2019-2020学年英语人教版必修3课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修3课后习题:模块综合测评 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 课后 习题 模块 综合 测评 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家模块综合测评(用时:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Excuse me,could you tell me the way to the railway station?M:Sorry,I dont know.Im a stranger here.1.What is the relationshi
2、p between the two speakers?A.Strangers.B.Friends.C.Brother and sister.答案AM:Excuse me,where is the closest place to eat?W:Down the street about four blocks.I can take you there if you like.2.Whats the man going to do?A.He is going to have dinner.B.He is looking for a hotel.C.He is trying to find the
3、nearest street.答案AW:Excuse me.Which is the nearest hospital?M:Go along this street.At the end of the street,you can find it on your left.W:Thank you.3.Where does the woman want to go?A.The farm.B.The factory.C.The hospital.答案CW:Excuse me,could you tell me which bus goes to the town centre?M:Oh,dear,
4、Im sorry.I dont know.Im a stranger here myself.Why dont you ask someone in the shop centre?4.What does the woman want to do?A.She wants to take a bus.B.She wants to buy something.C.She wants to make friends with the man.答案AW:Excuse me.Can you tell me where the Peoples Theatre is?M:Of course.Let me s
5、ee.Oh,go straight down the street,and then turn right at the first crossing.And then walk on.You will see it on your left.5.What is the woman probably going to do?A.She may be going to buy a book.B.She may be going to watch a play.C.She may be going to watch a football match.答案B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分2
6、2.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。W:Hi,John,can we study together for the French test?M:Thats a good idea.When?W:How about Monday?M:Let me see.Whats the day today?Erm.Saturday.Thats the day after
7、tomorrow.OK.W:Good.You come to my place.When we finish,we can listen to music.Ive got a new tape.Its great.M:Good.See you then.6.What are the man and the woman?A.Workers.B.Students.C.Teachers.答案B7.When will they study together?A.On Saturday.B.On Sunday.C.On Monday.答案C8.What will they probably do on
8、Monday?A.Go to see a film.B.Play basketball.C.Listen to music.答案C听第7段材料,回答第9至11题。M:Beautiful day,isnt it?W:Yes,it is.We havent had this weather for a long time.M:What do you plan to do today?W:Im not sure.Maybe well go for a bike ride.M:Sounds great.But make sure you dont go too far.W:Why not?M:Well
9、,its still winter.The weather is always changeable at this time of year.Last time we went out for a bike ride,we got caught in a heavy shower,and we were 50 miles away from home!9.Whats the weather like today?A.Bad.B.Nice.C.Worse than before.答案B10.What does the woman plan to do today?A.Go for a bike
10、 ride.B.Go for a picnic.C.Visit a place of interest.答案A11.Why does the man tell the woman not to go too far?A.Because he doesnt like traveling too far.B.Because he thinks the weather is changeable at this time of year.C.Because the woman is not healthy.答案B听第8段材料,回答第12至13题。W:Whats the matter,Li Hua?Y
11、ou dont look very happy.M:Im worried about my English.Im not practicing enough.W:Why not?M:Well,its difficult to meet English people.W:You should go out more.You can join a club.M:But English people never speak.W:Ah!You can speak first.M:What can I talk about with them?W:The weather!English people a
12、lways begin a conversation with the weather.12.Why doesnt the boy look very happy?A.Because he is worried about his English.B.Because he is ill and cant go to school.C.Because he wants to meet an Englishman.答案A13.Why doesnt Li Hua get enough practice in English?A.English people hate to speak to boys
13、.B.Li Hua cant speak English well.C.Li Hua never speaks to English people first.答案C听第9段材料,回答第14至16题。M:Would you mind helping me for a minute,Kate?W:Id be glad to,Tom.What do you want me to do?M:Help me hang up the picture please.Hold it straight while I put in the nail.W:All right.M:Hand me the hamm
14、er.Give me one of those nails,too.W:Here you are.M:There.How does that look?Tell me if I have it straight.W:Yes,its straight but its upside down.14.What are the speakers doing?A.They are hanging up a picture.B.They are hanging up a poster.C.They are hanging up a notice.答案A15.Who helps hand the hamme
