分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 19

类型四川省双流中学2014-2015学年高一下学期期中考试英语 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:395323
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:19
  • 大小:137.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省双流中学2014-2015学年高一下学期期中考试英语 WORD版含解析 四川省 双流 中学 2014 2015 学年 一下 学期 期中考试 英语 WORD 解析
    资源描述:

    1、2014-2015学年四川省双流中学高一下学期期中考试英语评卷人得分一、阅读理解There is an English saying, “Laughter is the best medicine.” Until recently, few people took the saying seriously. Now, however, doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body. They have found that laughter really can improve

    2、 peoples health.Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects on physical exercise. It increases blood pressure, the heart beatin

    3、g and breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial.Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body. In one experiment doctors produced pain in gro

    4、ups of students who listened to different radio programs. The group that tolerated(忍耐)the pain for the longest time was the groups which listened to a funny program. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stre

    5、ss and pain.As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics, in which they help to improve their patients condition by encouraging them to laugh. They have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to

    6、 produce beneficial effects similar to those caused by laughter.1Doctors have proved that_.A.laughter can be toleratedB.laughter can work the muscles in the feetC.laguther is the only way to reduce painD.laughter has the same effects on physical exercise2Which students could tolerate the pain for th

    7、e longest time?A.Those who listened to different radio programs.B.Those who could produce a kind of chemical.C.Those who dont have stress of pain.D.Those who listened to a funny program.3The underlined word “diminish” is similar to_.A.testB.stopC.reduceD.increase4The main idea of the passage is_.A.l

    8、aughter and physical exercises have similar effects on the human bodyB.smile can produce the same effects as laughterC.pain can be reduced by laughterD.laugher is the best medicineRecently I visited a history class at a local, lowperforming high school where students read in turn from the autobiogra

    9、phy of a famous American. The teacher interrupted often with comments and questions. The 18 students seemed to be into it, but it was such an oldfashionedI guess to some educatorsapproach that I decided to see what other educators thought of it.Was the read aloud technique bad or good? Was it timewa

    10、sting or useful? Read these comments.“I have observed this most often in high school English classes. During aloud reading, I have observed students becoming absentminded from the teaching. While this may be a proper way for some teaching points, such as pronunciation, stress, fluency, when done for

    11、 expediency (权宜),I find reading aloud to be ineffective.”Steve Johnson“We dont encourage using a lot of teaching time to read aloud in high school English classes. Reading aloud selected passages that are especially difficult or rich in meaning is a frequent practice, but the focus is on the discuss

    12、ion over the text rather than the reading. Another typical use of reading aloud is when the class is reading a drama, especially a Shakespeare play, but our advice is for students to read after preparation rather than doing a cold reading.”Jim Fliakas“We encourage a method that students practice rea

    13、ding independently, to increase their own fluency and understanding. This is done before sharing ideas with a partner, a group, or with the entire class. This method improves their understanding of the texts which are guided by the teacher.”Dave LevinIt all depends on the conditions, the students, t

    14、he goal of the lesson and the style of the teacher.5In the opinion of Steve Johnson, reading aloud_.A.may cause students to lose concentrationB.is always useful for a particular purposeC.is a good way to involve every studentD.is ineffective in developing students fluency6By saying “doing a cold rea

    15、ding”, Fliakas meant_.A.reading something uninterestingB.reading without preparationC.reading in a cold environmentD.reading while having a cold7What is the authors attitude towards reading aloud technique?A.Doubtful.B.Supportive.C.Worried.D.ObjectiveA worldfamous Canadian author, Margaret Atwood, h

    16、as created the worlds first longdistance signing device (装置), the LongPen.After many tiring booksigning tours from city to city, Atwood thought there must be a better way to do them. She hired some technical experts and started her own company in 2004. Together they designed the LongPen. Heres how i

    17、t works: The author writes a personal message and signature on a computer tablet (手写板)using a special pen. On the receiving end, in another city, a robotic arm fitted with a regular pen signs the book. The author and fan can talk with each other via webcams (网络摄像机) and computer screens.Work on the L

