2019-2020同步外研英语选修九新突破模块综合检测 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语选修九新突破模块综合检测 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 模块 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块综合检测(二)(满分:120分;时间:100分钟).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AJust a couple of hours ago,I was on the plane,ready to fly home from London.The flight had been delayed by a few hours so it felt good to be so close to takeoff.I had my iPod in place and a new book to read.Then,over the loudspeaker came the pilots
2、 voice: “The ground crew has found a metal instrument in one tire.We regret that we must cancel this flight.”The passengers reactions that announcement led to were interesting.One man close to me began to argue with a flight attendant.A couple in another row complained loudly.A businessman in a blac
3、k suit actually kicked the seat in front of him.Yet some passengers responded differently.An elderly gentleman smiled as he helped others take their bags down from the overhead compartments.A teenager,rather than trying to rush off the plane like most of the other passengers,stopped to help a woman
4、with a disability.The lady sitting next to me laughed and said:“ Hey,its not the end of the world,” before she made a call to her kids and shared her adventure with them.The wisest among us have a remarkable ability to maintain grounded when times get tough.No life is perfect;mine certainly isnt.We
5、all must face challenges,both large and small.You and I have the power to choose to rise above the external circumstances.We always have the choice to be strong and kind when things fall apart.Thats grace under pressure.My seatmate was rightthings could have been so much worse.Anyway,I am sate.I hav
6、e my health.I have two wonderful children.I have work I love and so much to be grateful for.Sure I now have to wait a few hours to catch the next flight home.【语篇解读】本文是记叙文,讲述了因为航班取消不同乘客的不同反应。1What caused the passengers different reactions?AThe loudspeaker.BThe delay of the flight.CThe ground crews fa
7、ult.DThe pilots announcement.【解析】细节理解题。根据第二段的第一句“The passengers reactions that announcement led to were interesting”可知,取消航班的通知使人们有不同的反应。【答案】D2Who turned his anger on the seat?AThe teenager helping the disabled.BThe old man taking bags down.CThe man in a dark suit.DThe man close to the author.【解析】细节理
8、解题。根据第二段的第四句“A businessman in a black suit actually kicked the seat in front of him”可知,把怒气发泄在座位上的那个穿黑色套装的人。【答案】C3What did the woman sitting next to the author do?AShe assisted a disabled woman.BShe made a phone call to her family.CShe helped others carry their luggage.DShe told moving stories to her
9、 children.【解析】细节理解题。根据第二段的倒数第二句“The lady sitting next to me laughed and said:Hey,its not the end of the world,before she made a call to her kids and shared her adventure with them”可知,答案为B。【答案】B4What can we learn from the story?AOur life is full of ups and downs.BIt is natural to be scared under pres
10、sure.CWe should help each other in times of difficulty.DWe should be positive and calm when life is hard.【解析】主旨大意题。根据全文大意及最后两段的内容可知,作者写本文的目的是告诉我们:当生活艰苦时,我们应该乐观、冷静。【答案】DBI have just started my job as an English teacher in the Parisian suburbs(郊区)I was surprised at how different the suburbs are.In the
11、 UK, traditionally, the suburbs are the richest part of a city but here, it is the complete opposite.The schools I teach in are located just outside Paris and are not as wealthy as the ones found in the centre of the city.However, the children that I teach are so eager to learn my language.What I ca
12、n never forget is the enthusiasm (热情)that these children have about learning English.For my first lesson I brought some postcards and souvenirs to show the children what my hometown is like.They were so excited about my postcard of my towns castle and my souvenir of the Welsh dragon.For us in the UK
13、, a postcard of a castle is not necessarily an exciting thing, but for these children it represented reallife magic and mystery.One of the teachers told me that despite the fact that these children live four kilometres from Paris, some of them have never been there.I represented a chance for them to
14、 discover another world.I never realized,until my teaching in France,just how valuable education really is.For these children it represents an opportunity to do something different.It represents hope for their futures.I was truly inspired by the children in my first lessons.During my time in France,
15、 I hope that I can bring knowledge of English and help encourage their enthusiasm.【语篇解读】作者来到法国的郊区教英语,她意识到教育对于贫困的孩子们来说是多么重要。5What does the author do in the Parisian suburbs?AShe teaches French.BShe teaches English.CShe gathers information about Paris.DShe collects materials for her new book.【解析】细节理解题
16、。根据第一段“I have just started my job as an English teacher in the Parisian suburbs.”可知,作者在巴黎郊区教英语。【答案】B6One thing in France that attracted the authors attention was that .Athe suburbs are poorer than the centre of a cityBpupils had never received postcards beforeCpupils liked reallife magic and mystery
17、 very muchDthe Parisian suburbs are richer than the British suburbs【解析】细节理解题。根据第一段“In the UK,traditionally,the suburbs are the richest part of a city but here,it is the complete opposite.”可知,在英国,郊区是城市最富有的地方,但是巴黎正相反。也就是说巴黎的市中心比郊区富有。【答案】A7What impressed the author most in France was .Athe pupils attit
