2019大一轮高考总复习英语(北师大版)习题:UNIT 23 CONFLICT(选修八)课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语北师大版习题:UNIT 23CONFLICT选修八课时作业 WORD版含答案 2019 一轮 高考 复习 英语 北师大 习题 UNIT 23 CONFLICT 选修
- 资源描述:
-
1、课时作业 (二十三)A卷基础强化练.单句语法填空1More efforts should be made to strengthen (strength) unity.2I wonder at your allowing her to buy the expensive (expense) clothes.3He was the Queens representative (represent) at the ceremony.4There are no easy choices,for the gardener or the consumer (consume) 5Another commo
2、n way of greeting (greet) in Chinese is to state what somebody is doing.6They could not agree about the distribution (distribute) of the profits.7He possesses the houses.That is to say,the houses are his personal possessions(possess) 8He nodded as I asked him if this was part of his intention (inten
3、d) 9Their talk related to the problems of social welfare and social security (secure) system.10He wants to change his appointment (appoint) from Monday to Wednesday.11The newspaper exposed (expose) his secret to the public last week.12The two men had the lights burning (burn) all night long.单句改错1We
4、dont want to appoint him as a chairman of the meeting.He is not fit for the position去掉a2You need a lawyer to stand up to you in court第二个tofor3The white building,having survived threats to pull it down,is now a private house in possession of a retired professorin后加the4With the winter holiday coming n
5、ear,many students are looking forward to go skiinggogoing5The girl has hardly rung the bell when the door was opened suddenly,and her friend rushed out to greet herhashad6The fast you read,the sooner you will finish the examfastfaster7They are worth having but not in the expense of better servicesin
6、at8I can put up the house being untidy,but I hate it if its not cleanup后加with9I had intended to help him but after what he said to me,I had no intend of doing itintendintention10Once exposing,soil is quickly washed by the rainexposingexposed.完成句子1No sooner had he reached home (他刚到家) than it began to
7、 rain.2While she is a good girl (虽然她是个好女孩) ,she has some shortcomings.3The harder he works (他越努力) ,the more progress he will make.4No person will look down on/upon (瞧不起) us if we look up to (瞧得起) other people.5The Ministry of Education calls on students to exercise (呼吁学生锻炼) for an hour every day.6Ha
8、d my classmate not given me a call to remind me,I wouldnt have taken part in (我就不会参加) the party.7He spared no expense (不惜花费巨资) to buy the big house.阅读理解A话题难度系数词数建议用时学校生活3437(2018承德一中月考) Have you ever thought of getting in touch with your inner child from time to time?Obviously some people are willin
9、g to pay big money for the chance to do so in a proper environment.A Brooklynbased adult preschool is charging customers between $333 and $999 for the chance to act like a kid again.At Preschool Mastermind in New York adults get to participate in showandtell,artsandcrafts such as finger paint,games
10、like musical chairs and even take naps.The monthlong course also has class picture day where the adults are expected to have a field trip and a parent day.30yearold Michelle Joni Lapidos,the brain behind the adult preschool,studied childhood education and has always wanted to be a preschool teacher.
11、Shes always on the lookout for new ways to get people in touch with the freedom of childhood.A friend encouraged her to start the mastermind course instead.According to Candice,her blogger friend,Preschool Mastermind gives adults a chance to relearn and master the things that they failed to understa
12、nd as children.“I realized all the significance of what we learn in preschool,”said founder Michelle Joni,“People come here and get in touch with their inner child.Its magical.We are bringing ourselves back to another place,another time with ourselves when we are more believing in ourselves,more con
13、fident and ready to take on the world.”“One persons here because they want to learn not to be so serious.”Michelle said.“Anothers here to learn to be more confident.”She explained that most of the classes were planned.However,Joni added that while the planned activities were fun,it was often the spo
14、ntaneous (自发的) moments that attracted students.“Its the things you dont plan for,the sharing between friends and learning from each other.”语篇解读文章介绍了一种给成年人重回童年,重新学习解决童年时疑惑的学校。涉及了创建目的,具体活动及人们的收获。1What is the purpose of Preschool Mastermind?ATo give adults a chance to return to childhood.BTo help paren
15、ts understand their children better.CTo provide practical training courses for teachers.DTo introduce some ways of playing with children.解析:选A推理判断题。根据第一段for the chance to act like a kid again和第四段Preschool Mastermind gives adults a chance to relearn and master the things that they failed to understan
16、d as children.可知Preschool Mastermind的目的是给成年人重回童年一次机会,重新学习和掌握一些东西,故选A。2What is mainly discussed about Preschool Mastermind in Paragraph 2 ?AIts customersBIts activities.CIts environment.DIts schedule?解析:选B推理判断题。根据第二段的showandtell,artsandcrafts such as finger paint,games like musical chairs and even ta
