2019-2020学年英语北师大版选修8习题:23-2 LESSON 2 CONFLICT RESOLUTION WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语北师大版选修8习题:23-2 LESSON 2CONFLICT RESOLUTION WORD版含解析 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Lesson 2Conflict Resolution一、单词拼写1Young children should never (反驳)what their parents say.答案contradict2He lives on a single parents (津贴) of 70 a week.答案allowance3There are alternative sources of (营养) to animal meat.答案nutrition4You see this beautiful glass (雕塑) of dolphins.答案sculpture5
2、Which newspaper did you (订阅) to?答案subscribe二、短语填空keep ones wordlook down on/uponhave a gift forput forwardkeep offhold outgive insend forcall oncome about1Your mother is ill and you must a doctor now.答案send for2I wish you wouldnt this kind of work.答案look down on/upon3Her daughter music and wants to
3、be a musician.答案has a gift for4Youd better ask your children to the fire.答案keep off5He is reliable,for he always .答案keeps his word6I dont know how the accident that night.答案came about7The teachers us to help those who are in trouble.答案call on8No matter what happens,I wont .答案give in9They some new id
4、eas on the subject.答案put forward10The food is running out and I dont know how long we can .答案hold out三、阅读理解Mr Peter Johnson,aged twenty-three,battled for half an hour to escape from his trapped car yesterday when it landed upside down in three feet of water.Mr Johnson took the only escape routethrou
5、gh the boot(行李箱).Mr Johnsons car had finished up in a ditch(沟渠)at Romney Marsin,Kent,after skidding on ice and hitting a bank.“Fortunately,the water began to come in only slowly,” Mr Johnson said.“I couldnt force the doors because they were jammed against the walls of the ditch and dared not open th
6、e windows because I knew water would come flooding in.”Mr Johnson,a sweet salesman of Sitting Home,Kent,first tried to attract the attention of other motorists by sounding the horn and hammering on the roof and boot.Then he began his struggle to escape.Later he said,“It was really a half penny that
7、saved my life.It was the only coin I had in my pocket and I used it to unscrew the back seat to get into the boot.I hammered desperately with a hammer trying to make someone hear,but no help came.”It took ten minutes to unscrew the seat,and a further five minutes to clear the sweet samples from the
8、boot.Then Mr Johnson found a wrench and began to work on the boot lock.Fifteen minutes passed by.“It was the only chance I had.Finally it gave,but as soon as I moved the boot lid,the water and mud poured in.I forced the lid down into the mud and scrambled clear as the car filled up.” His hands and a
9、rms cut and bruised(擦伤).Mr Johnson got to Beckett Farm nearby,where he was looked after by the farmers wife,Mrs Lucy Bates.Huddled in a blanket,he said,“That thirty minutes seemed like hours.”Only the tips of the car wheels were visible,the police said last night.The vehicle had sunk into two feet o
10、f mud at the bottom of the ditch.1What is the best title for this newspaper article?A.The Story of Mr Johnson,A Sweet SalesmanB.Car Boot Can Serve as the Best Escape RouteC.The Driver Escapes Through Car BootD.The Driver Survived a Terrible Car Accident解析主旨大意题。根据第一段“Mr Peter Johnson.escape from his
11、trapped car.through the boot.”可归纳出文章的标题。答案C2Which of the following objects is the most important to Mr Johnson?A.The hammer.B.The coin.C.The screw.D.The horn.解析细节理解题。根据第四段Mr Johnson 所说的话及他后面所做的事情可知此题答案为B项。答案B3Which statement is TRUE according to the passage?A.Mr Johnsons car stood on its boot as it
12、fell down.B.Mr Johnson could not escape from the door because it was full of sweet jam.C.Mr Johnsons car accident was partly due to the slippery road.D.Mr Johnson struggled in the pouring mud as he unscrewed the back seat.解析细节理解题。根据第二段第一句“.skidding on ice and hitting a bank.”可知答案为C项。答案C4“Finally it
13、gave”(in Paragraph 5)means that “”.A.Luckily the door was torn away in the endB.At last the wrench went brokenC.The lock came open after all his effortsD.The chance was lost at the last minute解析句意理解题。根据上下文可知行李箱的锁被打开了。答案C5It may be inferred from the passage that .A.the ditch was along a quiet country
14、 roadB.the accident happened on a clear warm dayC.the police helped Mr Johnson get out of the ditchD.Mr Johnson had a tender wife and was well attended解析推理判断题。根据第四段最后一句中的“but no help came”及最后一段的第二句中的“Mr Johnson got to Beckett Farm nearby”可推知事发地点是寂静的农村。答案A四、七选五阅读理解(导学号51860013)The need for love is de
15、eply rooted in the human psyche(灵魂).1. Separateness,according to psychologists,means to be cut off,helpless and alone in the world.It is the source of all anxieties.2. It can be selfish and possessive,or unselfish and giving.Abraham Maslow distinguishes between two kinds of love:B-love and D-love.B-
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430011.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
