2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 5 SECTION Ⅱ READING AND THINKING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 5SECTION READING AND THINKING WORD版
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业13Unit 5Section Reading and Thinking.单句语法填空1Given (give) more attention, the tree could have grown better.2Lightning is one of the natural phenomena (phenomenon), so you neednt be afraid of it.3I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more energe
2、tic (energy)4According to my own understanding, a good teacher is also a good performer (perform) in class.5We have reached a stage where we must take effective measures to protect the environment from being polluted.6It was obvious to all that he had changed his original (origin) idea.7He made a lo
3、t of money by doing a parttime job, enabling (enable) him to go on with his study.8As is reported, the activity is very successful.9A few months after he had arrived in China, Mr. Smith fell (fall) in love with the people and the culture there.10Even if they met for the first time, they talked as if
4、 they were good friends.阅读理解AYou might have noticed that the ringing sound of basketballs was almost like the beat to a song.But did you know that it could be taken seriously as music?The music group STOMP has taken everyday objects and turned them into instruments. The music it has created is a hit
5、 all over the world.STOMP was formed by British musicians Luke Cresswell and Steve McNicholas. They met in the early 1980s when they were both working as buskers, the British term for street performers. Cresswell and McNicholas were part of a busking group called Pookiesnackenburger that became very
6、 popular throughout Britain.Cresswell was a drummer (鼓手) for the group. Because they performed on the street, he could not set up a traditional drum set. Instead, he wore one drum that hung around his shoulders. To be able to make different sounds, Cresswell began beating on everyday objects that he
7、 could find during performances. This creative drumming led to the idea for STOMP.STOMP made its first public appearance at Londons Bloomsbury Theatre in 1991. The performers used oneofakind instruments, such as empty water bottles, basketballs, and matchboxes to create music. Wearing overalls and T
8、shirts, they danced around on a stage made to look like a closed warehouse (仓库). STOMP was a great success, winning many theater awards and drawing huge crowds (人群) In 1994, STOMP came to the United States and played at the Orpheum Theater in New York City. Years later it is still playing there! To
9、celebrate its tenyear anniversary (周年纪念), the then New York City Mayor Michael Bloomberg renamed the street outside the theater STOMP Avenue.STOMP has now toured all over the United States and most of the world. One reason STOMP is so popular is that anyone can enjoy it. There are no words or story.
10、 People from all cultures can understand it, no matter which language they speak.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了著名的打击乐器乐队STOMP。1What makes STOMP a special music group?AThere are few words in its music.BIt usually performs in warehouses.CThe performers wear special clothes.DIt uses everyday objects as instruments
11、.答案与解析:D细节理解题。由第二段中的“The music group STOMP has taken everyday objects and turned them into instruments.”可知,该乐队使用日常物品进行音乐创作。2What can we learn about STOMP?AIt was created in 1980.BIt was formed in Britain.CIt was named after a street.DIt was part of Pookiesnackenburger.答案与解析:B细节理解题。由第三段中的“STOMP was f
12、ormed by British musicians”和第五段中的“STOMP made its. Londons Bloomsbury Theatre”可知,该乐队由英国音乐家在英国组建。3Who was behind the creative idea for STOMP?ALuke Cresswell. BA busking group.CSteve McNicholas. DMichael Bloomberg.答案与解析:A细节理解题。由第四段中的“Cresswell began beating on. led to the idea for STOMP”可知,Cresswell创造性
13、的击鼓方式促成了STOMP的音乐特点。4Which shows the correct order of the following events?aSTOMP began performing at the Orpheum Theater.bSTOMP began performing at the Bloomsbury Theatre.cMichael Bloomberg named a street STOMP Avenue.dLuke Cresswell and Steve McNicholas worked as buskers.Adbac.Bdabc.Cbacd. Dbadc.答案
14、与解析:A细节理解题。由第三段中的“Luke Cresswell and Steve McNicholas. working as buskers”,第五段中的“STOMP made its. Londons Bloomsbury Theatre in 1991”,第六段中的“In 1994, STOMP came to. Orpheum Theater”和“To celebrate its tenyear anniversary. STOMP Avenue”可得知本题中四个事件发生的时间顺序。BMore Americans expect to work past their 65th bir
15、thdays and never retire, says a recent study. The Associated Press with the NORC Centre for Public Affairs Research questioned 1,075 people, who were aged 50 and older. Onefourth of them said they never planned to retire. That was even truer for lowincome earners in that age group.In America, the ag
16、e of 65 is the traditional age to retire. 60 percent of the people aged 50 to 64 said they expected to work past their 65th birthdays. More than half of those who were already older than 65 said they planned to keep working, too. They said they were working an average of 31 hours per week.Those 50 y
17、ears of age or older said finances (财务) were the most important factor in the decision on when to retire. A majority (多数) of older workersespecially those who were 65 and older planned to change employers or move into an entirely new job, as they headed into the later years.Onethird of the people ea
18、rning less than $50,000 a year said they would keep working. About 20 percent of those who earned more than $100,000 said they would never retire.As baby boomers people born between 1946 and 1964 reach the age of 65, the United States will have more older people than ever before. The number of Ameri
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432375.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