    18、ongPen began in Atwoods basement (地下室) . At first, they had no idea it would be as hard as it turned out to be. The device went through several versions, including one that actually had smoke coming out of it. The inventing finally completed, test runs were made in Ottawa, and the LongPen was offici

    19、ally launched at the 2006 London Book Fair. From here, Atwood conducted two transatlantic book signings of her latest book for fans in Toronto and New York City.The LongPen produces a unique signature each time because it copies the movement of the author in real time. It has several other potential

    20、 applications. It could increase credit card security and allow people to sign contracts from another province. The video exchange between signer and receiver can be recorded on DVD for proof when legal documents are used.“Its really fun” said the owner of a bookstore, who was present for one of the

    21、 test runs. “Obviously you cant shake hands with the author, but there are chances for a connection that you dont get from a regular book signing.”The response to the invention hasnt been all favorable. Atwood has received criticism from authors who think shes trying to end book tours. But she said,

    22、 “ It will be possible to go to places that you never got sent to before because the publishers couldnt afford it.”8Why did Atwood decide to invent the LongPen?A.To set up her own company.B.To win herself greater popularity.C.To write her books in a new way.D.To make book signings less tiring.9How d

    23、oes the LongPen work?A.It copies the authors signature and prints it on a book.B.It signs a book while receiving the authors signature.C.The webcam sends the authors signature to another city.D.The fan uses it to copy the authors signature himself.10What do we know about the invention of the LongPen

    24、?A.It has been completed but not put into use.B.The basement caught fire by accident.C.Some versions failed before its test run.D.The designers were wellprepared for the difficulty.11What could be inferred from Paragraphs 5 and 6?A.Atwood doesnt mean to end book tours.B.Critics think the LongPen is

    25、of little use.C.Bookstore owners dont support the LongPen.D.Publishers dislike the LongPen for its high cost.Saint Louis is an amazing city to visit with lots of attractions for the whole family. And you neednt spend too much money. History, sports, and one of the best zoos in the world are only a f

    26、ew of the places you will love in Saint Louis. The most popular place in Saint Louis is the Gateway Arch. Standing at 630 feet, it is the tallest manmade monument (纪念碑) in the country. You can take a ride to the top for an amazing view of the Mississippi River. While you are there, make sure to visi

    27、t the Museum of Westward Expansion which is located under the Arch.The Saint Louis Zoo is over 100 years old. And it is widely considered to be one of the best in the world. Their collection has over 800 species in historic Forest Park. Admission (入场费) is always free to all visitors.A few other frie

    28、ndly places to visit include the amusement park Six Flags, Steam Boat rides on the Mississippi River, and exploring a cave that once served as Jesse James favorite hideout (藏身点). If that is not enough to keep you busy then you can visit Grants Farm. This huge piece of land is home to a wildlife rese

    29、rve. Free admission is provided for the whole family, and so is a free ride among elephants and a German beer garden at the end with free Budweiser. You must see this one. An entire day of excitement for nearly no cost.Saint Louis is a great place to visit. There are many family friendly activities

    30、at great values. Think about it for your next trip. You deserve to visit Saint Louis.12The most popular place in Saint Louis is_.A.a German beer gardenB.Forest ParkC.the Saint Louis ZooD.the Gateway Arch13Where can you visit a wildlife reserve?A.In the Saint Louis Zoo.B.At Grants Farm.C.In the Six F

    31、lags.D.In the Museum of Westward Expansion.14The writer wrote this passage to_.A.tell the history of Saint LouisB.show the most popular place in Saint LouisC.introduce Saint Louis and advise readers to visit itD.describe familyfriendly activities at great values in Saint Louis15Where could we read t

    32、his passage in a newspaper?A.Business.B.Travel.C.News.D.Culture.评卷人得分二、任务型阅读16However, all floods are not alike. Some floods develop slowly, sometimes over a period of days. But flash floods can develop quickly, sometimes in just a few minutes and without any signs of rain. Flash floods often have a

