2019-2020学年英语人教版必修3习题:第3单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修3习题:第3单元检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第三单元检测(时间:90分钟满分:120分)一、阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共10小题;每小题3分,满分30分)AMark Twain,the famous American writer,was once traveling in France.He went by train to Dijon.He was very tired and wanted to sleep.He therefore asked the conductor to wake him up when the train came to Dijon.But first he e
2、xplained he was a very heavy sleeper,“I may possibly protest(抗议)loudly when you try to wake me up,” he said to the conductor.“But dont take any notice of what I say.Just put me off the train anyway.”Then Mark Twain went to sleep.Later,when he woke up it was night time and the train had reached Paris
3、 already.He realized at once that the conductor had forgotten to wake him up at Dijon.He was so angry that he ran to the conductor and began to shout at him.“I have never been so angry in my life,” Mark Twain said.The conductor looked at him calmly(平静地).“You are not half so angry as the American who
4、m I put off the train at Dijon,” he said.1Mark Twain knew that he was a heavy sleeper,so .A.he protested loudly to the conductorB.he did not sleep before he arrived in DijonC.he told the conductor to wake him up no matter how loudly he might protestD.he slept lightly that time答案C解析细节理解题。由第二段可以得出答案。2
5、The conductor didnt wake up Mark Twain at Dijon because .A.he didnt take Mark Twains words seriouslyB.he forgot Mark Twains words when the train came to DijonC.he did not want to bear his protestD.he mistook another American traveler for Mark Twain答案D解析推理判断题。由短文最后一段列车员的话可推知,他误把另外一名乘客当成了马克吐温而让那位乘客下了车
6、。3The American whom the conductor put off the train .A.wanted to get off at Dijon B.wanted to get off at ParisC.did not want to get off at Dijon D.did not want to get off at Paris答案C解析推理判断题。由短文最后一句话的“You are not half so angry as the American whom I put off the train at Dijon”可知那位乘客很生气,因此推测那位乘客不该在那一站
7、下车。BTwain was a famous American writer.The Adventures of Tom Sawyer is one of the best books that he ever wrote.Mark Twain was also a famous humorist.He liked to tell funny stories.Here is one of them:Once Mark Twain and two friends were sitting in a restaurant.One friend had just returned from a tr
8、ip to Vermont.He said that the air in the mountains of Vermont was so clear that the echo of a voice was five times as strong as the original voice.The other friend said that was nothing.In Colorado,where he lived,in many places the echo of a voice spoken in the morning came back in the afternoon.Ma
9、rk Twain laughed and said,“The echoes you heard in Vermont and in Colorado are very unusual.But,in a small church in Hannibal,Missouri,where I was born,there is an echo which is more unusual than either of them.In that church,if you ask in a loud voice,Good morning!How are you? the echo will answer
10、very clearly after a moment,Very well,thank you.And how are you?”4What kind of story is it?A.A historic tale.B.A fairy tale.C.A news report.D.A humorous story.答案D解析推理判断题。整篇短文主要讲述了一个幽默故事。5Which of the following is NOT mentioned in the story?A.One of Mark Twains friends had made a trip to Vermont.B.Th
11、e second friend lived in Colorado.C.Mark Twain and his friends were talking in a restaurant.D.The air in the mountains of Vermont was very cool.答案D解析细节考查题。第二段第三句与D项的叙述不一致,而其他三个选项均能在原文中找到依据。6It can be known from the passage that.A.Mark Twain was a man who liked to tell liesB.Mark Twains friends had n
12、ever heard a real echoC.Mark Twain didnt believe what his friends saidD.the echo in the church in Missouri was most unusual答案C解析推理判断题。马克吐温之所以在后来说了一个笑话,是因为他不相信前面他朋友说的话,所以就用一种幽默的方式表达自己的态度。CEdward Estlin Cummings is a well-known poet for how he wrote his poems.He wrote his poems in a very unusual way.H
13、e wrote poems with capital letters in the middle of words like the title of a poem called, “The little horse is newlY”.The “Y” is a capital letter.He also used “i” instead of “I” to refer to himself in the poems.Edward was born on October 14, 1894 in Cambridge, Massachusetts.Edwards father was also
14、named Edward.Young Edwards mother was named Rebecca.She loved to spend time with her children.She also taught Edward how to write poems.Edwards sister was born in 1896 and her name was Elizabeth.Edwards father was the first professor of Sociology at Harvard University.He later became the minister of
15、 one of Bostons most respected Unitarian Churches.He was the one who taught his son to use his hands as well as his mind.The way Edward used his hands was by painting abstract(抽象的) art.E.E.Cummings was a very smart boy who had many interests.Edward was 12 when he became a freshman in high school.He
16、loved circuses(马戏), ballets, operas, and playing the piano.Edward graduated from Harvard in 1916, when he joined the army and had to fight in World War .He was sent to France where he drove an ambulance.He and his friend from Harvard were arrested because people thought they were German spies, and l
17、ater they were set free.E.E.Cummings wrote his first book, published in 1922, called The Enormous Room, and based on his war time experiences.He was a poet that made his own rules in poetry, in spite of which he is remembered as an excellent voice of 20th century poetry.7From the passage we learn th
18、at.A.Edward was born in 1894 in Cambridge of EnglandB.Edwards sister Elizabeth was two years older than himC.Edwards father moved to the US to work at HarvardD.Edwards mother was his teacher in writing poems答案D解析细节理解题。由第二段第五句“She also taught Edward Jr.how to write poems.”可知,爱德华的妈妈在写诗方面是他的老师。8Which o
19、f the following is most probably the opinion of Edwards father in educating him?A.Developing in two different aspects was important.B.Interest development was of great importance.C.Skills were less important than his sons lessons.D.Ones hands were as important as ones mind.答案A解析推理判断题。由第二段最后两句可知,爱德华的
20、父亲在教育孩子方面的见解是:在教孩子动脑的同时,也要教孩子动手。9Why was E.E.Cummings arrested during the war?A.His enemies thought he was a spy.B.Germans thought he was their enemy.C.He was thought to be a Germany spy.D.He didnt run fast, so he was caught.答案C解析细节理解题。由第三段最后一句可知,库明斯被抓的原因是人们认为他是德国间谍。10In the passage, the author.A.th
21、inks highly of E.E.CummingsB.only tells readers Edwards poemsC.describes Edward in an objective wayD.doesnt think much of Cummings答案A解析推理判断题。通过短文中作者对库明斯所用的赞美之辞,比如“a well-known poet”,“an excellent voice of 20th century poetry”等,我们可推知作者对他的评价很高。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多
22、余选项。The American book Who Moved My Cheese has been a best-seller all over the world.11 Now its author Spence Johnson has written a book just for teenagers.The book tells us that when facing changes in our lives,like a new school or new friends,dont be afraid.Instead,use these changes to make a bette
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429847.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(新教材)2020春人教版英语必修第三册课件:UNIT 2 MORALS AND VIRTUES SECTION Ⅶ READING FOR WRITING——故事评论 .ppt
