2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-7-1A选修7UNIT 1 LIVING WELL WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-7-1A选修7UNIT 1LIVING WELL WORD版含解析 2018 高考 一轮 复习 英
- 资源描述:
-
1、.完形填空(建议用时17)2017河南省八市质检My dad always collected coins. He was delighted when the new US. state coins were _1_. He would walk to his longtime bankers and make sure they put at least a _2_ of new coins aside for him. He gave them to every family member. It gradually became a special family _3_ to get
2、coins from Dad.When my dad _4_, I felt such a sense of emptiness. My father and I had been so close. I was lost without his _5_ and support. I wondered if I would ever feel my dad around me again, _6_ me. It was right after Hurricane Katrina and I was doing a motivational meeting for about three hun
3、dred volunteers. At the end of the event, I felt so grateful as I looked at these _7_ individuals. To my _8_, when I glanced at the floor, I saw nothing _9_ a coin, from North Carolina, the state in which my dad was born and _10_.Then two months later, I went back to visit my mom. While I was there,
4、 I went to the bank to _11_ a check. The bank manager, who had known me, called me into her office, showing me the coins for all the states my dad had _12_.Ever since that time, I have always found coins at the most _13_ times, when I needed support the most. Amazingly, nowadays when I need emotiona
5、l support during a _14_ time, a coin will always show up in a(n) _15_ place.It has now become a tradition in my family. Every time a coin appears in our house, one of my kids says, “Oh, its _16_!” We all feel a sense of _17_ every time a single coin turns up in an unexpected place. We have all _18_
6、it as a _19_ of love, guidance and support from Dadand every new coin we find makes us _20_.篇章导读:文章讲述了爸爸是一个爱收集硬币的人,他的爱好渐渐地感染了“我”。爸爸去世后,每当“我”看到钱币后,就会想起他,从而给予“我”克服困难的勇气。1AdeliveredBsoldCdiscoveredDissued答案:Ddelivered“传送”;sold“销售”;discovered“发现”;issued“发行”。根据文意可知,爸爸是一个爱收集硬币的人,每当美国的新硬币发行的时候,他就会很高兴,所以答案是
7、D。2ApackBrollCbunchDpile答案:Bpack“包裹”;roll“一卷”;bunch“簇”;pile“一堆”;a roll of是固定搭配,表示“一打”的意思。根据文意可知,他会走很长时间到银行并且确定他们为他放出至少一打新硬币,所以答案是B。3AtraditionBmemoryCdecisionDinterest答案:Atradition“传统”;memory“记忆”;decision“决定”;interest“利益”。根据文意可知,从父亲那里得到硬币渐渐地成为了我们家的传统,所以答案是A。4AmissedBdisappearedCdiedDdropped答案:Cmisse
8、d“想念;错过”;disappeared“消失”;died“死亡”;dropped“落下”。根据文意可知,父亲去世后,我感到了一种空虚感,所以答案是C。5AguidanceBpromiseCexpectationDbelief答案:Aguidance“指导”;promise“承诺”;expectation“期待”;belief“信念”。根据文意可知,没有了父亲的指导和支持,我迷茫了,所以答案是A。6Awatching overBbringing upCwaiting forDlistening to答案:Awatching over“看守;监护”;bringing up“抚养”;waiting
9、 for“等待”;listening to“听着”。根据文意可知,我想知道我能否像曾经那样感到父亲在我身边,并且看着我,所以答案是A。7AconcernedBdevotedCembarrassedDrelaxed答案:Bconcerned“关心的”;devoted“专注的”;embarrassed“窘迫的”;relaxed“放松的”。根据文意可知,当这件事情结束后之后,看到这些专注的志愿者们我感到很感激,所以答案是B。8AdelightBconfusionCastonishmentDrelief答案:Cto ones astonishment是固定搭配,表示“令某人震惊的是”。根据文意可知,令