    33、 dangerous wall of roaring water. It carries rocks and mud and can sweep away most things in its path. Overland flooding occurs outside a river but still can be harmful. Flooding can also occur when a dam breaks, producing effects similar to flash floods.If a flood is likely to occur in your area, y

    34、ou should:Listen to the radio for information. 17Dont wait for instructions to move.If you have time to prepare, you should:Make your home safe by bringing in outdoor furniture. More essential items to an upper floor. 18Do not touch any electrical equipment if you are wet or standing in water.19Dont

    35、 walk through moving water. Six inches of moving water can make you fall. If you have to walk in water, walk where the water is not moving. Use a stick to check the firmness of the ground in front of you.Dont drive into flooded areas. If flood water rises around your car, give up the car and move hi

    36、gher ground if you can do so safely. 20The following are guidelines for the period following a flood:Listen to news reports to learn whether the communitys water supply is safe to drink. Stay away from downed power lines, and report them to the power company.A. Turn off all pieces of electrical equi

    37、pment.B. Otherwise you and the car can be quickly swept away.C. The following are tips about escaping from floods.D. Floods are one of the most common disasters in the United States.E. If you have to leave your home right away, remember the following tips.F. If there is any possibility of a flash fl

    38、ood, move immediately to higher ground.G. There are many natural disasters like floods, storms, hurricanes in the US every year.评卷人得分三、完形填空Two young girls were proud of their beautiful hands. One put them in shining water, and the 21looked like diamonds dripping (滴下) from them.“What beautiful hands

    39、I have!” she said, and then 22her hands for others to admire. They were very soft and white, for she had done 23but wash them in clear water.The other girl crushed some flowers in her hands, and they 24like perfume (香水). “What beautiful hands I have!” she said. Her hands smelled like flowers, 25shed

    40、 never done anything but wash them with 26every morning.Another girl nearby didnt show her hands. She hid them in the 27of her coat.An old woman came down the road and 28before the girls. The first two 29their hands and asked her whose hands were more beautiful. She 30her head at them and then asked

    41、 to see the hands of the 31girl.“Oh, these hands are clean, 32,” said the old woman,“but they are hard from 33.These hands have been helping the girls mother and father dry the dishes, sweep the floor, water the garden, 34for the baby, and show the little brother 35to build blocks. These hands have

    42、been 36making the house a happy home.”37the old woman brought out a ring set (镶嵌) 38a diamond.“Here, wear this ring, my child. You deserve the 39for the most beautiful hands that are always the most 40.”21A.ballsB.grapesC.dropsD.sands22A.raisedB.roseC.wavedD.warmed23A.anythingB.nothingC.somethingD.e

    43、verything24A.seemedB.soundedC.appearedD.smelled25A.unlessB.sinceC.onceD.though26A.towelsB.flowersC.leavesD.vegetables27A.clothesB.bagsC.pocketsD.boxes28A.stoppedB.wonderedC.changedD.attracted29A.turned upB.turned offC.showed upD.showed off30A.movedB.shookC.touchedD.lifted31A.latterB.firstC.secondD.t

    44、hird32A.anywayB.indeedC.eitherD.therefore33A.disasterB.taskC.exerciseD.housework34A.careB.applyC.fightD.educate35A.howB.whatC.whyD.when36A.tiredB.ordinaryC.busyD.happy37A.InsteadB.ThenC.StillD.Early38A.ofB.forC.byD.with39A.moneyB.wealthC.goldD.prize40A.helpfulB.beautifulC.softD.clean 评卷人得分四、语法填空Ever

    45、yone may have a complex and different process of 41(grow up). There are many 42(influence)factors in a persons growth and development of his personality.Asforme,whathasaffectedmemostinmygrowthandpersonalityismyfamilyandfriends,thetwo 43(equal)importantfactors. As we know, children who 44(bring up)in

    46、 a good atmosphere have a better character than those 45are not. 46(fortune), I belong to the former. Besides, friends in some ways affect me a lot. 47we may have many different opinions and personalities, I have really learned something positive from them. In 48(conclude), I get lots of valuable th