17、ke naps.和class picture day等内容可知本段介绍的是学校的具体活动,故选B。3According to Candice,people come to this program to_.Aenjoy freedom of thinkingBrealize their childhood dreamsCdiscover their inner abilitiesDfigure out childhood puzzles解析:选D推理判断题。根据第四段According to Candice,her blogger friend,Preschool Mastermind giv
18、es adults a chance to relearn and master the things that they failed to understand as children.可知成年人来这里是为了重新学习和解决童年时的疑惑,故选D。4What do we know about Michelle Joni?AShe used to be a preschool teacher.BShe likes to make plans in advance.CShe founded Preschool Mastermind.DShe gained confidence by sharing
19、.解析:选C细节推理题。根据第四段“I realized all the significance of what we learn in preschool,”said founder Michelle Joni可知Michelle Joni是Preschool Mastermind的创建者,故选C。B话题难度系数词数建议用时家庭3978(2018重庆实验中学联考) Each time I see a balloon,my mind flies back to a memory when I was a sixyearold girl.It was a rainy Sunday and my
20、 father had recently died.I asked my mum if my dad had gone to heaven.“Yes,honey.Of course,”she said.“Can we write him a letter?”She paused,the longest pause of my short life,and answered,“Yes.”My heart jumped.“Can the mailman go there?”I asked.“No,but I have an idea.”Mum drove to a party store and
21、returned with a red balloon.I asked her what it was for.“Just wait,honey.Youll see.”Mum told me to write my letter.Eagerly,I got my favorite pen,and poured out my sixyearold heart in the form of blue ink.I wrote about my day,what I learned at school,how Mum was doing,and even about what happened in
22、a story I had read.For a few minutes it was as if Dad were still alive.I gave the letter to Mum.She read it over,and a smile crossed her face.She made a hole in the corner of the letter to tie it to the balloon.We went outside and she gave me the balloon.It was still raining.“Okay,on the count of th
23、ree,let it go.One,two,three.”The balloon,carrying my letter,flew upwards against the rain.We watched until it was swallowed by the mass of clouds.Later I realized,like the balloon,that Dad had never let his sickness get him down.He was strong.No matter what he suffered,hed keep on,fly up,and finally
24、 go beyond this cold world and his sick body.He rose into sky and became something beautiful.I watched until the balloon disappeared into the grey and white and I prayed that his strength was passed on.I prayed to be a balloon.语篇解读本文为一篇记叙文。文章讲述了女儿想和已故的父亲通信。这使母亲很为难。但聪明的母亲用红气球作为邮递员把女儿写给父亲的信寄往天堂,使女儿感到父
25、亲还活着。5When the girl asked her mother if they could write to her father,her mother _.Abelieved it was easy to do itBfelt it difficult to answerCconsidered her a creative girlDdecided to make up a lie at once解析:选B细节理解题。根据第二段的句子“She paused,the longest pause of my short life,and answered,Yes.”可知妈妈停顿了很久,
26、很难回答,故选B。6When the girl was told that she could send a letter to her father,she _.Abecame excitedBjumped with joyCstarted writing immediatelyDdidnt believe her mother解析:选A细节理解题。根据第二段“My heart jumped.”心跳加快,应该是激动兴奋,故选A。7In the eyes of the author,what was the rain like?AAn incurable disease.BHer unforg
27、ettable memory.CThe pain her mother suffered.DThe hard time her father had.解析:选D推理判断题。根据文章最后一段“No matter what he suffered,hed keep on,fly up,and finally go beyond this cold world and his sick body.He rose into sky.”父亲经历过的一切都没能打败他,包括他的病,可知,雨就像父亲经历的艰难的时光。故选D。8What would be the best title for the passa
28、ge?AAn Unforgettable ExperienceBFly to HeavenCThe Strong Red BalloonDA Great Father解析:选C标题判断题。文章以红气球为主线贯穿整个文章,女儿每次看到气球都会想起父亲,因此,气球是整个文章的核心词,故选C。B卷能力提升练.阅读填句话题难度系数词数建议用时环境保护32411Everyone can help to save the world(2018昆明联考) We are all environmentalists now.We all know about acid rain and the ozone ho
29、le_1_ As consumers we have the power to make decisions which will contribute to a better world and it is in our power to do what we can to protect the earth._2_ In this way we have the power to influence retailers (零售商) to sell us these socalled“green”products.Therefore,the supermarkets have underst
30、ood the message and are now trying to improve their environmental image.They are turning to less wasteful and recyclable packaging.The range of“green”products will continue to expand to meet the growing demand.This message has also reached the manufacturers_3_ They have realized that protecting the
31、environment may start as an advertising campaign but in the hands of intelligent people it can become a very profitable business.Besides,we can do more.Furthermore,we also know there are other areas where all of us can make a positive contribution to a cleaner,healthier and safer environment_4_ Ther
32、e are a number of ways we can do this.For example,we now know how important it is to have our homes well insulated (隔热) We should choose the best energy efficient technology,such as modern light bulbs which can reduce electricity consumption by 80% over the older ones.We must also work hard to reduc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424771.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《精品》精熟学习——高三语文复习.ppt
