2019-2020同步外研英语必修一新突破课时分层作业2 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修一新突破课时分层作业2 USING LANGUAGE WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 一新 突破 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二)语言知识练习固基础单句语法填空1Her success was a great encouragement(encourage) to all of us.2Your wife will go shopping this afternoon, and so will my wife.3Would you mind me opening(open) the window to let in some fresh air?4Professor Wang needs two assistants(assistant) to help him do the experiment.5I
2、m going to take a trip to Europe at the end of this month.6I get a lot of enjoyment(enjoy) from my job so I will work harder and make greater progress.7It rained most of the time during the holidays, which was very disappointing(disappoint)8Can you give me some advice on improving the fluency(fluent
3、) in speaking?9He got to know many famous people at that time, some of whom have become his good friends.10Unfortunately, the plane took (take) off an hour late.高考题型练习提能力.阅读理解AI began learning playing the violin when I was nine, and the next year I began studying under Natalie Ghent, who was my teac
4、her until I left high school.Once, Mrs Ghent held a concert for her students.I played near the end of it.After I played a while, I forgot the music.No matter how I tried, I couldnt think of it.So I had to stop and looked at the pianists music.When the whole concert was over, I cried hiding in my ove
5、rcoat.Mrs Ghent came to comfort me.Then she told us about a coming concert, and she hoped I would go there with her.I remember that the concert was on my birthday in March.It was great, as Mischa Elman was going to perform at Carnegie Hall.My teacher decided to buy the best tickets as my birthday pr
6、esent.Carnegie Hall is quite beautiful with all the lights on.I had never been in such a concert hall before, and was impressed by the size as well.I dont remember what Elman played.I only remember that his playing was beautiful.I have seen films of him in recent years, and have been struck by his p
7、erformance, but I dont remember the music he played that night.What I remember most is that Mrs Ghent whispered to me from time to time that he had forgotten something or played a wrong note, or had made some other kinds of mistakes.When I teach students to play the violin now, I tell my students wh
8、o are in_dread_of making mistakes that if they arent going to make a mistake, they will never play beautiful music.【语篇解读】作者通过自己的亲身经历告诉她的学生一个道理,每个人都会犯些错误,即使是很优秀的人。并鼓励学生不要害怕犯错,勇敢一点。1When the concert was over, the writer cried because _Athe concert was such a big successBshe felt sad about her performa
9、nceCshe found she didnt have a gift for musicDno one tried to help her during her performanceB细节理解题。根据第二段的 “No matter how I tried, I couldnt think of it.So I had to stop and looked at the pianists music.” 可知, 作者哭是因为自己在音乐会上表现不佳。2Mrs Ghent decided to take the writer to that concert mainly because _Ash
10、e wanted to celebrate her birthdayBshe wanted to let her go to a perfect concertCshe wanted to teach her an important lessonDshe wanted to let her know she really cared about herC推理判断题。根据前文可知作者因为表现不佳而哭,又根据第四段的内容可知老师借助听音乐会的机会让作者明白,优秀的演奏家也有犯错的时候,因此老师带作者去听音乐会主要是想教她很重要的一课。3By going to the concert, the w
11、riter has most probably learnt that _Athere are no really great performersBeven the best players make mistakesCMischa Elman is not a good performerDMischa Elmans performance cant impress othersB细节理解题。根据第四段的 “What I remember most is that Mrs Ghent whispered to me from time to time that he had forgott
12、en something or played a wrong note, or had made some other kinds of mistakes.” 可知, 这次听音乐会的经历让作者知道优秀的演奏家也有犯错的时候。4What does the underlined part “in dread of” in the last paragraph mean?ACareful with.BAfraid of.CAngry at. DInterested in.B词义猜测题。根据“.if they arent going to make a mistake, they will never
13、 play beautiful music.”可猜测作者是对那些“害怕”犯错的学生说的。BSmartphones, tablets and smart watches are banned at school for all children under 15 in France.Under the ban students are not able to use their phones at all during school hours, including meal breaks.“I think its a good thing.School is not about being o
14、n your phone.”Paris mum MarieCaroline Madeleine told AFP.“Its hard with kids.You cant control what they see and thats one of the things that worries me as a parent.”There is no law like this in Australia, but some Australian schools have banned phones.McKinnon Secondary School in Victoria introduced
15、 a total ban in February and Principal Pitsa Binnion said this has been a success.McKinnon students still have a Chromebook to use in every class for daytoday learning but theyre not allowed to use social media(媒体)Ms Binnion said at first“teachers cheered and students moaned(抱怨)”but now theyre seein
16、g the positives (优势)“They come to school and theyre not allowed to use phones at all during the school day, including lunch breaks,”she said.“Its been wonderful in terms of students communicating with each other at lunchtime and not looking at their screen,”she said.Ms Binnion also leads by example
17、and doesnt use her mobile phone in school.“I think anyone can do it if weve done it.”Not everyone agrees with the bans.Western Sydney University technology researcher Dr Joanne Orlando wrote in online magazine The Conversation earlier this year that Australia should not ban phones in schools because
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433067.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春八年级英语下册 Unit 8 Save Our World单元整合与拔高习题课件(新版)冀教版.pptx
