2019大一轮高考总复习英语(人教版)课时作业19 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语人教版课时作业19 WORD版含解析 2019 一轮 高考 复习 英语 人教版 课时 作业 19 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业(十九)一阅读理解A体裁话题难度指数建议用时正确率说明文世界大笑日7_/4Kataria is the founder of the worldwide laughter movement.The celebration of World Laughter Day is a positive activity for world peace and is intended to build up a global sense of brotherhood and friendship through laughter.The first “World Laughter Day” too
2、k place in Mumbai,India,on 10th January,1998.12,000 members from India and international Laughter Clubs attended it.Now there are over 5,000 Laughter Clubs worldwide on all 5 continents.“HAPPYDEMIC”was the first World Laughter Day gathering outside India.It took place on 9th January,two years after
3、the Mumbai gathering.In Copenhagen,Denmark,more than 10,000 people gathered at Town Hall Square.The event went into Guinness Book of World Records.“World Laughter Day”is now organized on the first Sunday of May every year.Hundreds of people gather worldwide on that day to laugh together.Today,many p
4、eople fear widespread international terrorism.The world has never faced so much unrest before.People are at war within themselves. Laughter is a universal language,which has the ability to unite humanity without religion.Laughter can build a common connection between various religions and create a n
5、ew world order.The idea may sound overambitious (野心太大的),and maybe it is.But maybe it is not.It is our deep belief that laughter and only laughter can unite the world,building up a global sense of brotherhood and friendship.Studies also say that laughter helps your body do the following:lower blood p
6、ressure;lighten depression;reduce stress;work out the heart,especially for those who are unable to perform physical exercise.So in life,when you can laugh,you should laugh loudly and with your entire bodybecause its good for you.1The purpose of celebrating World Laughter Day is _.Ato build up a glob
7、al sense of brotherhood and friendship through laughterBto build a common connection between various religionsCto reduce stress and lighten depressionDto lower blood pressure2The first World Laughter Day gathering outside India took place _.Aon 10th January,1998Bon the first Sunday of MayCon 9th Jan
8、uary,1996Don 9th January,20003The authors attitude towards laughter movement is _.ApositiveBnegativeCuninterested Dobjective4The passage is mainly about _.AWorld Laughter Day and its significanceBthe worldwide laughter movementCa universal languageDlaughter语篇解读文章介绍了世界大笑日的来龙去脉。1解析:选A细节理解题。根据第一段第二句的后半
9、部分is intended to build up a global sense of brotherhood and friendship through laughter可知A项正确。2解析:选D细节理解题。由第二段的第一、二句可知,第一次印度以外的世界大笑日是印度孟买的聚会过了两年后的1月9日举行的,由第一段的倒数第三句可知,印度孟买的那次聚会是在1998年举行的,故答案为D。3解析:选A态度判断题。从最后两段作者对大笑益处的介绍可以判断出作者对此活动的态度是积极肯定的。positive意为“积极的,肯定的”。4解析:选A主旨大意题。文章前两段介绍了“世界大笑日”这个节日的来历,后两段介
10、绍了此节日的重要性,所以只有A项能概括全文的大意。B体裁话题难度指数建议用时正确率夹叙夹议人生感悟6_/4One morning more than thirty years ago,I entered the Track Kitchen,a restaurant where everyone from the humblest (卑微的) to the most powerful came for breakfast.I noticed an empty chair next to an elderly,unshaven man,who looked somewhat disheveled.
11、He was wearing a wornout hat and was alone.I asked if I might join him.He agreed quietly and I sat down to have my breakfast.We cautiously began a conversation and spoke about a wide range of things.We never introduced ourselves.I was concerned that he might have no money and not be able to afford s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2012高考语文一轮复习(人教版)精品课件附录17.ppt