15、r and nails?A.The man.B.The woman.C.Tom.答案B16.What do you think of their work?A.Its well done.B.Its badly done.C.Its satisfactory.答案B听第10段材料,回答第17至20题。Body language can play a very important part in communication.In my part of China,people often use body language to exchange their ideas and feelings
16、.For example,a nod stands for agreement,while shaking the head stands for disagreement.Besides,when you watch a match,you may often see someone put up two fingers,which looks like a “V” sign.We all know that means victory.We can see so many body languages.Unfortunately,sometimes misunderstandings ca
17、n happen.Because the body language used may have different meanings in different nations and cultures.Therefore,for the purpose of successful communication,were advisable to be aware of the differences among different nationalities and cultures,and make good use of the body language.17.What does the
18、 author think of body language?A.Body language is very important.B.Body language is not used in peoples daily life.C.Body language is not used in English-speaking countries.答案A18.What does shaking your head mean in the authors opinion?A.It means that you agree with somebody.B.It means that you dont
19、agree with somebody.C.It means that you dont know what to do.答案B19.What will a man mean when he puts up two fingers which look like “V” sign?A.He means “Failure”.B.He means “Bravery”.C.He means “Victory”.答案C20.Why can misunderstandings sometimes occur?A.Because no people can understand other countri
20、es body languages.B.Because the body language used may have different meanings in different nations and cultures.C.Because there are no body languages in some countries and cultures.答案B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。APeople in cities all over the world shop
21、 in supermarkets.Who decides what you buy in the supermarket?Do you decide?Does the supermarket decide?When you enter the supermarket,you see shelves full of food.You walk in the aisles(通道) between the shelves.You push a shopping cart and put your food in it.You probably hear soft,slow music as you
22、walk along the aisles.This may be an attempt to please you,so you will enjoy shopping.Some supermarkets want to increase their profits by playing soft and slow music,because the slow music makes you walk slowly and you have more time to buy things.Fresh fruit and vegetables are usually put near the
23、entrance.When you arrive at the supermarket,you concentrate on the kinds of fruit and vegetables you need first.Once youve got that out of the way,you can relax and do the rest of the shopping without any hurry.Besides,if you see fresh goods first,they give you a “feel good” impression of freshness,
24、so you cannot help spending your money.Maybe you go to the meat department then.There is some meat on sale,and you want to find it.The manager of the supermarket knows where customers enter the meat department.The cheaper meat is at the other end of the meat department,away from where the customers
25、enter.You have to walk past all the expensive meat before you find the cheaper meat.Maybe you will buy some of the expensive meat instead of the meat on sale.Most of the food in supermarkets is very attractive.It all says “Buy me quickly!” to the customers.The fresh fruit and vegetables say “Buy me
26、quickly!” as you walk by.The expensive meat says “Buy me quickly!” The supermarket tells you what to buy.21.Some supermarkets play soft,slow music because it .A.can help customers get the things they wantB.makes customers walk slowly and buy moreC.can make customers relaxed and happyD.can tell custo
27、mers exactly where to go答案B解析细节理解题。由第三段最后一句“.because the slow music makes you walk slowly and you have more time to buy things.”可知,B项正确。22.The manager knows .A.where customers come fromB.that customers like slow musicC.where fresh meat should be putD.that customers like expensive meat答案C解析推理判断题。由倒数第
28、二段所讲述的内容可知,C项与此题相符合。23.When walking past the expensive meat,the customers will .A.possibly buy someB.pay no attention to itC.look for some cheap meatD.feel uncomfortable答案A解析细节理解题。由倒数第二段最后两句“You have to walk past all the expensive meat before you find the cheaper meat.Maybe you will buy some of the
