2018秋英语人教版必修三习题:UNIT1 FESTIVALS AROUND THE WORLD1-2 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018秋英语人教版必修三习题:UNIT1 FESTIVALS AROUND THE WORLD1-2 WORD版含答案 2018 英语 人教版 必修 习题 UNIT1 WORLD1 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、SectionLearningaboutLanguage课时过关即时巩固一、用方框中所给的情态动词完成下列句子cantwouldmaymustshallshouldnt1 I go out to play now,Mum?No,you mustnt.答案:May2 you like to have a walk with us this evening?答案:Would3You be careful when you cross here the traffic lights arent working.答案:must4We were all waiting for you.You have
2、left for the seaside by yourself without leaving a message.答案:shouldnt5He be tired.He has just begun to work.答案:cant6 he use your bike?Certainly.Here is the key.答案:Shall二、单句改错1According to the radio,it can rain this evening.答案:cancould/might/may2You must have studied English for many years,didnt you
3、?答案:didnthavent3She may have received the letter;I sent it by registered post(挂号).答案:maymust4You mustnt finish the work now.Theres plenty of time.答案:mustntneednt5You had better take an umbrella with you,didnt you?答案:didnthadnt6You dont have answer that question.答案:have后加to7She told him he ought not
4、do it.答案:not后加to8What will I get for dinner?答案:willshall9Your mother was really worried about you.You couldnt have left home without a word.答案:couldntshouldnt10With our permissions,he asked many questions at the meeting.答案:permissionspermission三、完形填空As Christmas is coming,there are presents to be bo
5、ught,cards to be sent,and rooms to be cleaned.Parents are faced with1jobs of hiding presents from2young children.If the gifts are large,this is sometimes a real3.On Christmas Eve,young children find the excitement almost unbearable(承受不住的).They are torn between the wish to 4early so that Father Chris
6、tmas will5their presents quickly,and the wish to stay up late so that they will not miss the fun.The wish for gifts usually proves6.But though children go to bed early,they often lie awake in bed for a long time,hoping to7Father Christmas.Last Christmas,my wife and I8managed to hide a few large pres
7、ents in the storeroom.I9the moment when my son,Jimmy,would ask me where the new bike had come from.But 10he did not see it.On Christmas Eve,it took the children hours to go to sleep.It must have been nearly11when my wife and I went quietly into their room and began 12stockings.Then I13in the bike fo
8、r Jimmy and left it beside the Christmas tree.We knew we would not get much14that night,for the children were sure to get up early.At about five oclock the next morning,we were15by loud sounds coming from the childrens room.They shouted excitedly!16I had time to get out of bed,Jimmy came17into our b
9、edroom on his new bike,and his sister,Mary,18close behind pushing her new baby carriage.Even the baby arrived.He moved on the 19and knees into the room dragging(拖) a large balloon behind him.Suddenly it20.That woke us up completely.The day had begun with a bang.1A.busy B.tiring C.ordinaryD.difficult
10、答案:D解析:从下文可以知道在圣诞节前要想把礼物藏起来是一件不容易的事情。busy“忙碌的”;tiring“令人疲惫的”;ordinary“一般的”;difficult“困难的”。2A.anxiousB.curiousC.happyD.content答案:B解析:由下文可知孩子们迫切想知道礼物是什么,因此此处应用curious(好奇的)。anxious“焦虑的”;happy“高兴的”;content“满足的”。3A.matterB.questionC.businessD.problem答案:D解析:matter多指抽象的、麻烦的事情;question指口头回答的问题;business常指“生意
11、,行业”;problem多指具体的等待解决的问题。由本文内容可知孩子们的礼物太大的话,确实不好藏,是一个要解决的问题,因此答案为problem。4A.go bedB.go to the bedC.go to bedD.go to a bed答案:C解析:gotobed为固定结构,意思是“上床睡觉”。5A.provideB.bringC.giveD.offer答案:B解析:provide“提供”;bring“带来”;give“给”;offer“提供”。能够与原文意思相符的应为bring,指圣诞老人将快点把礼物给他们带来。6A.weakB.strongC.weakerD.stronger答案:D解
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431914.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
