2019大一轮高考总复习英语(北师大版)习题:UNIT 2 HEROES(必修一)课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语北师大版习题:UNIT 2HEROES必修一课时作业 WORD版含答案 2019 一轮 高考 复习 英语 北师大 习题 UNIT HEROES 必修 课时 作业 WORD
- 资源描述:
-
1、课时作业(二)A卷基础强化练.单句语法填空1The famous player was injured(injure)again in the game and the injury(injure)seemed very serious.2(2017北京卷)Taylors swift action helped her teammates calm down.3(2015湖北卷)What was his first reaction(react)when he saw a pony roll on its back?4My friend John was promoted(promotion)
2、as a manager only three years after he graduated.5Many competitors(compete)competed in the London Olympics,making it very competitive(compete)6As far as Im concerned,the boy always does everything confidently(confident),for he shows strong confidence(confident)in doing everything.7(2015陕西卷)Other for
3、ms of parental involvement(involve),including volunteering at school and observing a childs class,also fail to help.8What amazed me most was that the boy had an amazing appetite for American country music.(amaze)9As the youngest competitor,I must be competitive to be the winner in the writing contes
4、t.(compete)10He is a kind man and he generously contributed a lot of money to the village school last week.His generosity is worth admiring.(generous).单句改错1When I was little,my mother used to sit by my bed,told me stories till I fell asleep.toldtelling2When you get married,will you give in your job?
5、inup3Personal,I prefer the second option.PersonalPersonally4He is a man who is good at solving the involving problems.involvinginvolved5Its generous for you to give me so much help.forof6In our opinions,this policy is completely suited to our present situation. opinionsopinion7The pictures in which
6、some Japanese soldiers were violent shooting the Chinese civilians called up the violence of the invaders.violentviolently8She speaks English so well that her friends are filled with admire.admireadmiration9Though suffering from both disabled and illness,he remains positive towards life.disableddisa
7、bility10After ten years of struggle,the singer finally made his mark.strugglestruggling.完成句子1如果你努力学习,你就会成功。Work_hard,and you will succeed.2当谈到她的首次太空之旅时,女宇航员刘洋显得很激动。When_referring_to/talking_about her first space travel,female astronaut,Liu Yang,became very excited.3我正沿着街找停车位,这时发生了事故。I was_going_alon
8、g the street looking for a place to park when the accident occurred.4他躺在地上,眼睛望着天空。He lay on the ground,with his eyes looking_up into the sky.5即使邀请我去,我都不想听如此糟糕的报告。Even_if(I_am)invited,I wont go to such a bad lecture.阅读理解A话题难度系数词数建议用时科普知识3207(2018河南三门峡市调研)Robots make me nervousespecially the ones whic
9、h seem to think for themselves.I was embarrassed to admit this till I heard that Bill Gates,the founder of Microsoft,felt the same way.Gates said in an interview with the social networking and news website Reddit:“I am in the camp that is concerned about super intelligence.First the machines will do
10、 a lot of jobs for us and not be super intelligent.That should be positive if we manage well.A few decades after that though the intelligence is strong enough to be a concern.”Well,maybe I dont have to worry about my computer and kitchen equipment yet.After I use them I can always pull the plug.But
11、in the future,machines might find a way to prevent us from switching them off.Theres a terrible thought!Maybe the problem with computers too clever for us is not that they are evil like some weve seen in scifi movies.What could put us in danger is that they might be too efficient.Thats what philosop
12、her Nick Bostrom from Oxford University believes.He says that machines are indifferent(漠然)to humans and in pursuit of their own goals,the destruction of people might be just additional damage.Bostrom gives us an example: A machine which might have as its only goal to produce as many paperclips as po
13、ssible might look at human bodies as extra material for paperclips and go after you.Because it is,well,a machine,it would not take pity on you.Its a good thing that American writer Isaac Asimov thought about how far robots can go and left us his three rules of robotics.They state that a robot may no
14、t hurt a human being or allow the human being to come to harm.Im glad my machines at home are“dumb”All my cleaner wants to take over is the carpet in my living room.Lets hope they dont create an appliance which wants to take over the world!语篇解读本文讲述的是机器人给我们带来的一些恐惧。1The author quoted Bill Gateswords i
15、n Paragraph 2 in order to make the text _.AbetterknownBmore persuasiveCbetterorganizedDmore interesting解析:选B细节理解题。文章第一段作者说机器人让他感到恐惧,本来觉得这个想法很尴尬但是听到比尔盖茨的话就放心了,所以比尔盖茨的话更有说服力,故选B。2An intelligent paperclip machine would harm us because _.Ait is much cleverer than usBit would take over the worldCit would
