2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年人教版高中英语必修二课时作业:UNIT THE OLYMPIC GAMES SECTION WORD版含答案 2020 年人教版 高中英语 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2The Olympic GamesSection Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业. 单句语法填空1One of the volunteers(volunteer) for the rescue work injured himself when helping others. 2It was when I arrived home that I realized I had left my key in the office. 3After many days voyage, they arrived
2、in what is called Africa now. 4As children, Lucy and her sister always used to compete with each other for favourite toys. 5I cant stand going (go) out in rush hours. 6The local government should not ignore its responsibility (responsible) or turn a blind eye to the problem. 7All the old computers i
3、n village schools will be replaced (replace) with new ones. 8News came from the school office that Wang Lin had been admitted (admit) to Beijing University. 9Dont just stand by. Cant you lend a hand?10Tom, as well as his friends,is (be) going to visit the exhibition next week. . 单句改错1He picked them
4、up and replace them in the bag. replacereplaced2Being admitted a university, whether it is a famous one or not, doesnt necessarily mean you will succeed in your future life. admitted后加to/into3If you go to school early tomorrow, so do Idowill4GNP stands up gross national product. upfor5He was lucky t
5、hat he at last got a chance to compete the Olympics. compete后加in. 阅读理解People need to relax and enjoy themselves. One way they can have a good time is to watch a baseball game or another sports event. Even thousands of years ago, groups of people gathered to watch skilled athletes. Over 2,000 years a
6、go in Greece, certain days in the year were festival days. These were holidays when people stopped work and enjoyed themselves. They liked to watch athletes take part in races and other games of skill. The most important festival was held every four years at the town of Olympia. It was held in honou
7、r of the Greek god Zeus. For five days, athletes from all parts of the Greek world took part in the Olympic Games. At the Olympic Games, people could watch them box, run, jump and so on. There was a relay race between two teams of men in which a lighted torch (火炬) was passed from runner to runner. T
8、he Olympic Games were thought to be so important that cities which were at war with one another had to stop fighting. People were allowed to travel to the games freely. Thousands of people came to Olympia from cities in Greece and from its colonies (殖民地) in Africa, Asia and Italy. They met as friend
9、s to cheer their favourite athletes and to enjoy themselves. 【解题导语】本文是一篇记叙文,主要介绍了2 000多年前在古希腊的奥林匹亚镇每四年举行一次纪念希腊主神的奥运会的相关知识。1What happened in Greece over 2,000 years ago?APeople stopped work and enjoyed themselves. BThe cities there were often against one another. CPeople watched baseball games. DPeop
10、le didnt go to any games at all. 解析:选B细节理解题。由文章最后一段中的“The Olympic Games were thought to be so important that cities which were at war with one another had to stop fighting. ”可知,两千多年前,希腊的这些城市常常互相交战,故B项正确。2What did people do at the games?AThey fought. BThey just talked to friends. CThey cheered for go
11、od athletes. DThey tried to find friends. 解析:选C细节理解题。由文章最后一段最后一句“They met as friends to cheer their favourite athletes and to enjoy themselves. ”可知C项正确。3Greek cities then were fighting so they _. Awere weakBwere strongCcouldnt go to other cities freelyDcould see each other解析:选C推理判断题。由文章最后一段的“People
12、were allowed to travel to the games freely. ”可知,人们在运动会期间被允许自由活动。由此可推知,交战时,人们不能在城市之间自由走动,故C项正确。4The best title for the story is “_”AGreece at WarBTogether for the GamesCStop FightingDSport解析:选B标题归纳题。通读全文可知,文章讲述不同城市的人们因为比赛而走到一起,成为朋友,为运动员喝彩,故B项正确。. 完形填空It was 1245 pm. on January 2,2007Fiftyyearold Wesl
13、ey Autrey was waiting for the train at a subway station in New York. His two daughters,aged four and six,were with him. 1 ,a sick man fell on the platform(站台)The man,20yearold Cameron Hollopeter,got up,but then 2 againthis time,onto the track between the two rails. A 3 was coming into the station. I
14、t was a(n) 4 moment. 5 Mr. Autrey wasnt afraid. He 6 the man,and he looked at the 7 that the man was in. It was about half a meter deep. And he 8 ,“The train is going to travel over this man. 9 he tries to get up,the train will 10 him. But if he lies on the ground and doesnt 11 ,hell be OK. ”So he k
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429321.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