    47、ings from them. My family offers me warmth and cares, 49my friends give me 50(strong) and courage. Both of them have influenced me most since I was born.评卷人得分五、短文改错51Union is strength. Whenever youre faced with difficulties, and cooperation plays an important part in getting you out of trouble.There

    48、 was a time that I was so proud that I overlooked my classmate, refusing to work together with them. Therefore, it was no doubt that I was left alone, suffering from loneliness and failure. Unluckily, a teacher impressed on me the value of cooperation. From then on, I learned to help others and turn

    49、 to my friends for the help whenever I had difficulty finish a task on my own. Surely cooperation makes a great difference. Now I am getting on well with his friends.My experience has taught me that only if we place great stress cooperation can we go beyond ourselves. As the saying go, “United we st

    50、and; divided we fall.”评卷人得分六、书面表达52近来我国多地雾霾天气不断增多,极大地影响了人们的健康与生活。请你根据提示,用英语写一篇文章,向某英语报社投稿。提示:1.对现况的描述2.对生活造成的影响3.分析雾霾形成的原因4.建议减少雾霾的措施。(至少两点)注意:1.上下文连贯,行文流畅。2.词数100左右 (首句已给出,并不计入词数)。雾霾: hazyDear Editor,Recently many places in China were blanketed with thick fog._Best regardsYours,参考答案1D【解析】细节理解题。根据第二

    51、段中的“It was found that laughter has similar effects on physical exercise.”可知笑对锻炼有同样的效果。故答案为D。2D【解析】细节理解题。根据第三段中的“The group that tolerated(忍耐)the pain for the longest time was the groups which listened to a funny program.”可知听滑稽节目的学生忍受疼痛最长。故答案为D。3C【解析】词义猜测题。根据文章第三段的句子“The reason why laughter can reduce

    52、 pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stress and pain.”笑能够减少疼痛似乎是因为它可以帮助大脑产生出一种能减少压力和疼痛的化学物质。可知diminish是“减少”的意思。故选C。4D【解析】主旨大意题。根据文章内容和开头的谚语“Laughter is the best medicine.”可知答案是D。【备注】本文是篇说明文,这篇文章通过举例说明笑是治疗疾病最好的药。5A【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子“During

    53、aloud reading, I have observed students becoming absentminded from the teaching.”可知在Steve Johnson看来,大声读出来会导致学生不专心。故答案为A。6B【解析】推理判断题。根据文章第四段的句子“but our advice is for students to read after preparation rather than doing a cold reading.”可知Fliakas说“doing a cold reading”指的是没有准备的阅读。故答案为B。7D【解析】推理判断题。根据文章最

    54、后一段的句子“It all depends on the conditions, the students, the goal of the lesson and the style of the teacher.”作者认为阅读技巧的好坏取决于条件,这堂课的目标和老师的风格。可知作者对阅读的技巧是客观的。故答案为D。【备注】文章通过引用几个人的评价,介绍阅读技巧的好坏。并指出阅读技巧的好坏取决于条件,这堂课的目标和老师的风格。8D【解析】细节理解题。根据文章第二段的句子“After many tiring book-signing tours from city tocity,Atwoodth

    55、ought there must be a better way to do them.”可知Atwood为了使签名不再是令人烦恼的事,而发明了这种远距离的签名装置Longpen,故选D。9B【解析】细节理解题。根据文章第二段的句子“The author writes a personal message and signature on a computertabletusing a specialpen. Onthe receivingend, inanothercity, arobotic arm fitted with a regular pen signs the book.”可知L

    56、ongPen在接收了作者的签名后给书签名。故选B。10C【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子“The device went severalversions, includingone that actually had smoke coming out ofit. Theinventing finally completed.”可知经过几次试验后,终于试验成功。故选C。11A【解析】推理判断题。根据文章最后一段的句子“It will be possible to go to places that you never got sent to before because the publ

