2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 4 MONDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 4MONDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK MONDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 4MondayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2016全国,B)Grandparents Answer a CallAs a third-generation native of Brownsville,Texas,Mildred Garza never planned to move away.Even when her daughter and son asked her to move to San Antonio to help with their children,she politely refused.Only a
2、fter a year of friendly discussion did Ms.Garza finally say yes.That was four years ago.Today all three generations regard the move as a success,giving them a closer relationship than they would have had in separate cities. No statistics show the number of grandparents like Garza who are moving clos
3、er to adult children and grandchildren.Yet there is evidence suggesting that the trend is growing.Even President Obamas mother-in-law,Marian Robinson,has agreed to leave Chicago and move into the White House to help care for her granddaughters.According to a study by ,83 percent of the people said M
4、rs.Robinsons decision will influence grandparents in the American family.Two-thirds believe more families will follow the example of Obamas family.“In the 1960s we were all a little wild and couldnt get away from home far enough or fast enough to prove we could do it on our own,”says Christine Crosb
5、y,publisher of Grand,a magazine for grandparents.“We now realize how important family is and how important it is to be near them,especially when youre raising children.”Moving is not for everyone.Almost every grandparent wants to be with his or her grandchildren and is willing to make sacrifices,but
6、 sometimes it is wiser to say no and visit frequently instead.Having your grandchildren far away is hard,especially knowing your adult child is struggling,but giving up the life you know may be harder.【语篇解读】这是一篇夹叙夹议文。介绍了父母为了帮助孩子照顾其子女而搬家至他们很近的地方或与他们住在一起这一现象。1Why was Garzas move a success?AIt strength
7、ened her family ties.BIt improved her living conditions.CIt enabled her to make more friends.DIt helped her know more new places.答案A推理判断题。由第一段“.regard the move as a success,giving them a closer relationship.”一句可知,Garza一家子孙三代住在一起,加强了家人之间的纽带。因此答案为A。2What was the reaction of the public to Mrs.Robinsons
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431243.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