16、 see us just as materialDit has the strong feeling of destroying us解析:选C细节理解题。原文说A machine which might have as its only goal to produce as many paperclips as possible might look at human bodies as extra material for paperclips and go after you,机器人可能把人体看成是额外的原材料,与C选项表述一致,故选C。3How does the author feel
17、 about Isaac Asimovs rules of robotics?AOptimisticBSympathyCDisappointedDRegretful解析:选A细节理解题。文中说Its a good thing这是件好事,所以作者的态度是乐观的,故选A。4What does the text mainly focus on?AThe benefits of future robots.BThe new applications of robots.CThe concern for super intelligence.DThe popularity of robots in th
18、e future.解析:选C主旨大意题。通读全文可知,本文主要是表达对机器人也就是超级智能的一种担心,故选C。B话题难度系数词数建议用时广告3107Miracles Happen101 Inspirational Stories about Hope,Answered Prayers,and Divine Intervention Miracles happen every day!Miracles can happen to anyone at any time.You will be instructed by these personal stories of faith,prayer,
19、and healing that show a higher power at work in our lives.The Dating Game101 Stories about Looking for Love and Finding Fairy tale Romance!Searching for“The One”?This fun new book about dating whether it sparked a lifelong love or a laugh with friends will give you a boost as you search for your sou
20、l mate.Read these 101 stories about how couples met,good and bad dates,maintaining the relationship,second chances,the Internet,and all the ups and downs of dating,love,and romance.For men and women from 21 to 91.O Canada The Wonders of Winter101 Stories about Bad Weather,Good Times and Great Sports
21、 Canadian winters are boring!But this collection will warm your heart,brighten your day,and lift your spirits.Any Canadian from east to west coast; from city to rural will love the 101 stories in this new collection about embracing those long winter days and making the most of them.Filled with amusi
22、ng and encouraging stories about weathering the cold,creating warm memories with family and friends,and playing great winter sports.Just Us Girls101 Stories about Friendship for Women of All Ages!A womans friends are the family she picks for herself.Whether its about something funny or serious,our f
23、riends are the first ones we think to call.They are a constant source of support and encouragement.This collection of 101 touching and amusing stories celebrates all that is special about the bonds that women share with their friends the unique spirit of female friendship.Youll love reading and shar
24、ing these stories with your friends.语篇解读本文是一篇应用文广告。主要介绍四本书的大致内容。5Whats the common thing about the four books?AThey all have 101 stories.BThey are all about weather.CThey are sold at the same price.DThey are published at the same day.解析:选A细节理解题。根据每本书简介的第一句话可以看出每本书都包括101个相关的故事。故选A项。6Which book should
25、you buy if you want to get encouragement?AThe Dating Game,Miracles Happen & O Canada The Wonders of WinterBMiracles Happen,Just Us Girls & O Canada The Wonders of WinterCJust Us Girls,O Canada The Wonders of Winter & The Dating GameDThe Dating Game,O Canada The Wonders of Winter & Just Us Girls解析:选B
26、细节理解题。根据第一本书Miracles Happen的简介中的“You will be instructed by these personal stories of faith,prayer,and healing that show a higher power at work in our lives.”以及第三本书O Canada The Wonders of Winter的简介中的“Filled with amusing and encouraging stories about weathering the cold,creating warm memories with fam
27、ily and friends,and playing great winter sports.”以及第四本书中的“They are a constant source of support and encouragement.”可以推出如果你想收到鼓励最好买Miracles Happen,Just Us Girls & O Canada The Wonders of Winter这三本书。7Which book should you buy if you are in love with somebody?AO Canada The Wonders of WinterBMiracles Ha
28、ppenCThe Dating GameDJust Us Girls解析:选C细节理解题。根据第二本书The Dating Game中的“This fun new book about dating.”可知如果你在与某人相爱,最好买本The Dating Game。8Where can we find the passage?AA news reportBAn education columnCA science reportDA tour guide解析:选B推理判断题。通读全文不难发现这篇文章是关于四本书的介绍,因此应该出现在教育栏目中。故选B项。B卷能力提升练.阅读填句话题难度系数词数建
29、议用时害羞2526Shyness can have a huge impact on your life._1_ The tips below can help overcome your shyness and improve your life vastly!Make eye contact with everyone you talk to.It is so easy to look at the floor,the ceiling,anywhere but into the other persons eyes.Looking directly at someone makes the
30、m see you in a different light.If they think you are confident,you will become more confident!If you find it really hard,at the very beginning,look just above the eyes,they will never know._2_Start a conversation with a new person every day.Think of four or five things you could start a conversation
31、 with and then find at least one opportunity each day to talk to a new person._3_ Just exchanging a few words will get you used to talking to new people and you can gradually build up as your confidence grows.Asking people something about themselves is often a good opener as it encourages them to ta
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424773.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年高中英语必修3人教版课件:UNIT 5 CANADA—“THE TRUE NORTH” 话题阅读 .ppt