    57、ished couldnt afford it.”可以推知Atwood的发明并不意味着阻止作者的签名旅行。故选A。【备注】短文叙述了Atwood的发明远距离的签名装置Longpen的原因是为了避免签名带来的烦恼,他的发明经过几次失败后,终于成功了,得到了社会的认可。12D【解析】细节理解题。根据文章第一段的句子“The most popular place in Saint Louis is the Gateway Arch.”可知Saint Louis最著名的地方是the Gateway Arch。故答案为D。13B【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子“If that is not en

    58、ough to keep you busy then you can visit Grants Farm. This huge piece of land is home to a wildlife reserve.”可知在Grants Farm你可以参观野生动物保护区。故答案为B。14C【解析】推理判断题。根据文章最后一段的句子“Saint Louis is a great place to visit. There are many family friendly activities at great values. Think about it for your next trip.

    59、You deserve to visit Saint Louis.”可知作者是介绍Saint Louis并建议游客去参观它。故答案为C。15B【解析】推理判断题。根据文章的内容,可知文章介绍Saint Louis一些著名的旅游景点,很有可能是出自报纸的旅游版面。故答案为B。【备注】文章介绍Saint Louis一些著名的旅游景点,并建议游客去参观它。16D【解析】根据下文的句子“However, all floods are not alike.”可知这里是:洪水是美国最常见的自然灾害。故选D。17F【解析】根据下文的句子“Dont wait for instructions to move.

    60、”可知这里是:如果有山洪暴发要迅速地搬到高的地方。故选F。18A【解析】根据下文的句子“Do not touch any electrical equipment if you are wet or standing in water. ”可知这里是:把电器都关了。故选A。19E【解析】根据下文的句子“Dont walk through moving water.”可知这里是:如果你正好离开家,注意下面的建议。故选E。20B【解析】根据上文的句子“If flood water rises around your car, give up the car and move higher grou

    61、nd if you can do so safely.”可知这里是:否则你和你的汽车会很快被冲走。故选B。【备注】洪水是美国最常见的自然灾害。文章给读者提供一些建议和在洪水来临的时候应该注意的事项。21C【解析】根据下文“looked like diamonds dripping (滴下) from them.”可知水滴就像从手指滴落的钻石。drops水滴。故选C。22A【解析】句意:她举起手让其他人欣赏。raise举起。故选A。23B【解析】根据上文“They were very soft and white, ”可知她们的手什么也不做,就是在干净的水里面洗。nothing没有什么。故选B。

    62、24D【解析】根据下文“Her hands smelled like flowers,”可知她的手闻起来就像是香水。smell闻起来。故选D。25B【解析】上文的“Her hands smelled like flowers, ”和下文的“shed never done anything but wash them with every morning.”是因果关系。since既然;因为。故选B。26B【解析】根据上文的“Her hands smelled like flowers, ”可知她每天早上只用花flowers洗手。故选B。27C【解析】根据上文的“Another girl near

    63、by didnt show her hands. ”可知这个女孩把手藏在衣服的口袋(pockets)里面。故选C。28A【解析】句意:一个老太太过来了,在两个女孩前面停下(stop)。故选A。29D【解析】根据下文“asked her whose hands were more beautiful.”可知这两个女孩炫耀她们的手。show off炫耀。故选D。30B【解析】根据下文“then asked to see the hands of the girl.”可知老太太摇摇头。shake摇晃。故选B。31D【解析】根据上文可知文章提到三个女孩。third第三。故选D。32B【解析】句意:这双

    64、手确实干净。indeed确实。故选B。33D【解析】根据下文“These hands have been helping the girls mother and father dry the dishes, ”可知这双手因为做家务而很硬。housework家务。故选D。34A【解析】考查词组:care for照顾,和baby搭配。故选A。35A【解析】句意:教小弟弟怎么垒砖头。how怎么。故选A。36C【解析】根据上文可知这双手一直忙着建立幸福家庭。busy繁忙的。故选C。37B【解析】句意:然后,老太太拿出一个镶嵌着钻石的戒指。then然后。故选B。38D【解析】考查词组:be set w