18、ude towards learning EnglishBthe pupils poor performance in EnglishCthe enthusiasm of the teachers thereDthe poverty of the suburban schools【解析】细节理解题。根据第二段“.what I can never forget is the enthusiasm(热情) that these children have about learning English.”可知,作者最无法忘记的就是那里的孩子对学习英语的热情。【答案】A8What did the au
19、thor realize after she taught in the Parisian suburbs?AThe enthusiasm of the pupils there.BThe differences between the pupils there.CThe difficulty in teaching the pupils there.DThe importance of education to the children there.【解析】推理判断题。根据倒数第二段内容可知,在法国教学之后作者才意识到教育是多么有价值。教育可以让那些郊区的孩子去做一些不同的事,教育给他们的未
20、来带来了希望。由此可推知,在法国教学之后,作者意识到了教育对于郊区孩子的重要性。【答案】DCEunice Kennedy Shriver was a member of one of the most famous families in American politics.Though she never ran for office, she spent her life energetically working to improve the lives of people with developmental problems.Eunice Shriver was best known
21、 for creating the Special Olympics, an athletic event for people with mental disabilities.Her efforts changed the way the world thinks about the mentally disabled.Mrs.Shriver officially became involved in helping people with developmental problems when she became the executive vicepresident of a fam
22、ily organization in 1957.The Joseph PKennedy Junior Foundation was created in 1946 to honor her oldest brother, who died fighting in World War .Under her guidance, the foundation turned its attention to studying the causes of mental disabilities.It also sought to improve the way society treats peopl
23、e with such disabilities.The foundation also started centers for the study of medical ethics(医德) at Harvard University and Georgetown University.Eunice Shriver and her family had a personal reason to be interested in this issue.Her older sister, Rosemary Kennedy, was born mentally retarded(智力迟钝的)As
24、Rosemary grew older, she became increasingly difficult to live with and supervise.When she was in her twenties, her father arranged for her to have an operation on her brain to improve her mental condition.But the operation left her completely disabled.Her family later sent her to a care center wher
25、e she lived until her death in 2005.In the past, mental disability was generally treated as a shameful and hopeless disease.And, there were almost no community activities, resources or jobs for the mentally disabled.They were shut away with little respect and few civil rights.Eunice Shriver changed
26、this.She showed the world that the mentally disabled could be useful citizens enjoying rich lives.【语篇解读】本文介绍了帮助残疾人立足社会,得到社会的认可和尊重的Eunice Kennedy Shriver,她发起、创立了残疾人运动会,并且还发起创立了精神残疾病因研究中心,为残疾人事业做出了巨大的贡献。9Eunice Shrivers greatest contribution was .Aorganizing the Special Olympics gamesBgiving her life
27、to improving peoples livesCproviding chances to have sports for the disabledDhelping the mental disabilities learn knowledge【解析】从第二段的第一句话可以看出她的最大的贡献就是创造了残疾人运动会。【答案】C10Whats the main task of the Joseph PKennedy Junior Foundation?Aorganizing the mental disabled to take part in various athletic eventsB
28、doing some research at the causes of mental disabilities and medical ethicsChelping people with mental problems to get more medical careDoffer more mental disabled to enter the medical centers at the two universities【解析】细节理解题。从第四段的第一、三句话可以看出B项是正确的。【答案】B11From the passage we can learn .AEunice Shrive
29、r improved the way the mental disabled were treatedBEunice Shriver created chances for the disabled to work equally with common peopleCEunice Shrivers oldest brother founded a family organizationDEunice Shriver began helping the disabled when the Kennedy Junior Foundation was founded【解析】细节理解题。从第四段的第
30、二句话“It also sought to improve the way society treats people with such disabilities.”可以判断出A项正确;B项文中没有提及这方面的内容;从第三段的最后一句话可知C项不正确;从第三段的第一句话可以判断D项不正确。【答案】ADA warm drink of milk before bed has long been the best choice for those wanting a good nights sleep.But now a study has found it really does help pe
31、ople nod offif it is milked from a cow at night.Researchers have discovered that “night milk” contains more melatonin (褪黑激素),which has been proven to help people feel sleepy and reduce anxiety.The study,by researchers from Seoul,South Korea,involved mice being fed with dried milk powder made from co
32、ws milked both during the day and at night.Those given night milk,which contained 10 times the amount of melatonin,were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime,according to the study published in The Journal of Medicinal Food.Night milk quickened the start
33、of sleep and caused the mice to sleep longer.While the effect of cows milk harvested at different time has not been tested on humans up to now,taking melatonin drugs has been suggested to those who are struggling to fall asleep at night.Previous studies have also indicated that milk can be excellent
34、 for helping sleep because of the calcium content,which helps people to relax.Milk is also sugarfree and additivefree with nutritionists recommending skimmed milk as the best choice before bed as it is the least fattening.The more fat you take in before bedtime,the greater burden you will put on you
35、r body at night.【语篇解读】本文是一篇议论文。长期以来,人们认为睡觉前喝一杯热牛奶有助于睡眠,但研究表明,只有喝晚上挤的牛奶才真正有助于睡眠。这到底是什么原因呢?快来读文章吧!12According to the text,the mice fed with daytime milk .Astarted sleep more easilyBwere more anxiousCwere less activeDwoke up later【解析】细节理解题。由第四段中的信息Those given night milk.were less active and less anxiou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433142.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
