2018版高考英语(北师大版)大一轮复习(课时训练)第一部分 必修三 UNIT8 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语北师大版大一轮复习课时训练第一部分 必修三 UNIT8 WORD版含答案 2018 高考 英语 北师大 一轮 复习 课时 训练 第一 部分 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课堂作业.单句语法填空1.The murderer was observed _(quarrel) with his neighbour in the park the other day.2.This kind of cloth _(feel) well and _(last) long.3.They will start their project,_(aim) at helping the poor children to be educated in the west of China.4.So far large quantities of information _(store)
2、in the computer.5.She observed a man _(walk) on the opposite side of the road.6.From what they say,these two houses differ greatly _ sizes and structures.7.Large quantities of goods _(sell) out since they brought down the price.8.Its stupid to risk _(do) anything that might lead to failure.9.The Oly
3、mpics are like a huge stage _ everyone makes every effort to achieve their dreams.10.You cant imagine the difficulty he had _(pass)the exam.11.Theres a limit _ the amount of pain we can bear.12.She looked at me in _(confuse)and didnt answer my question.答案1.to quarrel2.feels;lasts3.aimed4.have been s
4、tored5.walking6.in7.have been sold8.doing9.where10.passing11.to12.confusion.单句改错1.Large quantities of water has just been drunk by him.2.Should another world war break down,what would become of human beings?3.We were loading the luggages into the car when it began to rain.4.I feel confusing by his o
5、ffering me the two suggestions.5.Dear passengers,please remain seating until the bus totally stops.6.They arrived at a farmhouse,but,to their surprise,in front of which sat a little boy crying aloud.7.He is often observed go shopping with his classmates.8.The team have been training hard in preparat
6、ions for the big game.9.They are running out oil and the plane has to land on the field.10.In the new factory all the equipments was up to date.答案1.hashave2.downout3.luggagesluggage4.confusingconfused5.seatingseated 6.whichit7.go前加to8.preparationspreparation9.out后加of10.equipmentsequipment.课文缩写语法填空Ad
7、venture 2000 is an organisation for adventures to the Himalayas.It can satisfy all the needs of hikers.All the guides 1._ are very experienced,learn about all the best places to camp.2._ a hiking trip,their cooks can prepare foods 3._ (taste) delicious and porters can carry luggage for hikers.4._,at
8、 Adventure 2000,they can make a detailed arrangement for travel,5._ (include) flights,accommodation and so on.They also provide special offers 6._ those hikers who have different interests.For those who are interested in history,there is a trip to Western China.For hikers preferring 7._(play) on the
9、 coast,they can provide relative service.Among the three classes,Class A is 8._(difficult).If you want to join 9._ this adventure,you will pay 2,500,which includes all flights and accommodation.Keep in mind 10._ maximum group size is 15 people.答案1.who2.On3.tasting4.Besides5.including 6.for7.to play8
10、.the most difficult9.in10.that.单元考点作文串记一、根据提示翻译句子1.我很想去澳大利亚,目的是经历一种与我们不同的文化, 由于各种原因父母不愿让我出国旅行。(be anxious to,in order to,differ from,various)_2.我设法让他们理解了我的想法,决定乘坐周日起飞的航班飞往澳大利亚。(get.across,take off)_3.在去悉尼的路上,我们的车坏了,更糟糕的是,汽油用完了。(break down,run out of)_4.幸好另一辆车很快出现了。(turn up)_5.是那位好心的司机给我们提供了一些燃料并帮助我们
11、让汽车运转起来。(用强调句型)_6.我们又出发了。 (set off)_答案1.I am anxious to go to Australia in order to experience a culture which differs from ours.For various reasons my parents wouldnt like me to travel abroad.2.I managed to get my idea across to them and decided to take the plane that took off on Sunday to Australi
12、a.3.On our way to Sydney,our car broke down and whats worse,it ran out of oil.4.Luckily,another car turned up soon.5.It was the warmhearted driver that offered us some fuel and helped us get the car functioning.6.We set off again.二、加入适当过渡词,连句成篇【参考范文】I am anxious to go to Australia in order to experi
13、ence a culture which differs from ours,but for various reasons my parents wouldnt like me to travel abroad.Finally I managed to get my idea across to them and decided to take the plane that took off on Sunday to Australia.However,on our way to Sydney,our car broke down and whats worse,it ran out of