    65、ith镶嵌着。故选D。39D【解析】句意:因为你的手总是乐于助人你值得这个奖励。prize奖励。故选D。40A【解析】根据上文可知这个女孩总是帮助家人。helpful乐于助人的。故选A。【备注】文章介绍了三个女孩,两个女孩的手因为什么都不做很美丽,第三个女孩因为总是帮助家人做家务而变得又粗又硬。但是一个过路的老太太却说第三个女孩的手是最美的,并奖励给她漂亮的钻石戒指。41growing up【解析】句意:每个人都有复杂的不同的成长过程。介词of后面接动名词。故填growing up。42influential【解析】句意:对一个人的成长和个性发展有很多有影响的因素。使用形容词作定语。故答案为i

    66、nfluential。43equally【解析】句意:对我来说,对我的成长和个性影响最大的因素是家庭和朋友,这两个同样重要。该处需要一副词来修饰形容词important。故填equally。44are brought up【解析】句意:在好的氛围中长大的孩子比没有好氛围的孩子个性更好。这里填定语从句的谓语,children和bring up是被动关系。故填are brought up。45who【解析】考查定语从句,先行词是those,定语从句中缺少主语。故填who。46fortunately【解析】句意:幸运的是,我属于前者。修饰这句话用副词。故填fortunately。47Although

    67、【解析】句意:虽然我们有很多不同的观点和个性,但是我真地已经学到一些积极的东西。这两句话表示转折关系。故填Although。48conclusion【解析】考查词组in conclusion总之。故填conclusion。49while【解析】句意:我家庭给我提供温暖和关爱,而我的朋友给我力量和勇气。这里表示对比关系。故填while。50strength【解析】和courage并列用strength。故填strength。【备注】本文主要讲述了影响我成长和个性发展的两个重要因素:家庭和朋友。51.Union is strength. Whenever youre faced with diff

    68、iculties, and cooperation plays an important part in getting you out of trouble.There was a timeI was so proud that I overlooked my , refusing to work together with them. Therefore, was no doubt that I was left alone, suffering from loneliness and failure. , a teacher impressed on me the value of co

    69、operation. From then on, I learned to help others and turn to my friends for the help whenever I had difficulty a task on my own. Surely cooperation makes a great difference. Now I am getting on well with friends.My experience has taught me that only if we place great stresscooperation can we go bey

    70、ond ourselves. As the saying, “United we stand; divided we fall.”【解析】无【备注】无52.Dear Editor,Recently many places in China were blanketed with thick fog. The Air Quality Index in most parts reached 500.Everything around disappeared from our sight. Some highways were closed. More traffic jams and accide

    71、nts happened .People had to wear masks .Whats worse, many people found it difficult to breathe.The heavy hazy weather in China has been caused by many factors. First, the severely polluted environment contributed a lot to this nightmare. Second, the increase of cars in the city area plays an importa

    72、nt role. The cars send off a lot of poisonous gases.In my opinion, We should call on people to use more public transport, thus reducing the number of cars in the streets. Besides, some factories which cause pollution should be closed down. Whats more, We have to do more to raise peoples awareness of environmental protection . Only in this way can we expect to have more sunny days.Best regardsYours,LiHua【解析】无【备注】无

