2019-2020学年英语人教版必修4习题:第五单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修4习题:第五单元检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 第五 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第五单元检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMillions of people pass through the gates of Disneys entertainment parks in California and Florida each year.What makes the places an almost universal attraction?What makes foreign king
2、s and queens and other important people want to visit these Disney parks?Well,one reason is the way theyre treated once they get there.The people at Disney go out of their way to serve their “guests”,as they prefer to call them,and to see that they enjoy themselves.All new employees,from vice presid
3、ents to part-time workers,begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions(传统)I”.Here,they learn about the companys history,how it is managed,and why it is successful.They are shown how each department relates to the whole.All employees are shown how their part is importa
4、nt in making the park a success.After passing “Traditions I”,the employees go on with more specialized training for their specific(具体的)jobs.No detail(细节)is missed.A simple job like taking tickets requires four eight-hour days of training.When one ticket taker was asked why it took so much training f
5、or such a simple,ordinary job,he replied,“What happens if someone wants to know where the restrooms are,when the parade starts or which bus to take back to the campgrounds?We need to know the answers or where to get them quickly.Our constant aim is to help our guests enjoy the park.”Even Disneys man
6、agers get involved in the daily management of the park.Every year,the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes.For a full week,the bosses sell hot dogs or ice cream,take tickets or drive the monorail(单轨车),and take up any of the 100 jobs that make the entertain
7、ment park come alive.The managers agree that this week helps them to see the companys goals more clearly.All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous.Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world.As one longtime business
8、 observer once said,“How Disney treats people,communicates with them,and rewards them,is in my view the very reason for his fifty years of success .I have watched,very carefully and with great respect and admiration,the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a
9、daily basis,successfully.It is what Disney does best.”1The first day they come to Disney parks,all new employees .A.begin by receiving on-the-job trainingB.must learn several jobsC.begin as ticket takersD.have already attended Disney University答案A解析细节理解题。由第二段中的“All new employees.by attending Disney
10、University and taking Traditions(传统) I”可知,新员工先要进行岗前培训。2Each year,managers wear special service clothes and work in the park to.A.set a good example for employeesB.remind themselves of their beginnings at DisneyC.gain a better view of the companys goalsD.replace employees on holiday答案C解析推理判断题。由倒数第二段可
11、推知,经理们穿上特别的工作服装在迪士尼乐园工作,实际上为了更好地了解公司的办园目的。3Which of the following is NOT true according to the passage?A.Tourists learn the history of Disney in its entertainment parks.B.Disney attracts people almost from all over the world.C.Parades are regularly held in Disneys entertainment parks.D.Disneys manag
12、ers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.答案A解析推理判断题。迪士尼乐园以其众多的游乐节目吸引世界游客;从副总裁到一般职员均受过专业培训,故均能胜任各项工作;游客在此可尽兴游玩,但却不必在游乐中学到该乐园的历史。该题可以用排除法得知答案。4This passage is mainly about .A.how Disney employees are trainedB.the history and traditions of the Disney enterprisesC.why Disney enter
13、prises make a lot of moneyD.the importance Disney places on serving people well答案D解析主旨大意题。文章主要讲述了迪士尼乐园成功经营的秘诀,由此可知答案。BDisney decided to build his park in California,and in 1952 he began to buy land.This proved to be a difficult task,since the land he wanted was owned by no fewer than twenty families
14、.In 1954,he sent four members of his staff around the United States looking for ideas at established amusement parks.The only idea on which they found general agreement was that Disney was insane.Owners of other parks said it was impossible to succeed without dangerous rides or using methods that we
15、re at least a little dishonest.However,Disney went on with his plans for a clean,safe park,which he decided to call Disneyland.At last Disneyland was built and opened to the public.Very quickly,it came to be regarded as one of the wonders of the modern world.Disneyland was a personal satisfaction to
16、 Disney.It expressed his ideas of all that is true,good and beautiful in this world.He was never tired of visiting the park himself,of expanding it or improving it.Even today,Disneyland is kept spotless(无污点的).Every night,every street and walkway is washed,and workers with knives get down on their ha
17、nds and knees to scrape out(刮去)chewing gum dropped by visitors.Disney himself didnt live long enough to visit his Florida park.Death came in December 1966.On the day of his death,this headline appeared in The New York Times:Walt Disney,65,dies on coastFounded an empire(帝国)on a mouseHe was a dreamer
18、who had worked hard to make his dreams come true,and he had brought joy to millions.5From the first paragraph,we can see .A.Disneys hard effort proved to be uselessB.some people gave great support to DisneyC.the owners of some parks showed jealousy(嫉妒)to DisneyD.Disney was not influenced(影响)by other
19、s disagreement at all答案D解析推理判断题。由第一段可知,别人都认为迪士尼的做法是不会成功的,但他还是继续自己的计划。6In the first paragraph,the word “insane” can be replaced by “”.A.excitedB.madC.kindD.very interested答案B解析词义猜测题。由下一句中的impossible可知,别人都认为这是不可能的。因此insane应和B项mad(疯了)的含义是一致的。7“Disneyland was a personal satisfaction to Disney” means “”.
