2020-2021学年高中英语人教版必修2单元加餐练5 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版必修2单元加餐练5 UNIT 5MUSIC WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版 必修 单元 加餐 MUSIC WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元加餐练.完形填空One day, a boy was playing in a garden. He was running after butterflies and trying to catch them. He was very _1_ to see the colorful flowers, too. Then he saw a frog skipping and _2_. As he ran behind the frog, it went into the pond. A cow was eating grass in the garden.
2、He saw how the cow was _3_ grass. A fly then came there and buzzed over the _4_. It swung its tail to make the fly move away. The child clapped and _5_.The boy was enjoying the beauty of nature. He said, “Nature is _6_. Its beauty attracts everyone.”When he saw a squirrel, he ran after it and _7_ ne
3、ar the bed of roses. He tried to pick some of the roses, but a thorn (刺) _8_ his finger. It was very painful. The boy started _9_ and ran to his mother who was in the _10_.His mother asked him, “What is the matter?” The boy said, “The thorn of the rose _11_ my finger while I was picking it and now I
4、 feel _12_ pain.” His mother said, “That was your _13_. You should not have tried to pick the flower. The flowers are meant to be _14_ and not to be picked. Besides, natural beauty should never be _15_. We should help to protect nature.” The son said, “I will _16_ remember what you have just told me
5、, mom.” The mother said, “Let me know what you have _17_ today.” Her son explained, “We should protect _18_ living beings, whether animals or _19_. We should never harm them. We should not harm nature. _20_ we do, it may harm us in the long run, too.”一个小男孩去摘玫瑰,结果被玫瑰的刺弄伤了,他妈妈告诉他不要破坏大自然的美,而应该保护大自然的美。1
6、A.angry Bbored Cworried Dhappy答案:D解析:小男孩看到五颜六色的花,他应该很“快乐”。2A.falling Bflying Cjumping Drunning答案:C解析:小男孩看到的是一只青蛙,根据skipping以及青蛙到了水塘里,可知青蛙在“跳”。3A.washing Bchewing Ccleaning Ddamaging答案:B解析:根据“A cow was eating grass in the garden.”可知小男孩在观察牛“咀嚼”草。4A.butterfly Bboy Cfrog Dcow答案:D解析:根据“It swung its tail
7、to make the fly move away.”可知苍蝇在牛身边嗡嗡叫,故选cow。5A.moved Bstared Claughed Descaped答案:C解析:根据“The child clapped”可知小男孩觉得这个很有趣,拍着手“大笑”。6A.friendly Bwonderful Cdifferent Dboring答案:B解析:根据“Its beauty attracts everyone.”可知小男孩觉得大自然很“美妙”。7A.reached Bappeared Cexisted Ddrove答案:A解析:根据“near the bed of roses”可知小男孩跑“
8、到”了玫瑰花丛边。8A.cost Bchanged Churt Dcaught答案:C解析:根据“It was very painful.”可知玫瑰花的刺“弄伤”了小男孩的手指。9A.checking Bwalking Cshaking Dcrying答案:D解析:小男孩很痛,开始“哭”了起来。10A.hospital Boffice Chouse Dschool答案:C解析:小男孩是跑去他妈妈那里了,他妈妈应该是在“家”里。11A.ate Bpierced Ctore Dpulled答案:B解析:由上文可知玫瑰的刺刺伤了小男孩的手。12A.great Bstrange Ccommon Dne
9、w答案:A解析:小男孩说自己“很”痛。13A.choice Bsurprise Cplace Dmistake答案:D解析:根据“You should not have tried to pick the flower.”可知小男孩的妈妈说这是他的“错”。14A.watered Bplanted Cseen Dborrowed答案:C解析:根据“not to be picked”可知妈妈对小男孩说花不是用来摘的,而是用来“看”的。15A.improved Bharmed Creduced Dforgotten答案:B解析:小男孩的妈妈还说,自然界的美是永远不能被“破坏”的。16A.always
10、 Bnever Csometimes Dhardly答案:A解析:小男孩很懂事,故他说会“一直”记得他妈妈说的话的。17A.liked Bgiven Clearnt Dwatched答案:C解析:根据后文小男孩所说的话,可知他妈妈问他今天“学到”了什么。18A.no Bfew Csome Dall答案:D解析:小男孩说我们应该保护“所有的”生物。19A.gardens Bplants Cwater Dstones答案:B解析:前面是指生物,生物包括动物和“植物”。20A.If BThough CStill DSo答案:A解析:这里是表假设,表示“如果”我们破坏大自然,那么以后大自然也会报复我们
11、。.阅读理解Traffic Light Reading is one of students favorites!And its so simple.Heres what to do:Take three pens in different colors,most suitably red,orange and green.But its not too important as long as teachers and students are both clear on the colour code theyre going to use.Students read a text,not
12、 worrying too much about how much they understand.Teachers can ask them to reread when students are paying attention to vocabulary.Start by underlining the words that they understand completely (including names,numbers,etc.) in green.Then students reread the text and underline the words that look fa
13、miliarthey maybe know them but arent too sure about them.You guessed it:in orange.Finally,students read the text a third time underlining the words they clearly dont understand in red.Sometimes,teachers might want to set students a limit for how many red words they underline,telling them only to und
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424199.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