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省双流中学2014-2015学年高一下学期期中考试英语 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-395323.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修五课件:MODULE 5 THE GREAT SPORTS PERSONALITY PERIOD 3 .ppt2019-2020学年外研版高中英语必修五课件:MODULE 5 THE GREAT SPORTS PERSONALITY PERIOD 3 .ppt
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修五课件:MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA PERIOD 4 .ppt2019-2020学年外研版高中英语必修五课件:MODULE 3 ADVENTURE IN LITERATURE AND THE CINEMA PERIOD 4 .ppt
  • 云南省昆明市东川区明月中学2018_2019学年高一英语下学期期中试题.doc云南省昆明市东川区明月中学2018_2019学年高一英语下学期期中试题.doc
  • 云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二英语下学期期中试题(含解析).doc云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二英语下学期期中试题(含解析).doc
  • 云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省昆明市东川区明月中学2018-2019学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 6 OLD AND NEW SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 6 OLD AND NEW SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步课件:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA5-1-1 .ppt2019-2020学年外研版高中英语必修三同步课件:MODULE 5 GREAT PEOPLE AND GREAT INVENTIONS OF ANCIENT CHINA5-1-1 .ppt
  • 云南省昆明市一中2018_2019学年高一英语上学期期中试题.doc云南省昆明市一中2018_2019学年高一英语上学期期中试题.doc
  • 云南省昆明市“三诊一模”2020届高三英语复习教学质量检测试题(含解析).doc云南省昆明市“三诊一模”2020届高三英语复习教学质量检测试题(含解析).doc
  • 云南省昆明市“三诊一模”2020届高三英语复习教学质量检测试题含解析.doc云南省昆明市“三诊一模”2020届高三英语复习教学质量检测试题含解析.doc
  • 云南省昆明市2023届高三英语高考适应性月考试题(一)(含听力).doc云南省昆明市2023届高三英语高考适应性月考试题(一)(含听力).doc
  • 云南省昆明市2021届高三英语下学期5月“三诊一模”模拟考试(三模)试题.doc云南省昆明市2021届高三英语下学期5月“三诊一模”模拟考试(三模)试题.doc
  • 云南省昆明市2021届高三英语下学期3月”三诊一模“复习教学质量检测(二模)试题.doc云南省昆明市2021届高三英语下学期3月”三诊一模“复习教学质量检测(二模)试题.doc
  • 云南省昆明市2021届高三英语下学期3月”三诊一模“复习教学质量检测二模试题202104100174.doc云南省昆明市2021届高三英语下学期3月”三诊一模“复习教学质量检测二模试题202104100174.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版高中英语必修三同步作业:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA课时作业12 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修七培优课件:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE SECTION Ⅲ .ppt2019-2020学年外研版高中英语必修七培优课件:MODULE 6 THE WORLD’S CULTURAL HERITAGE SECTION Ⅲ .ppt
  • 2019-2020学年外研版高中英语必修一课件:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 .ppt2019-2020学年外研版高中英语必修一课件:MODULE 3-SECTION Ⅱ GRAMMAR——过去分词作定语和一般过去时的时间状语 .ppt
  • 云南省昆明市2021届高三”三诊一模“摸底诊断测试英语试题 WORD版含解析.doc云南省昆明市2021届高三”三诊一模“摸底诊断测试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 云南省昆明市2020届高三英语“三诊一模”教学质量检测试题.doc云南省昆明市2020届高三英语“三诊一模”教学质量检测试题.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:模块达标检测 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION & VOCABULARY AND READING WORD版含答案.doc2019-2020学年外研版英语选修六练习:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION & VOCABULARY AND READING WORD版含答案.doc
  • 云南省昆明市2020届高三“三诊一模”教学质量检测英语试题 WORD版含答案.doc云南省昆明市2020届高三“三诊一模”教学质量检测英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修六培优教程课件:MODULE 2 FANTASY LITERATURE SECTION Ⅱ .ppt2019-2020学年外研版英语选修六培优教程课件:MODULE 2 FANTASY LITERATURE SECTION Ⅱ .ppt
  • 云南省昆明市2020-2021学年高二英语下学期期末质量检测试题.doc云南省昆明市2020-2021学年高二英语下学期期末质量检测试题.doc
  • 2019-2020学年外研版英语选修八同步课件:MODULE 6 THE TANG POEMS SECTION Ⅴ WRITING .ppt2019-2020学年外研版英语选修八同步课件:MODULE 6 THE TANG POEMS SECTION Ⅴ WRITING .ppt
  • 2019-2020学年外研版英语选修八同步课件:MODULE 6 THE TANG POEMS SECTION Ⅱ INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY—LANGUAGE POINTS .ppt2019-2020学年外研版英语选修八同步课件:MODULE 6 THE TANG POEMS SECTION Ⅱ INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY—LANGUAGE POINTS .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1