2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT 1 GREAT SCIENTISTS SECTION Ⅱ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT GREAT SCIENTISTS SECTION 课时作业 WORD版含答案 2020 年人教版 高中英语 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1After absorbing (absorb) enough water, the plants grow well.2What conclusion (conclude) do you draw from the research?3Teaching young children is a challenging (challenge) job.4Pilcher was suspected of giving away governme
2、nt secrets to the enemy.5His son is very naughty and has formed some bad habits. I think he should cure him of them.6The concern of this book is with air pollution (pollute)7Please read the instructions (instruct) carefully before using it.8The talks are continuing, but no announcements (announce) a
3、re expected at this time.9The incident exposed (expose) the weakness of the schools position.10We consider that you are to_blame (blame) for the accident. .单句改错1Life is like a chess game and we should be cautious that every step we take.thatabout_/_of2The report cant be made sense by the high school
4、 students because it is too abstract.sense后加of3“We cant go out in this weather,” said Bob, looked out of the window.lookedlooking4With winter approach, its time to wear warm clothes.approachapproaching5The fact she was foreign made it difficult for her to get a job in that country.fact后加that.阅读理解Alb
5、ert Einstein was born in Germany in 1879. He was a quiet child who spent much of his time alone. He was slow to talk and had difficulty learning to read. When Einstein was five years old, his father gave him a compass. The child was filled with wonder when he discovered that the compass needle alway
6、s pointed in the same directionthe north. He asked his father and his uncle what caused the needle to move.Einstein did not like school. The German schools of that time were not pleasant. Students could not ask questions. Einstein said he felt as if he were in prison.In 1905, Albert Einstein publish
7、ed some important papers in a German scientific magazine. They included one of the most important scientific documents in history. It explained what came to be called his “Special Theory of Relativity”. Ten years later, he expanded it to a “General Theory of Relativity”In 1921, he won the Nobel Priz
8、e in Physics. It was given to him not for his theories of relativity, but for his discovery of the law of the photoelectric (光电的) effect.Albert Einstein left Germany when Adolph Hitler came to power in 1933. He moved to the United States to continue his research. Einstein became a citizen of the Uni
9、ted States in 1940.Einstein was a famous man, but you would not have known that by looking at him. His white hair was long and wild. He wore old clothes. He showed an inner joy when he was playing his violin or talking about his work. His students and friends said he had a way of explaining difficul
10、t ideas using images that were easy to understand. Einstein spent the last twentyfive years of his life working on what he called a “unified field theory”. He hoped to find a common mathematical statement that could tie together all the different parts of physics. He did not succeed.Albert Einstein
11、died in 1955 at the age of seventysix.【解题导语】本文介绍了爱因斯坦的生平故事。1What can we learn about Albert Einstein in his childhood according to the passage?AHe was quite clever and smart.BHe was curious about new things.CHe hated talking with others.DHe was good at inventing things.解析:选B推理判断题。根据第一段中的“The child wa
12、s filled with wonder when he discovered that the compass needle always pointed in the same directionthe north.He asked his father and his uncle what caused the needle to move.”可知,爱因斯坦对新鲜事物充满了好奇,故选B。2Whats the right order of the following events about Albert Einstein?aHe won the Nobel Prize in Physic
13、s.bHe became a citizen of the United States.cHe left Germany for the United States.dHe put forward his“General Theory of Relativity”eHe worked on a“unified field theory”Ad,e,a,c,bBa,b,d,e,cCd,c,b,a,e Dd,a,c,b,e解析:选D细节理解题。根据文中的讲述可知:In 1915, he put forward his “General Theory of Relativity”; in 1921,
14、he won the Nobel Prize in Physics; in 1933, he left Germany for the United States; in 1940, he became a citizen of the United States; in the last twentyfive years of his life, he worked on a “unified field theory”因此正确排序为D项。3Whats the best title of the passage?AThe discoveries of Albert EinsteinBAlbe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429333.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
