2020人教版高中英语课堂同步选修7 课时提能练 31 UNIT 1 LIVING WELL WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020人教版高中英语课堂同步选修7 课时提能练 31 UNIT 1LIVING WELL WORD版含答案 2020 人教版 高中英语 课堂 同步 选修 课时 提能练 LIVING WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时提能练(三十一) 选修7Unit 1Living well课时作业A:基础层面.语境语法填空 AWhen Ted was three years old, the 1.absence (absent) of mind of a taxi driver caused an accident, resulting in Teds 2.disability (disable). He lost one of his legs, but he grew to be tough and 3.ambitious (ambition). At 19, he went to university, maj
2、oring in computer engineering, which he thought was 4.suitable (suit) for his condition. In his junior year, he succeeded in designing a computer system, making students easily 5.accessible (access) to the digital resources of the library. He received many emails of 6.congratulation (congratulate) f
3、rom his family and friends. His efforts turned out to be 7.beneficial (benefit). He was employed by a large company right after his graduation.BXiao Ming used to sit 8.around chatting with his partner or doing nothing. His frequent absence 9.from school made his teachers annoyed. He was often made f
4、un 10.of because he had great trouble 11.passing (pass) his exams. One day he met 12.with a professor from a key university. 13.With his assistance, he cut 14.out his bad habits and started to focus on his lessons. Now he runs into his classroom 15.out of breath every morning and sits straight up re
5、ading his books aloud. Xiao Ming is progressing fast.CWu Dong used 16.to live (live) in the countryside. As well as 17.going (go) to school, he would help his parents with some farm work. After years of great efforts, he is now happy 18.to have found (find) a wellpaid job in the city. He often comes
6、 back to visit his parents, 19.accompanying (accompany) them for a day or two, whenever 20.it is convenient to him. He hasnt been used to 21.living (live) in a large city. His father once suggested that he 22.(should)get (get) married as soon as possible, but he didnt intend to before his career too
7、k off.根据提示补全句子1我们想知道你是否方便在5月31日把货物发给我们公司总部。(convenient)We wonder if it is convenient for you to deliver the goods to the headquarters of our company on May 31st.2我们认为学好一门外语对我们来说是很重要的。(形式宾语)We think it quite important for us to learn a foreign language well.3为何你不让他注意到你病得太厉害而不能继续工作呢? (too . to .)Why d
8、ont you bring it to his attention that you are too ill to go on working?4当她的房子着火的时候这位老妇人不知道做什么。(疑问词to do)The old lady didnt know what to do when the house caught fire.5全国到处都在唱这首歌曲,使它成了一首最受欢迎的歌曲。(现在分词作状语)The song is sung all over the country, making it the most popular song课时作业B:能力层面.阅读理解A(2019惠州第一次调
9、研)I was selfish as a teenager, I usually spent my time thinking about myself and taking care of my own needs. I let my older brother do most of the work around the house until he left for college. I let my mom and dad worry about our bills and problems while I read books, played, and lost myself in
10、my own imagination. This didnt change even when I went to college either. I studied hard but only to make my own life better. Even when I started to explore my faith, it was only to increase my own happiness.I married after graduation and decided to start a family. Of course, I had no idea what hard
11、 knocks reality had in store for my selfish soul. Soon I found myself unemployed, deeply in debt, and with a new baby on the way. I found out that life has little sympathy for spoiled people. In fact, all of the struggles I was going through were beating the selfishness slowly out of me. Still, I di
12、dnt give up on happiness, I knew that there must be a way to find it. I finally realized, however, that it had to include more than just my own needs, wants, and desires. The answer began to make itself clear one night shortly after my baby boy was born. I got a bottle and held him in my arms. As I
13、was feeding him I looked down and saw his big, innocent, trusting eyes. I smiled and talked to him. Then he smiled and I could feel my heart growing, expanding with love. I felt such peace and joy. At that moment I had a hint of the truth: it is by growing our hearts with love that we find our happi
14、ness.Carolyn Arends wrote:“The more people you let into your heart, the bigger your heart gets. The more love you get, the more love you have to give. It just keeps growing.” So, keep loving, keep living and keep caring. Keep growing your heart today, tomorrow, and always.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文,主要讲述作者由一个自
15、私的人成长为一个心中对他人有爱的人,也明白了“爱他人即幸福”的道理的经历。1What do we know about the author from the first paragraph?AHe often helped his brother with housework.BHe studied hard for his family.CHe put his own needs above others.DHe was concerned about his family.C推理判断题。根据第一段中的“let my older brother do most of the work” “
16、let my mom and dad worry about our bills and problems” “This didnt change even when I went to college either” “I studied hard but only to make my own life better”和“it was only to increase my own happiness”的描述可推知,作者在青少年时期较为自私,行为处事总是只考虑自己,几乎不为家人考虑,即他把自己的需要放在别人的需要之上。故选C项。2What did the author realize af
17、ter he suffered in life?ASpoiled people cant survive the hardship of life.BLife is cruel to spoiled people.CSpoiled people are never happy in life.DSelfishness is helpful.B细节理解题。根据第二段中的“Soon I found myself unemployed, deeply in debt, and with a new baby on the way. I found out that life has little s
18、ympathy for spoiled people”可知,作者在经历了人生的失意后,终于发现生活对被宠坏的人是残酷的。3What can be inferred from the passage?AThe author loved kids.BThe author often fed his baby.CThe author realized the importance of happiness.DWhen caring for his baby, the author got inspired.D推理判断题。根据第三段中的“As I was feeding him I looked do
19、wn and saw his big, innocent, trusting eyes. I smiled and talked to him. Then he smiled and I could feel my heart growing, expanding with love. I felt such peace and joy. At that moment I had a hint of the truth:it is by growing our hearts with love that we find our happiness”可推知,作者在照料孩子的过程中领悟到了通往幸福
20、的途径。4Which can be the best title of the passage?ALoving Others, a Way to HappinessBThe Elder One Grows, the More He GetsCHelp Others, Help OneselfDKeep Growing to Live a Happy LifeA标题判断题。根据最后一段中的“The more people you let into your heart, the bigger your heart gets. The more love you get, the more lov
21、e you have to give. It just keeps growing. So, keep loving, keep living and keep caring. Keep growing your heart today, tomorrow, and always”的描述可推知,这篇文章的主旨是“爱他人即幸福”。B(2019合肥市第二次教学质量检测)A simple project to help a family in need stopped Luke Mickelson in his tracks. In 2012, he and his family were insp
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427525.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