29、expensive meat instead of the meat on sale.”可知,A项正确。24.Supermarket managers make the food attractive so that .A.the customers will buy moreB.it looks very expensiveC.the customers come oftenD.it seems cheap and fine答案A解析推理判断题。由最后一段可知,超市里的所有措施都是为了让顾客买更多的商品,故A项正确。BThere was a man playing the piano in
30、a bar.He was a good piano player and always performed in this bar.People came in just to hear him play.But one night,a customer told him that he didnt want to hear him just play the piano any more.He wanted him to sing a song.The man said,“I dont sing.”But the customer was persistent(执着的).He told th
31、e bar manager,“ Im tired of listening to the piano.I want that man to sing!”The manager shouted across the room,“If you want to get paid,sing a song.Our customers are asking you to sing!”So he did.He sang a song.A piano player who had never sung in public did so for the first time.And everyone was s
32、urprised by his song“Mona Lisa”.He got lots of applause (掌声) that night.He had such a talent for singing,but he just had been sitting on his talent for the past years!If without such a chance,he may have lived the rest of his life as a no-name piano player in a no-name bar.However,now he has become
33、one of the best-known singers in America.You,too,have skills and abilities.Maybe your“talent”is not as great as the singer above,but it may be better than you think!And with effort,most skills can be improved.So,in your life,you should be brave enough to try doing different things and find out what
34、talents you really have!25.Why did the man start to sing?A.Because he wanted to make more money.B.Because the bar manager said he liked his song.C.Because the manager asked him to sing at the request of a customer.D.Because he wanted to show everyone that he had a talent for singing.答案C解析细节理解题。根据短文中
35、“ Im tired of listening to the piano.I want that man to sing!”可知,那名顾客厌烦了听钢琴曲,所以他想让弹钢琴的那个人唱首歌。26.What do you think of the bar manager?A.Strict.B.Rude.C.Patient.D.Kind.答案B解析推理判断题。根据第三段提到“If you want to get paid,sing a song.Our customers are asking you to sing!”酒吧经理说,如果他想赚到钱,就要按照客人的要求去唱歌,说明他很粗鲁,故选B项。27
36、.What do the underlined words“he just had been sitting on his talent”probably mean?A.He didnt discover his talent.B.He didnt play the plano.C.He had no talent for singing.D.He hated to sing.答案A解析细节理解题。根据文意和画线部分所在的句子可知,一个弹钢琴的人,他从来没想过自己会唱歌,当他唱了之后,发现自己唱得还不错。可知他的才能被忽视了,故选A项。28.What can we learn from the
37、 last paragraph?A.Some people really have no skills or abilities.B.None of us is as great as the singer.C.Sometimes through effort we can know our talents.D.No skills can be improved even if you try your best.答案C解析推理判断题。根据最后一段提到“So,in your life,you should be brave enough to try doing different thing
38、s and find out what talents you really have!”在我们的生活中,只要你足够勇敢,你就会发现你的天赋所在,故选C项。CBecome a volunteer and help those who need your help in your community! Volunteer work includes helping the poor,helping the families whose houses were destroyed by national disasters or creating green spaces for neighbor
39、hood families.Whichever service activity you choose,you have the “power of one” to make a difference and create a real change in the community!Our holiday volunteer jobs are open to all Americans.You dont need any special skills to join and there are no age limits.With Biosphere Expedition(生物探险),you
40、 can be a wildlife and environmental volunteer for anywhere from two weeks to two months.Youll work with local scientists,and the leaders from Biosphere Expedition will be by your side.We need students at the age of 16 and up who study at school and want a chance to use their talents,skills and know
41、ledge to help the little kids.Most of them have enough patience and are warm-hearted.Join the Volunteer Service Center today! Volunteers are the greatest people in the world.Lets work together to make the world a better place.29.The Biosphere Expedition is likely to be held .A.for three monthsB.duri
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429863.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