14、oil.Luckily,another car turned up soon and it was the warmhearted driver that offered us some fuel and helped us get the car functioning.Happily,we set off again.课下作业A卷阅读提速练(限时20).阅读理解AJack loved playing sports.But on a day in August,it seemed that all sports were about to be taken away from him.Tho
15、ugh injuries were nothing new for Jack, this one was much more serious.He would miss both the football and wrestling seasons.“I had to experience a long and painful recovery,” said Jack.Curtis Urbina, a famous coach, admired Jacks drive to keep going on the wrestling mat.After Jack got injured, he h
16、ad an idea when sensing his sadness.He decided to bring Jack to practices to help him out.Curtis Urbina asked Jack to watch how he and the other coaches worked with wrestlers.As expected, Jack wanted to take part in wrestling instead of being kept indoors all day.He offered to coach the toughest kid
17、s.He was a natural.He kept the kids interested and made it fun for them.He showed patience and persistence (坚韧不拔) needed to deal with those kids.“Making sure that they stayed in the room as required was the biggest part of my job,” Jack said.“But I wanted to teach others some of the same lessons tha
18、t wrestling had taught me.”One kid Jack coached was Stephen Singlak, 4.Stephens parents were amazed when they watched Jack work with their son.“You can guess how Stephen felt at first as he was often wrestling with kids bigger than him,” said Stephens dad.“But Jack started going oneonone with him.Ja
19、ck would be on all fours, and Stephen was trying different moves.Stephen started liking wrestling instead of getting discouraged.”After struggling to win even one match early on, Stephen won about half of his matches in this season.“It was a great feeling when I knew I had played a part in Stephen g
20、etting to where he was,” Jack said.“That coaching experience was just wonderful.Im glad that I have a chance to help others.”【语篇解读】本文是记叙文,题材为人物故事类。杰克是非常棒的运动员,但是一次意外受伤使他再也不能参加比赛了。后来他从事了教练工作,这使他走出了黑暗。1.Whats the main idea of the first paragraph?A.Jack loved playing sports very much.B.Injuries were qui
21、te common for Jack.C.Jacks sports career was ruined by the new injury.D.Jack couldnt bear the pain caused by the new injury.答案C段落大意题。根据文章第一段this one was much more serious.He would miss both the football and wrestling seasons.“I had to experience a long and painful recovery,”said Jack可知,因为受伤,Jack的运动生
22、涯受挫。2.Why did Curtis Urbina bring Jack to practices?A.To help him get rid of his sadness.B.To develop his interest in teaching.C.To give him a chance to take exercise.D.To teach him some new wrestling skills.答案A细节理解题。根据文章第二段After Jack got injured, he had an idea when sensing his sadness.He decided t
23、o bring Jack to practices to help him out可知,当Curtis Urbina看到Jack因为受伤情绪低落时,他决定带着他去训练,以帮他走出低谷。3.After Stephen was coached by Jack, he_.A.thought he was a natural wrestlerB.showed a great interest in wrestlingC.liked playing with kids bigger than himD.easily got discouraged during his training答案B细节理解题。
24、根据文章第四段最后一句Stephen started liking wrestling instead of getting discouraged可知,在教练Jack的指导下,Stephen开始喜欢摔跤运动。4.According to the last paragraph, Jacks coaching experience_.A.made him win many matchesB.gave him a sense of achievementC.helped him make a lot of new friendsD.made him popular among young kids
25、答案B推理判断题。根据文章最后一段It was a great feeling when I knew I had played a part in Stephen getting to where he was及最后一句可知,当教练让Jack体会到了快乐,有成就感。BIf a woman has an extra piece of cake, dont blame it on greed, blame it on her brain.Scientists have found that womens brains react to food very differentlyand much
26、more stronglythan mens.Academics found that decades of dieting pressure on women and advertising have programmed certain parts of the female brain to react strongly when faced with any kind of food.Men, on the other hand, are not usually as obsessive (着迷的) about what they eat.Dr.Rudolf Uher and his
27、colleagues at the Institute of Psychiatry in Kings College London used brain scanning technology, known as functional magnetic resonance imaging (fMRI), to look at the brains of eighteen men and women.The volunteers were given images of food to look at, as well as food to taste.Their brain reactions
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431266.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
