2018版高中英语外研版选修7学业分层测评:MODULE 5 SECTION Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语外研版选修7学业分层测评:MODULE SECTION WORD版含解析 2018 高中英语 外研版 选修 学业 分层 测评 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、学业分层测评.完成句子1当问到她未来的计划时,这个女孩说她想成为一名教师。(用分词短语作状语)_,the girl said that she wanted to be a teacher.2他大叫起来,好像被蛇咬了。(用省略的状语从句作状语)He began to cry _.3他严格教育孩子们。He _ his children strictly.4在一些国家,人们正在利用地球中心的热能。In some countries,people are _ the heat in the center of the earth.5考试就要来临,学生们正忙于复习功课。The exam is comi
2、ng,so the students are busy _ their lessons.【答案】1.When asked her future plans2.as if bitten by a snake3.brought up4.making use of5going over.阅读理解AJermaine Washington,26,did something that amazes many people.He gave an important organ to a woman who he describes as “just a friend”Jermaine met Michell
3、e Stevens,23,when they began working together in Washington DC.They used to have lunch with one another and chat during breaks.“He was somebody I could talk to.” says Michelle.“One day,I cried on his shoulder.I had been on the kidney (肾) donor waiting list for 11 months,and I had lost all hope.”She
4、told Jermaine how sad it was to spend three days a week,three hours a day,on a kidney dialysis (透析)machine.“I saw my friend dying before my eyes,”Jermaine says.“What should I do? Sit back and watch her die?”Michelle s mother,who was suffering from an illness,was unable to donate a kidney.Her two eld
5、er brothers were reluctant.“I understood,” says Michelle,“They said they loved me very much,but they were just too afraid.”The operation at Washington Hospital Center had a lot of painful procedures (步骤),but Jermaine never changed his decision and never regretted what he had done for Michelle.Today,
6、both Michelle and Jermaine are fine.Three times a month,they get together for what they call a “thankyou lunch”Though their friends hope they will get married,a romantic relationship is not what they want.“We are thankful for the beautiful friendship that we have,”Michelle says.“We dont want to mess
7、 up a good thing.”1According to the first paragraph,in many peoples opinion,Jermaines deed is very _.AbraveBsurprisingCacceptableDstupid【解析】细节理解题。由第一段第一句“Jermaine Washington,26,did something that amazes many people.”中的amazes(令人吃惊)可知答案为B。【答案】B2Why did Michelle,tell Jermaine about her illness?ABecause
8、 Jermaine wanted to know everything about her.BBecause everybody else around her had already heard her sad story.CBecause Jermaine was someone with whom she could share her pain.DBecause she wanted to ask Jermaine to give his kidney to her.【解析】细节理解题。由第二段中的“He was somebody I could talk to.”可知Jermaine
9、 Washington是Michelle谈得来的人,因此C项正确。【答案】C3We learn that when Michelles brothers learnt about her illness,_.Athey offered to help herBthey pretended not to know anythingCthey were unwilling to give their kidneys to herDthey lied that they could not donate their kidneys【解析】推理判断题。由第四段中的“Her two elder brot
10、hers were reluctant.”可知答案为C。【答案】C4It is implied in the passage that _.AMichelles father died when she was youngBMichelle is Jermaines only friend at workCMichelle was always sure that she would find a kidney donorDboth Michelle and Jermaine just want to stay good friends【解析】推理判断题。尽管朋友们都希望他们两个结婚,但是他们
11、不想发展成为恋人关系。“我们对自己所拥有的美好的友谊充满了感激”Michelle说,“我们不想玷污一件美好的事。”【答案】DBWhats On?Electric_Underground730pm1.00amFree at the Cyclops Theatre Do you know whos playing in your area? Were bringing you an exciting evening of live rock and pop music from the best local bands.Are you interested in becoming a musici
12、an and getting a recording contract(合同)? If so, come early to the talk at 7.30pm by Jules Skye, a successful record producer.Hes going to talk about how you can find the right person to produce your music.Gee_Whizz830pm10.30pmComedy at Kaleidoscope Come and see Gee Whizz perform.Hes the funniest sta
13、ndup comedian on the comedy scene.This joyful show will please everyone, from the youngest to the oldest.Gee Whizz really knows how to make you laugh! Our bar is open from 7.00pm for drinks and snacks (快餐)Simons_Workshop500pm7.30pmWednesdays at Victoria Stage This is a good chance for anyone who wan
14、ts to learn how to do comedy.The workshop looks at every kind of comedy, and practices many different ways of making people laugh.Simon is a comedian and actor who has 10 years experience of teaching comedy.His workshops are exciting and fun.An evening with Simon will give you the confidence to be f
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430221.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
