight, they think that Birch is about eight weeks old. “Baby beavers stay with the
13、ir families for one to two years,” Hunt says. “Hes not ready to care for himself. If he hadnt been saved, he almost certainly wouldnt have survived.”To keep Birch from getting lonely, Hunt pairs him with another baby beaver named Aspen. At first theyre fed a milky cereal. A few weeks later, Birch an
14、d Aspen begin a diet (饮食) of solid food that includes leafy kale and collard greens. Wood is also on the menu. For exercise, each beaver receives its own pool to swim in.About a year later, Birch weighs 27 pounds. “Not only is he healthy, but hes also learned good survival skills,” Hunt says. “Its t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424198.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖北省武汉市2021届高三3月质量检测生物试题 图片版含答案.pdf
