2018版高考英语(课标通用)大一轮复习课时作业:选修七 UNIT 2 ROBOTS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语课标通用大一轮复习课时作业:选修七 UNIT ROBOTS WORD版含答案 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 课时 作业 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时作业(三十二).阅读理解It is not only praise or punishment that determines a childs level of confidence.There are some other important ways we shape our kidsparticularly by giving instructions and commands in a negative or positive choice of words.For example,we can say to a child “Dont run into traffic!” or
2、 “Stay on the footpath close to me.” In using the latter,you will be helping your kids to think and act positively,and to feel competent in a wide range of situations,because they know what to do,and arent scaring themselves about what not to do.Why does such a small thing make a difference?It is al
3、l in the way the human mind works.What we think,we automatically rehearse (预演)For example,if someone offered you a million dollars not to think of a blue monkey for two minutes,you wouldnt be able to do it.When a child is told “Dont fall off the tree,” he will think of two things: “dont” and “fall o
4、ff the tree”That is,he will automatically create the picture of falling off the tree in his mind.A child who is vividly imagining falling off the tree is much more likely to fall off.So it is far better to use “Hold on to the tree carefully.” Clear and positive instructions help kids to understand t
5、he right way to do things.Kids do not always know how to be safe,or how to react to the warning of the danger in negative words.So parents should make their commands positive.“Sam,hold on firm to the side of the boat.” is much more useful than “Dont you dare to fall out of the boat?” or worse still
6、“How do you think Ill feel if you drown?” The changes are small but the difference is obvious.Children learn how to guide and organize themselves from the way we guide them with our words,so it pays to be positive.1Positive choice of words helps kids to_.Ado things carefullyBbuild up their confidenc
7、eCimprove their imaginationDlearn in different situations2What can we infer from Paragraph 2?AA child will act on what is instructed.BOne cant help imagining what is heard.CA child will fall off the tree when told not to.DOne wont think of a blue monkey when given money.3Which of the following comma
8、nds helps kids to be safe?AFasten your seat belt.BDont play by the lake.CHow do you think Ill feel if you get hurt?DDont you dare to walk through the red light?4The main idea of the passage is that_.Apraise makes kids confidentBright instructions keep kids safeCclear commands make kids differentDcho
9、ice of words can make a difference答案:解题导语本文主要论证了积极正面的话语更能有效地告诉孩子应该做什么,从而培养孩子的自信。1B解析:细节理解题。根据文章第一段第一、二句It is not only praise or punishment that determines a childs level of confidence.There are some other important ways we shape our kids.or positive choice of words.可知,恰当使用积极正面的话语有利于帮助孩子培养自信。故选B项。2B解
10、析:推理判断题。根据文章第二段倒数第三句That is,he will automatically create the picture of falling off the tree in his mind.可知,当孩子被告知不要做某事时,他们会自动地想象听到的相关画面。故选B项。3A解析:推理判断题。根据文章内容可知,应该对孩子使用正面的、具有积极意义的语言。故选A项。4D解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲的是对孩子使用正面的、具有积极意义的语言有助于培养孩子的自信;而对孩子说否定的话语时,则会有不同效果。由此可知措辞很重要。故选D项。.完形填空2017 江南十校高三联考Rudol
11、ph,a violin player,was not valued too much.One day,he traveled in a boat and was_1_in a storm.An old lighthouse (灯塔) man rescued him and led him into the lighthouse.After he had a long_2_with him,Rudolph learned more about the old man.Then_3_in the storm and the lighthouse and the old man lifted Rud
12、olph_4_from his usual everyday_5_.He was filled with understanding and love.He was lifted to a_6_he had never known or_7_.He wanted to play music that showed the power of_8_and stars just for the old man.And_9_the storm and winds to join him,he stood and played the Kreutzer Sonata (奏鸣曲) of Beethoven
13、.The moments_10_.Moments that were days in the birth of fire and stars,moments of the_11_of all men,and finally moments that showed the_12_of all human spirit.Never_13_had Rudolph played with such power._14_,waves,and winds beat the lighthouse with giant hands.Above,the strong light_15_its lifesavin
14、g beams across the dark and angry seas.Rudolph dropped his head to his chest,breathing_16_.The ocean threw its water over the land with the sound of many voices.The old man sat without moving,his wide old hand_17_on his knees.He thought about the storm outsidemusic made by God.He thought of Rudolph
15、and his music_18_were part of the works of natureboth were works of_19_.He nodded his head up and down,then turned to Rudolph.“Yes,” he said, “That is_20_!” 1A.arrested BseenCmet Dcaught2A.quarrel BspeechCtalk Dargument3A.nothing BeverythingCsomething Danything4A.off BawayCup Ddown5A.feelings Bsavin
16、gsCactivities Droutines6A.country BearthCglobe Dworld7A.felt BroseCreturned Dturned8A.water BfireChire Dplanet9A.as BwithCfor Dwithout10A.passed BlastedCfroze Dincreased11A.hope BwishCpeace Dstruggle12A.greatness BsmallnessCgentleness Dwitness13A.before BafterCbelow Dagain14A.Into BInsideCOutside DO
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431337.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
