2020-2021学年高中英语外研版(2019)必修第三册课后习题:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版2019必修第三册课后习题:UNIT 3SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析 2020 2021
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit3TheworldofscienceSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.I can work pressure and get along well with colleagues.答案under2.You are supposed to carry out the task (flexible).答案flexibly3.The mother desired her daughter (go) abroad for further study.答案to go或(should)go
2、4.It is not what you are given but how you make use of it determines who you are.答案that5.When he woke up,he found (he) surrounded by some strangers.答案himself.短语填空lead to,in terms of,as well as,start with, work as1.Almost every great love story and each big deal small talk.答案starts with2. study and h
3、ealth,we should develop a healthy life style.答案In terms of3.I am writing to apply to a volunteer for the activity.答案work as4.As my best friend,she shares my troubles my joys.答案as well as5.As is known to us all,hard work success.答案leads to.完成句子1.随着春天的到来,万物开始复苏。,everything begins to come to life.答案Wit
4、h spring approaching2.汤姆发现自己被中国文化深深吸引了。Tom finds himself .答案attracted by Chinese culture3.就是通过不懈的努力他才取得了重大的科学发现。he has made a great scientific discovery.答案It is by continuous efforts that4.就自然资源来说,它是世界上最贫困的国家之一。natural resources,it is one of the poorest countries in the world.答案In terms of5.毋庸置疑,我们有
5、能力养活我们自己。There is no doubt that we ourselves.答案are capable of supporting素养提升.阅读理解AMedha Gupta sometimes felt worried making the 20-minute walk from the corner where the school bus dropped her off to her home in Herndon,Va. especially during the colder months in winter.Her mother,Divya Gupta had a su
6、ggestion:write an app.She was half-kidding,but Medha took the challenge seriously.So she went to work.The result was Safe Travel,an app designed by Medha to help walkers feel more secure when travelling alone.Using the iPhone,a person can program it to send a warning to someone he or she trusts if h
7、e or she fails to arrive at a destination within a certain time.It was the first iOS app that Medha had created.While she didnt think much would come from the project,her effort caught the eye of judges for the annual Congressional App Challenge,who selected her as the winner for Virginias 10th Dist
8、rict.The App Challenge is designed to encourage students to consider careers in science,technology,engineering,and math by experimenting with coding and computer science.Winning students are invited to attend a reception on Capitol Hill in April and also received $250 in Amazon Web Service credits.M
9、edha said it took her about 40 hours to design,program and test the app.As for her next app?Medhas not certain.She temporarily has her app-development ambitions on hold because shes busy teaching herself artificial intelligence to help deal with improper words on Facebook.Yes,she knows that there ar
10、e teams of engineers probably doing the same thing.But she figures it cant hurt her own part,too.“If we see something wrong with the world,we should do something about it,”she said.“After all,the only one stopping us from doing something is ourselves.”【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了MedhaGupta设计一款手机应用程序的经历。1.Wh
11、y did Medha Gupta feel worried?A.It took a long time to walk home.B.It was colder than ever in winter.C.It was unsafe to walk home alone.D.It was difficult to write an app.答案C解析推理判断题。根据首段的叙述和第三段首句可知,Medha有时候担心自己放学回家时的安全问题,因此她设计了应用程序SafeTravel,它能够使出行者独自外出时感觉更安全。2.What does the underlined phrase “on h
12、old” in Paragraph 6 mean?A.Delayed.B.Developed.C.Suspected.D.Satisfied答案A解析词义猜测题。根据画线词后的“becauseshesbusyteachingherselfartificialintelligencetohelpdealwithimproperwordsonFacebook”,再结合画线词前一句“Medhasnotcertain.”可推断出她暂时把程序开发的目标推迟了。.3.What is Medhas attitude to the challenge?A.Curious.B.Sensitive.C.Uncer
13、tain.D.Optimistic.答案D解析推理判断题。根据第二段“butMedhatookthechallengeseriously.Soshewenttowork.”可知,她很认真地对待这个挑战,并开始着手工作,这表明了她面对挑战时的乐观态度。4.Whats the main idea of the text?A.Medha registered for the App Challenge.B.Medha designed Safe Travel successfully.C.The App Challenge directs students to choose careers.D.A
14、n app guides walkers home.答案B解析主旨大意题。本文是围绕Medha设计一款手机应用程序SafeTravel展开的,讲述了她的设计初衷、过程以及成就。所以B项是最佳选项。BGetting stuck in a traffic jam is one of the most boring problems for people living in big cities.The fact that youre moving so slowly leads to stress,anger and the wish that your car could just fly ov
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424396.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023二年级数学下册 整理与评价第3课时 有余数的除法教学课件 冀教版.pptx
