2019-2020学年英语人教版必修3习题:模块综合检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修3习题:模块综合检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 模块 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家模块综合检测(时间:90分钟满分:120分)一、阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)AGoing to a friends house is very exciting.You may spend time with a friend and get to see where he lives.So remember to be polite.When to arriveThe first thing to remember is that when a friend invites you over,you need
2、to arrive on time.If your friend tells you to come “around 3:00”,that means you can turn up a little bit after 3:00.But usually it is a good idea to arrive at the right time.What to bringOften it is also nice to bring something to your friends house.This could be a box of chocolates for you two to s
3、hare,or maybe a movie that you can watch together.You can also bring some flowers.A little gift is a nice way to show your friend that you are excited to be at his house.How to greetWhen you visit your friends house,you may also meet his parents.You should tell them who you are and they may tell you
4、 their names.As a child,I went to visit my friend Paul.I called his parents by their first names John and Mary.But now I know it is more polite to call them Mr or Mrs Smith.This will show them more respect and then they may tell you to call them by their first names.Another way to show respect is to
5、 call them Madam or Sir.It is a cool thing to visit a friends house.Be polite to your friend and your friends parents,and you will be invited again!1If you are told to get to your friends house around 5:00 p.m.,it is polite to arrive at p.m.A.5:02B.4:50C.4:30D.5:30答案A解析细节理解题。around 5:00 p.m.意为“大约五点”
6、。按照短文的意思要求,应是that means you can turn up a little bit after 5:00。2When the writer was a child,he called his friends father .A.SmithB.JohnC.MaryD.Paul答案B解析细节理解题。由第三个标题“How to greet”中的“I called his parents by their first names John and Mary.”可知“我叫他的父母为约翰和玛丽,即称他的父亲为John,母亲为Mary”。3The passage mainly tell
7、s us .A.when to arrive at your friends houseB.how to greet peopleC.what to bring to your friendD.how to be a good visitor答案D解析主旨大意题。从短文第一段的最后一句以及文章中的几个黑标题及其内容可知,本文主要告诉我们去朋友家做客时需注意的事项。4The passage may be from .A.a notice on a wallB.a letter to a friendC.an article in a magazineD.a news story in a pap
8、er答案C解析推理判断题。从整篇文章来看,本文不是通知,也不是书信的格式,也不是在讲述故事。在杂志上见到这样的文章则是非常合情合理的。BI know what youre thinking:pizza?For breakfast?But the truth is that you can have last nights leftovers in the morning if you want to.I know lots of women who skip breakfast (不吃早餐),and they have a ton of different excuses for doing
9、it.Some say they dont have time,others think theyre “saving”calories (卡路里),and still others just dont like breakfast food.But the bottom line is that eating in the morning is very important when youre trying to lose weight.“Eating just about anything from 300 to 400 calories would be better than not
10、hing at all,”says Katherine Brooking,R.D.,who developed the super-easy eating plan for this years “SELFCHALLENGE”.And even pizza can be healthy if its loaded with vegetables,and you stick to one small piece.Breakfast is one meal I never miss,and the same goes for most weight loss success stories.Res
11、earch shows that eating breakfast keeps you from overeating later in the day.Researchers at the University of Southern California found that breakfast skippers have a bigger chance of gaining weight than those who regularly have a morning meal.So eat something in the morning.I know plenty of friends
12、 who end up having no breakfast altogether,and have just coffee or orange juice.I say,try heating up last nights leftoversit may sound crazy,but if it works for you,do it!I find if I tell myself,“You can always eat it tomorrow,”I put away the leftovers instead of eating more that night.Try it .you m
13、ay save yourself some pre-bedtime calories.And watch your body gain the fat-burning effects.5The word “leftovers” in Paragraph 1 probably means.A.food remaining after a meal B.things left undoneC.meals made of vegetablesD.pizza topped with fruit答案A解析词义猜测题。根据画线单词之前的“last nights”可以猜测画线单词的意思应该是“(前一天晚上的
14、)剩饭”。故A项正确。6What can we infer from the text?A.Working women usually have breakfast in a hurry.B.Many people have wrong ideas about breakfast.C.There are some easy ways of cooking a meal.D.Eating vegetables helps save energy.答案B解析推理判断题。根据第二段内容“许多妇女不吃早餐”以及根据第三段一些专家所说的“吃早餐比什么都不吃要好得多”可以推测,这些人关于不吃早餐的观点是错
15、误的。7According to the last paragraph,it is important to.A.eat something for breakfast B.be careful about what you eatC.heat up food before eating it D.eat calorie-controlled food 答案A解析细节理解题。根据最后一段,特别是第一句“So eat something in the morning.”可知,早餐吃一些东西是非常重要的。8The text is written mainly for those.A.who go
16、to work early B.who want to lose weightC.who stay up late D.who eat before sleep答案B解析推理判断题。作者首先说明了一些妇女不吃早餐的观点的错误性,最后一段最后一句“And watch your body gain the fat-burning effects.”进一步点明了主题吃早餐会获得消耗脂肪的效果,由此推断该篇短文是为想减肥的人写的。CWalt Whitman was born in 1819 in New York City.During his long life,he watched America
17、 grow from a young nation to the strongest industrial power in the world.Whitman was influenced by events around him.But his poetry speaks of the inner self.He celebrated great people like President Abraham Lincoln.He also celebrated common people.As a young man,Whitman worked as a school teacher,a
18、printer and a newspaper reporter.He was thirty-six years old when his first book of poetry was published.He called it Leaves of Grass.It has only twelve poems.The poems are written in free verse.The lines do not follow any set form.Some lines are short and some are long.The words at the end of each
19、line do not have a similar sound.They do not rhyme.One of Americas greatest thinkers and writers immediately recognized the importance of Leaves of Grass.Ralph Waldo Emerson praised Whitmans work.But most other poets and writers said nothing or denounced it.The American Civil War began in 1861.Durin
20、g the war,Whitman worked without pay at army hospitals.He helped care for the wounded and dying soldiers.He sat beside these men for hours.He brought them food and wrote letters for them.After the Civil War,Whitman worked for government agencies.He watched the United States try to heal itself and in
21、crease democracy.To Walt Whitman,democracy was more than a political system or idea.It was the natural form of government for free people.Whitman believed democracy was meant to honour the rights of every person and the equality of all people.In 1873,Walt Whitman suffered a stroke.He spent the last
22、few years of his life in Camden,New Jersey and wrote more poems.Whitman was poor and weak during the last few years of his life.He died in 1892.9Walt Whitman expressed his feelings by .A.singing songsB.celebrating great peopleC.writing poemsD.praising common people答案C解析细节理解题。根据第一段中的“But his poetry s
23、peaks of the inner self.”及上下文语境可知,惠特曼通过写诗抒发自己的感情。10Leaves of Grass was published in .A.1855B.1819C.1861D.1873答案A解析年代计算题。根据第二段中诗集出版时他的年龄及第一段中他出生的时间可算出草叶集出版于1855年,故选A项。11The underlined sentence “But most other poets and writers said nothing or denounced it.”(in Paragraph 3) is most likely to tell us t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429845.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
