2018版高考英语(北师大版)大一轮复习(课时训练)第一部分 必修二 UNIT6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语北师大版大一轮复习课时训练第一部分 必修二 UNIT6 WORD版含答案 2018 高考 英语 北师大 一轮 复习 课时 训练 第一 部分 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课堂作业.单句语法填空1.The boy lay under the bed,_ (hold) his breath in case his enemies in the game found him.2.The famous tower,_ (date) back to the tenth century,stands on the top of the mount for at least one thousand years.3._ (finish) the project in time,the staff were working at weekends.4.He searched
2、the room carefully,only _ (find) nothing.5.The king showed no mercy _ the prisoners and killed all of them.6.Tickets for such events will _ (typical)cost around thirty dollars.7.Hes got the right man and wants to try him _ on the job.8.Its _ mercy that the accident happened so near the hospital.9.Do
3、 you think the reason _ you gave for your absence is valid?10.Dont leave her _ (wait) outside in the rain.11.He brought all the papers _ (relate) to this subject.12.He has a pain _ back,which reminded him of the unusual experience.答案1.holding2.dating3.To finish4.to find 5.to6.typically7.out8.a9.that
4、10.waiting11.related12.in.单句改错1.Bathing in the fog,we couldnt see the mountain clearly.2.Though he is very rich,he shows little mercy on the poor.3.You will be paid to write an article for our website recording a situation that you find yourself extremely embarrassed or scared.4.If he wants to win i
5、n the contest,he must take great pain to prepare for it.5.The classroom looks like a mess,then who left the waste paper lie around?6.The drug has not been tried on humans yet.7.The swimmer couldnt hold her breathe any longer.8.Now we can reach the conclusion the earth is round.9.It was typical for h
6、im to get angry about this kind of things.10.The house dates from the 19th century cost far more than expected.答案1.BathingBathed2.onto3.thatwhere4.painpains5.lielying6.tried后面加out 7.breathebreath8.conclusion后面加that9.forof10.datesdating.课文缩写语法填空Xu Beihong,who developed the tradition of combining poet
7、ry 1._ painting,was a famous painter.2._(promote) Chinese art,he held several exhibitions in Asia and Europe.From his painting Racing Horse,we can see a horse 3._ (run) at high speed like a missile across the sky.Qi Baishi,one of Chinas greatest 4._ (paint),worked with wood during his early youth.5.
8、_ (travel) across the country between 1902 and 1909,he painted 6._ large number of pictures of scenery.He was good 7._ painting vegetables,flowers,birds and insects.Chen Yifeis soft portraits of beautiful women are 8._ great value.The painting,9._ name is Poppy,is a typical example of his style.The
9、picture shows a woman 10._ sits alone and is deep in thought.答案1.with2.To promote3.running4.painters5.Travelling6.a7.at8.of9.whose10.who.单元考点作文串记一、根据提示翻译句子1.上周我和几个同学去美术馆参观艺术展,我们看到了一些由著名艺术家创作的抽象作品, 有些相当精彩,以致我们都盯着观看。(exhibition,abstract,fix ones eyes on)_2.许多作品有着悠久的历史,有一些可以追溯到200年前。 (date back to)_3.我
10、对抽象艺术作品了解不多,一些作品的细节我不太明白。 (details)_4.我发现一些作品充满了想象力,很有价值。(imagination,valuable)_5.总之,我真的希望我以前对艺术有更多的了解。(in conclusion)_答案1.Last week I visited an exhibition in the Art Gallery with several classmates.There we saw some abstract works created by famous artists.Some are so wonderful that we fix our eye
11、s on them.2.Many works have a long history and some can date back to 200 years ago.3.I know little about abstract works.I cant understand the details of some works.4.I found some works are full of imagination and very valuable.5.In conclusion,I really wish that I knew more about art before.二、加入适当过渡词
12、,连句成篇【参考范文】Last week I visited an exhibition in the Art Gallery with several classmates,where we saw some abstract works created by famous artists.Some are so wonderful that we fix our eyes on them.Many works have a long history and some can date back to 200 years ago.I know little about abstract wo
13、rks,so I cant understand the details of some works.But I found some works are full of imagination and very valuable.In conclusion,I really wish that I knew more about art before.课下作业A卷阅读提速练(限时20).阅读理解ALuci Inflatable (可充气的) Solar LanternsFully waterproof (防水的), with a builtin rechargeable battery, o
14、ur Luci lights hold a charge for 12 hours and stay bright all night long.Perfect for everything from everyday indoor use to outdoor activities and roadside assistance, Luci lights are ready for anything,anytime, anywhere and any weather.More convenient than flash lights! Safer and brighter than cand
15、les!How to Use LuciStep 1:Charge Luci in the sunlight.It should be charged for eight hours.Step 2:Inflate Luci by opening the valve (阀门) and press the bottom; bite on the valve until fully inflated; close the valve and push it down.Step 3:Light up Luci by pressing the on/off buttononce for bright li
16、ghting, twice for super bright lighting and three times for emergency flashing.Press a fourth time to turn it off.See the LightJoin the Solar MovementOriginally designed for developing countries, Luci can provide light sources for people who have no access to electrical services.Luci lights are dona
17、ted to communities in need.At MPOWERD, our products are green.And our first productthe inflatable Luci lanternhas had a positive effect on the lives of about a million people worldwide.Every Luci light bought allows us to have a positive effect on the planet and the lives of people without reliable
18、electricity.So we are sure to see a rapid growth of using Luci lights in the future.【语篇解读】本文是应用文,题材为广告类。本文介绍了一款名为Luci的充气式电灯。1.According to Paragraph 1, we know Luci lights_.A.can be used around the clockB.will not continue to work in waterC.will take the place of flash lightsD.can be taken for outdo
19、or activities答案D细节理解题。根据文章第一段Perfect for everything from everyday indoor use to outdoor activities and roadside assistance可知,Luci可以被带到户外活动时使用。2.Which of the following is the right order of using Luci lights?a.Push the valve down and press the on/off button.b.Bite on the valve until Luci is fully inf
20、lated.c.Make Luci take in the sunlight.d.Open the valve to inflate Luci.A.d,a,c,b B.b,c,d,aC.c,a,b,d D.c,d,b,a答案D细节理解题。根据文中How to Use Luci中的内容可知,在使用Luci过程中,应先让Luci吸收阳光,接着打开阀门充气,待气充满后封住阀门,再把阀门按下去,最后打开开关即可使用。3.From the text we can learn that Luci is designed for people_.A.who want to save electricity
21、B.who love outdoor activitiesC.who are short of reliable electricityD.who live in developed countries答案C细节理解题。根据文章后半部分Originally designed for developing countries, Luci can provide light sources for people who have no access to electrical services和people without reliable electricity可知,Luci是为了那些用不上电的
22、人而设计的。BSunday lunch at my sisterinlaws.Were discussing a new horror film in which our 13yearold, actingmad, nephew Caspar landed a small role.Though everyone wants to see him in his first feature film, his mum wont see the film (too scary) and neither will his uncle (my husband).For years now, my hu
23、sband and I have been having discussions on whether or not its good to be scared by art.Im still upset that I didnt go to see The Blair Witch Project because he wouldnt come and I didnt dare to go alone.“The things in the movie just stay with me,” he says,“They haunt (萦绕在心头) me.”I dont like watching
24、 violence either, but it doesnt haunt me afterwards because nothing that I saw is ever much worse than the dark material that already exists in my own head.As a novelist, I know I write about the things that frighten meloss, fear, the raw black edges of life.Being allowed to do this makes me feel sa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431272.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