10、我感到震惊的是当我瞥见地板时,我看到了一枚硬币,这枚硬币来自卡罗莱纳州北部,是爸爸出生和成长的地方,所以答案是C。9AfromBbutCwithDfor答案:Bnothing but“只有;只不过。”根据文意可知,我什么也没看见除了一枚硬币,所以答案是B。10AraisedBbroughtCgrownDplayed答案:A根据第8题的解析可知,此处表示“被抚养”,所以答案是A。11AspendBsignCpayDcash答案:Dspend“花费”;sign“签约”;pay“支付”;cash“将兑现”。根据文意可知,两个月之后,我回去看望母亲。当我到达那里的时候,我去银行兑付支票,所以答案是D。
11、12AorderedBcollectedCreceivedDshared答案:Aordered“预定”;collected“收集”;received“收到”;shared“分享”。根据文意可知,银行的经理认识我,带我来到她的办公室,向我展示爸爸所预定的所有的硬币,所以答案是A。13AboringBadventurousCpreciousDextraordinary答案:Dboring“无聊的”;adventurous“冒险的”;precious“珍贵的”;extraordinary“不同寻常的”。根据文意可知,从那以后,我会经常在我特殊时期最需要支持的时候看到硬币,所以答案是D。14Acomp
12、licatedBnervousCdisturbedDtough答案:Dcomplicated“复杂的”;nervous“紧张的”;disturbed“打扰的”;tough“困难的”。根据文意可知,使我感到惊奇的是当我处在艰难时期需要精神支持的时候,一枚硬币总会在奇怪的地方出现,所以答案是D。15AstrangeBannoyingCsatisfyingDhard答案:A根据上题解析可知,此处指“奇怪的”地方,所以答案是A。16AmoneyBgrandpaCtoyDbelief答案:B根据文意可知,现在这已经是我们家的传统,每当家里出现硬币的时候,一个孩子就会说那是爷爷,所以答案是B。17Apro
13、udBcomfortCsuccessDinspiration答案:Bproud“自豪”;comfort“安慰;舒适”;success“成功”;inspiration“鼓舞”。根据文意可知,每当硬币在一个不经意的地方出现时,我们就会有一种安慰,所以答案是B。18AthoughtBexplainedCacceptedDconsulted答案:Cthought“认为”;explained“解释”;accepted“接受”;consulted“查询”。根据文意可知,我们都接受了这是父亲传递的信息,这信息包括爱、指导和支持,所以答案是C。19AresultBpraiseCmessageDneed答案:C
14、根据上题解析可知,此处表示“信息”,所以答案是C。20AchangeBgainCimproveDsmile答案:Dchange“改变”;gain“获得”;improve“提高”;smile“微笑”。根据文意可知,我们发现的每个新硬币都使我们感到很高兴,所以答案是D。.阅读理解(建议用时16)AA middleaged man, dressed in an old brown coat, sat quietly on a park bench with a newspaper. He lost his job and life just seemed so pointless. A dark c
15、loud of hopelessness hung over his head.A little girl with a toy bear in hand was playing nearby, whose parents were busy talking with other people. To his surprise, he witnessed the girl stray from the playground in the opposite direction of her parents. But her parents had no idea their daughter w
16、as running off in pursuit of a butterfly.“Maybe there was a danger,” the man abandoned his paper and walked in the girls direction. His walk turned into a jog. He didnt know what he did, but he knew hed have to move more quickly. The girls back was turned as she continued after the butterfly. He wen
17、t into a full speed after the child.“Look out! A speeding car!.” Luckily, she was within grasp. The man reached out, grabbed her arm quickly and pulled her back. The girl screamed in terror. But the noise of the busy streets served to mute her cries to those nearby.“Let me go!” the girl shouted.The
18、man kept hold of her, knelt, and looked her in the eyes. “You should be more careful! Never play near the streets.”“Im sorry I frightened you. Just get back to your parents, kid.” He let go, fully expecting the girl to run away in tears, however, she stayed, staring fixedly at the ground.“Im sorry,
19、mister. I had thought you were a bad man. My toy is now for you.”“Look,” the man sighed, “No need to apologize. You are safer from now on.”She started off, and then turned to wave before she continued back to her folks.The man kept his eyes on her until she reached her parents. “Maybe life isnt so b
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430393.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