20、A.people are satisfied with the parkB.the personal respect for Disney made Disneyland satisfactoryC.Disneyland gave Disney a sense of satisfactionD.Disney was satisfied with his own workDisneyland答案C解析细节理解题。由第三段第二、三句可以得出答案。8We can infer from the passage that.A.Disney was crazy about building Disneyl
21、andB.Disneyland brought a lot of profit to DisneyC.Disneyland keeps beautiful and clean because the visitors have good mannersD.Disney lived a happy life in the empire of Mickey Mouse答案B解析推理判断题。由纽约时报的报道中“an empire”可知迪士尼乐园为迪士尼带来巨大收入。C(2019全国高考卷)For Western designers,China and its rich culture have lo
22、ng been an inspiration for Western creative.“Its no secret that China has always been a source(来源) of inspiration for designers,”says Amanda Hill,chief creative officer at A+E Networks,a global media company and home to some of the biggest fashion(时尚) shows.Earlier this year,the China Through A Look
23、ing Glass exhibition in New York exhibited 140 pieces of China-inspired fashionable clothing alongside Chinese works of art,with the aim of exploring the influence of Chinese aesthetics(美学) on Western fashion and how China has fueled the fashionable imagination for centuries.The exhibition had recor
24、d attendance,showing that there is huge interest in Chinese influences.“China is impossible to overlook,” says Hill.“Chinese models are the faces of beauty and fashion campaigns that sell dreams to women all over the world,which means Chinese women are not just consumers of fashionthey are central t
25、o its movement.”Of course,not only are todays top Western designers being influenced by Chinasome of the best designers of contemporary fashion are themselves Chinese.“Vera Wang,Alexander Wang,Jason Wu are taking on Galliano,Albaz,Marc Jacobsand beating them hands down in design and sales,”adds Hill
26、.For Hill,it is impossible not to talk about China as the leading player when discussing fashion.“The most famous designers are Chinese,so are the models,and so are the consumers,”she says.“China is no longer just another market;in many senses it has become the market.If you talk about fashion today
27、,you are talking about Chinaits influences,its direction,its breathtaking clothes,and how young designers and models are finally acknowledging that in many ways.”9What can we learn about the exhibition in New York?A.It promoted the sales of artworks.B.It attracted a large number of visitors.C.It sho
28、wed ancient Chinese clothes.D.It aimed to introduce Chinese models.答案B解析推理判断题。根据第三段的最后一句“The exhibition had record attendance,showing that there is huge interest in Chinese influences.”可知,这次展览出席的人数创了纪录,由此表明吸引了很多游客。故B项正确。10What does Hill say about Chinese women?A.They are setting the fashion.B.They s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429886.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017优化方案高考总复习·语文(浙江专用)课件:第四部分专题一掌握技巧研习考点考点五 .ppt
