2018秋英语人教版必修五习题:UNIT4 MAKING THE NEWS3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018秋英语人教版必修五习题:UNIT4MAKING THE NEWS3 WORD版含答案 2018 英语 人教版 必修 习题 UNIT4 MAKING WORD 答案
- 资源描述:
-
1、SectionUsingLanguage,SummingUp&LearningTip一、单词拼写1My father doesnt (赞成)of me attending such a party.答案:approve2The boy is always (前面)of the other students.答案:ahead3When will you (处理)the information?答案:process4He is (年长的)to his friend.答案:senior5I think his answer is more (精确的).答案:accurate二、选词填空ahead o
2、fbe senior toapprove ofmake an appointmentin process1He me in the company,though he is younger.答案:is senior to2I your trying to earn some money.答案:approve of3Changes are.答案:in process4By doing extra homework,he soon was his classmates.答案:ahead of5I with my dentist at three clock this afternoon.答案:ma
3、de an appointment三、完成句子1作为一名记者,你必须用语准确。As a journalist,you must your words.答案:be accurate in2我们怀疑他的申请能否被批准。We are doubtful whether his application .答案:will be approved3他比我大两岁。He me by two years.答案:is senior to4我认为这项工作可以提前完成。I think the work can be finished .答案:ahead of time5他已经预约了医生。He has the docto
4、r.答案:made an appointment with6那辆车正在修理中。The car is being repaired.答案:in the process of7明年失业人数将会增加。There will be the number of unemployment next year.答案:a rise in8她的父亲不会同意她嫁给你。Her father will never you.答案:approve of her marrying四、阅读理解The American humorist,Will Rogers,used to say,“All I know is what I
5、read in newspapers.” This was an exaggeration(夸张) for humorous purposes,but it is true that newspapers are an important source of information.Many people begin their day by reading the paper.In this way they learn what is going on in the world.Sometimes,however,they dont have time to read the news c
6、arefully and must be satisfied with a quick look at the front page;at other times they may be in such a hurry that they have time only to glance at the headlines.There are newspapers to satisfy every reader.In the big cities there are many types of papers,with several different editions every day.In
7、 small towns there are fewer newspapers and perhaps only one edition each day.In some areas the paper is printed weekly.Most newspapers have several sections,especially on Sundays when the edition is larger than usual.There is,in addition to the front page with the most important news,the sports sec
8、tion,the society page,the comics,the amusement section,a business page,and the editorials.Another type of publication which helps keep the population informed is the magazine.Some magazines are published weekly,while others are put out monthly.There are news magazines,literary magazines,and magazine
9、s for such special interests as photography,sports,art,and music.Some are primarily for men,others for women,and there is a selection of childrens magazines,too.In the United States,there are publications for every taste and interest.1When Will Rogers said that all he knew was what he read in newspa
10、pers,his real purpose was .A.to tell us that the real source of his knowledge was from newspapersB.to show that newspapers helped to get him well informedC.to show that he was very learned through reading newspapersD.to tell us that he was interested in reading newspapers答案:B解析:推理判断题。由第一段前两句可以推出,当威尔
11、罗杰斯(WillRogers)这样说的时候,其实是在说报纸能为他提供很多信息。2The function of a newspaper is.A.to help people to begin their day by reading itB.to satisfy every readerC.to get people well informed of all kinds of newsD.to provide its readers with many sections答案:C解析:细节理解题。由第一段中“.butitistruethatnewspapersareanimportantsou
12、rceofinformation.”可知,报纸为人们提供了各种信息。3The purpose of headlines is.A.to show the main idea of an article or a passageB.to tell its readers how to entitle an article or a passageC.a piece of news for people to glance atD.to be printed in large letters above a story in a newspaper答案:A解析:推理判断题。由第一段最后一句话“.a
13、tothertimestheymaybeinsuchahurrythattheyhavetimeonlytoglanceattheheadlines.”可知,有时人们比较匆忙,所以只能浏览一下标题。由此可推出标题可以很清楚地告诉读者文章的主要内容。4Whats the best title for this passage?A.Newspapers Should Be Read Every DayB.Different Newspapers Should Be Provided to Satisfy Their ReadersC.Many Types of Newspapers Must Be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431916.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
